Viborgs Dan Anton Johansen mener selv, han begik straffe mod FCM's Frank Kristensen. Men straffesparket blev ikke dømt til stor frustration for midtjyderne.

- Der var nok straffe.

En ærlig Dan Anton Johansen erkendte efter Viborgs uafgjorte 1-1-resultat mod FC Midtjylland, at han ikke brugte helt reglementerede midler, da han fratog midtjydernes Frank Kristensen en hovedstødschance i midten af anden halvleg.

- Jeg gik op i duellen og havde lidt fat i ham, så den kunne vel godt være dømt, sagde Viborg-højrebacken.

Situationen fandt sted ved stillingen 1-0 til FC Midtjylland, og en scoring til midtjyderne på det tidspunkt ville formentlig have lukket kampen. I stedet for udlignede Viborg med 10 minutter tilbage, og det var derfor en vred FCM-træner Erik Rasmussen, der følte sig snydt for "verdens største straffespark".

- Dommeren må være den eneste på stadion, der ikke kunne se det. Det er fuldstændig vanvittigt, mente Erik Rasmussen.