Vanessa Bryant er endt i en strid med sin mor. I fuld offentlighed.

'Min mand og datter er uventet gået bort, og alligevel har min mor den frækhed at stille op i tv-interview, hvor hun taler negativt om mig, mens hun græder over en bil og hus, der slet ikke står i hendes navn,' lyder det fra Kobe Bryants enke i en udtalelse.

Det skriver flere medier, efter at hendes mor, Sofia Laine, mandag stillede op i programmet 'El Gorda y La Flaca' hos tv-stationen Univision, der leverer indhold på spansk i USA.

Her fortalte moren grædende i tv-programmet:

Kobe Bryant og Vanessa Laine Bryant.
Kobe Bryant og Vanessa Laine Bryant. Foto: Jean-Baptiste LACROIX
Vis mere

»Hun har sagt til mig: 'Du skal forlade huset'. Hun har også sagt, at hun vil have bilen, og at hun vil have den nu,« lød det fra Sofia Laine.

Vanessa Bryant mistede i januar sin mand, basketballikonet Kobe Bryant, og datteren Gianna i januar. Her blev i alt ni personer dræbt, da en helikopter styrtede ned i et det bjergrige område Calabasas uden for Los Angeles.

I en udtalelse reagerer hun skarpt på morens udtalelser i tv-programmet.

'Hun har fjernet alle sine diamantsmykker og tømt den lejlighed, jeg har sørget for til hende. Hun har gemt alle møbler væk, så det ser ud til, at jeg ikke længere støtter hende. Min mand og jeg har hjulpet hende økonomisk i de seneste 20 år, og jeg vil fortsætte med at gøre det,' lyder det fra Vanessa Bryant.

Flere medier har siden den tragiske dødsulykke tidligere på året beskrevet, hvordan Sofia Laine har støttet sin datter i den svære tid.

Det afviser Vanessa Bryant nu fuldstændigt: 'I modsætning til, hvad der er blevet skrevet, så har hun ikke været fysisk til stede eller givet følelsesmæssig støtte til hverken mine døtre (Vanessa og Kobe Bryant fik også pigerne Natalia, Bianka og Capri, red.) eller mig, efter at min mand og datter døde.'

Og så slutter hun sin udtalelse af med klar konstatering:

'Nu kan jeg se, hvad der er vigtigst for min mor, og det er det, der gør mest ondt. Jeg håber, at alt hvad der kommer ud om vores personlige forhold stopper her,' lyder det fra Vanessa Bryant.