Allan Heine stopper som cheftræner for Viborgs håndboldkvinder med øjeblikkelig virkning.

'Det er ikke uden ærgrelse, at vi må stoppe samarbejdet med Allan Heine, som vi har været utroligt glade for i Viborg HK. Men grundet vores resultatmæssige knude denne sæson er vi nødt til at se på, hvorvidt vi lige nu står i en situation, hvor det kan vendes. Her har vi vurderet, at der skal ageres nu, hvis vi skal have det vendt, og vi har derfor valgt at stoppe samarbejdet,' siger Henrik Dahl, der er direktør i håndboldklubben i en pressemeddelelse.

På trods af de dårlige resultater understreger Henrik Dahl dog, at Allan Heine bestemt ikke er en dårlig træner.

Og direktøren fremhæver også nogle af de gode resultater, der er blevet leveret i klubben med Allan Heine ved roret.

Allan Heine er færdig som træner for Viborg HK.
Allan Heine er færdig som træner for Viborg HK. Foto: Morten Dueholm
Vis mere

'Der er ingen tvivl om, at Allan Heine er en fantastisk træner og endnu bedre person, der har skabt flotte resultater i Viborg HK. Det så vi så sent som sidste sæson, hvor vi sluttede med en bronzemedalje og EHF Cup-semifinale. Desværre har resultaterne ikke fulgt trop i denne sæson, og vi må finde en løsning på, hvordan vi får det vendt, inden det er for sent,' siger Henrik Dahl videre i pressemeddelelsen.

Her fremgår det også, at Viborg HK arbejder på at finde en erstatning for Allan Heine, der kan træde til for resten af sæsonen.

Også Allan Heine har sat et par ord på situationen.

'Jeg er enormt ærgerlig over, at jeg ikke nåede i mål med Viborg HK, men jeg accepterer selvfølgelig fuldt ud beslutningen fra Viborg HK's ledelse,' siger Allan Heine.