Vinterens transfervindue åbnes snart, og som det efterhånden er blevet kutyme, er der rift om FC Nordsjællands unge spillere.

Denne gang er det højrebacken Karlo Bartolec, der er blevet så interessant et navn, at FC Nantes ifølge BTs franske kilder er klar med tre millioner euro, godt 22 millioner kroner, for ham.

Spillerens agent, Danko Djikic, vil ikke bekræfte, at det drejer sig om FC Nantes, der ligger på en femteplads i Ligue 1 og styres af den tidligere engelske mestertræner Claudio Ranieri, men agenten fortæller, at han har et bud på spilleren.

»Jeg har et bud på ham, men det er vigtigt for mig at pointere, at Karlo Bartolec kun er 22 år, så vi ser ikke kun på økonomien, og desuden har han det rigtig godt i FC Nordsjælland, og han er rigtig glad for at bo i København. Vi har ikke travlt med at få ham væk,« siger Danko Djikic.

Er buddet fra FC Nantes?

»Jeg vil hverken sige ja eller nej til dit spørgsmål, for jeg kan ikke bekræfte det. Buddet er kommet fra en interessant klub i en af Europas fem største ligaer,« siger han og afviser dermed også, at et bud fra FC København skulle være løbet ind.

Torsdag skrev det italienske medie Calciomercato, at Sampdoria og FC København også ville være med i kapløbet om Karlo Bartolec.

»Jeg har ikke fået nogen officiel forespørgsel fra FC København. Måske vil den komme, men det er også op til FC Nordsjælland og Carsten V. Jensen at finde ud af, om de vil sælge til en anden dansk klub. Jeg har meget respekt for Carsten V. Jensen, så de har også et ord at skulle have sagt, men fra min stol vil jeg da ikke afvise et skifte til FC København. Det er en topklub,« siger han og tilføjer om Bartolec, der trods en position som højre back har lavet imponerende fire mål og seks assister i dette efterår:

»Hans udvikling har været lige efter min plan. Inden han kom til, analyserede jeg klubben. Det var dengang med Emre Mor, Lobotka, Ingvartsen, Andreas Maxsø og med Asante og Marcondes. Og så var Carsten V. Jensen også vigtig med den viden og det netværk, han har. De har i Hjulmand også en rigtig god træner, der hjælper Karlo meget. Også taktisk. Det var et fantastisk miks, og uden at lyde for selvhøjtidelig forventede jeg faktisk, at han ville få succes, og nu håber jeg, at han kan komme med til VM.«

FC Nordsjælland mister i forhold til efterårets trup Emiliano Marcondes, der skifter til Brentford, og Patrick Mtiliga, der er stoppet, og sportschef, Carsten V. Jensen, ser helst, at resten af stamspillerne bliver.

»Jeg vil ikke kommentere, om der har været et bud, eller der ikke har været et bud. Jeg kan sige, at når vi spiller med de her unge spillere, der har et stort potentiale, bliver det meget interessant for store klubber at følge os. Det er ikke overraskende. Det er en del af vores forretning, at vi udvikler spillere, som på et tidspunkt skal videre herfra,« siger han og tilføjer.

»Situationen lige nu er, at vi præsterer rigtig godt i ligaen, og vi vil gerne se, hvor langt vi kan komme med det her hold. Der er ikke udsigt til, at vi skal sælge stamspillere i januar. Det er ikke en del af planen, men man skal aldrig sige aldrig. Og når det kommer til den enkelte spiller som her, behøver jeg ikke at være alt for detaljeret, men jeg kan bare sige om det her specifikt, at der selvfølgelig er interesse, ligesom der er for mange af vores andre spillere, men det er ikke på et plan, hvor vi kan se, at der kommer til at ske noget i det her vindue. Der er vi slet ikke.«