Dr. Dre, Eminem, Kendrick Lamar, Snoop Dogg og Mary J. Blige.

Det er de fem superstjerner, som skal optræde i det legendariske halftime-show, når Super Bowl løber af stablen den 13. februar næste år.

Det skriver TMZ. Den 56. udgave af den enorme og verdensberømte sportsbegivenhed skal afvikles i Los Angeles i den vestlige del af USA i 2022.

Den flotte liste med de fem musikalske stjerner blev offentliggjort af Pepsi torsdag aften amerikansk tid.

Super Bowl i 2021.
Super Bowl i 2021. Foto: MIKE EHRMANN
Vis mere

Og hvis du skal tro TMZ, så giver det god mening, at det netop er til næste år, at de ovenstående kunstnere skal dele scenen ved det famøse pauseshow.

Tre af de fem verdensstjerner er således fra Los Angeles. Det drejer sig om Dr. Dre, Kendrick Lamar og Snoop Dogg, som alle er født og opvokset i millionbyen.

Rapperen Jay-Z har ifølge det amerikanske medie spillet en hovedrolle i at samle de fem artister, og han siger, at der vil blive skabt historie, når de træder ind på scenen.

Generelt er halftime-show en meget populær begivenhed, der varer 12 minutter. I februar så mere end 100 millioner mennesker med i USA, da The Weekend optrådte.

Dr. Dre og Snoop Dog.
Dr. Dre og Snoop Dog. Foto: MOHD FYROL
Vis mere

Tidligere har superstjerner som Coldplay, Michael Jackson, Justin Timberlake, Shakira og mange, mange flere underholdt i pausen af Super Bowl.

Den verdenskendte sportsbegivenhed blev afholdt for første gang i 1966.