Oprykkerne fra Sønderjyske overraskede stort med 1-1 mod guldaspiranterne fra OB, og det skyldtes et kæmpe fighterhjerte, mente Sønderjyskes anfører.

Sønderjyskes vilje og tro var en særdeles afgørende faktor, da Carsten Broes tropper her til aften overraskede og fik uafgjort 1-1 på hjemmebane mod OB i SAS Ligaen. Værternes anfører, Sölvi Ottesen, blev dagens mand, da han udlignede i dommerens overtid.

- Det var helt fantastisk at se den gå ind. Især når det var et så vigtigt mål. Bolden kom ned, og så smadrede jeg bare til den, sagde en glad anfører efter kampen.

Med det ene point mod OB er Sønderjyske nu ubesejret i fem ligakampe i træk. Rækken af point har givet holdet en hel del selvtillid.

- Gutterne derinde har et kæmpe hjerte. Jeg har haft troen på, at vi kan overleve siden kamp et, og nu kommer selvtilliden med pointene, konstaterede en meget tilfreds Sønderjyske-træner, Carsten Broe.

Det uafgjorte resultat giver Sønderjyske endnu et point i kampen om at undgå nedrykning, hvor holdet har henholdsvis tre og fire point ned til de to hold under nedrykningsstregen, AC Horsens og Vejle.

- Jeg har længe sagt, at vi bliver oppe. Det ser godt ud nu, men der er stadig et stykke vej igen. Jeg vil tro, at én sejr er nødvendig, før vi kan være helt sikre, mente Ottesen.

/ritzau/