Lyt til artiklen

Aaron Ramsdale blev sparket i ryggen, da han ville hente sin drikkedunk efter 2-0-sejren over Tottenham.

Aaron Ramsdale blev sparket i ryggen, da han ville hente sin drikkedunk efter 2-0-sejren over Tottenham.

Derbyet mellem Arsenal og Tottenham søndag fik et uheldigt efterspil, da Arsenal-keeper Aaron Ramsdale blev sparket i ryggen af en tilskuer.

Umiddelbart skete der intet med den engelske landsholdsspiller, men episoden udløste en større omgang tumult mellem spillere fra de to hold samt sikkerhedspersonale, dommere og ledere.

Den blev dog forholdsvist hurtigt dysset ned, selv om blandt andet Ramsdale og holdkammeraten Granit Xhaka tilsyneladende gerne ville tilbage mod gerningsstedet for at diskutere videre.

Med hjælp fra blandt andre manager Mikel Arteta blev de ført ned til den anden ende af stadion for at fejre 2-0-sejren over Tottenham.

Kort inden sparket havde Ramsdale været i ophedet diskussion med Tottenhams brasilianske profil Richarlison, mens keeperen var på vej ned for at hente sin drikkedunk ved målet.

Det var i den forbindelse, at tilskueren stående på en bande sparkede Ramsdale i ryggen og derefter tog flugten tilbage op ad tribunen.

Keeperen bekræfter situationen over for Sky Sport. Han forklarer, at Tottenhams tilskuere var efter ham under kampen, og han var lidt efter dem efter kampen, men alle opførte sig ordentligt.

Undtagen den ene fan, der ifølge Ramsdale gav ham et lille dask i ryggen.

- Det er en skam, for det er i sidste ende bare en fodboldkamp. Spillere fra begge hold forsøgte at få mig væk, og heldigvis skete der ikke noget drastisk, siger Ramsdale om situationen.

Du kan se hændelsen øverst her på siden.

/ritzau/