I morgen udløber Ronnie Ekelunds korte kontrakt med den engelske 2. divisionsklub Walsall, og selv om klubbens manager Roy Graydon vil beholde danskeren, så er det ikke sikkert, at der blive nogen ny aftale.

"Jeg har været til møde med klubben og med manageren i dag, og det er rigtigt, at de gerne vil beholde mig, men jeg synes ikke, at jeg har spillet nok i den tid, jeg har været her, og det er jeg utilfreds med. Så jeg ved ikke rigtigt, hvad det ender med," siger Ronnie Ekelund til B.T. og har nok at tænke på lige nu.

Også den amerikanske klub Colorado Rapids har nemlig blandet sig i spillet og vil i første omgang gerne se danskeren til prøvetræning nu og her, hvor klubben lader op til den amerikanske MLS-sæsonstart.

"Jeg går ud fra, at jeg ved mere i løbet af et par dage, for lige nu ved jeg ikke, hvor min fremtid ligger," siger den danske spiller.

Walsall-manageren erkender, at spørgsmålet om spilletid er det springende punkt i forhandlingerne.

"Jeg vil ikke gerne se Ronnie forlade klubben. Han er en god prof og har arbejdet hårdt til træningen. Han har en familie, er 28 år og på udkig efter en fast kontrakt, og vi prøver at få ham til at blive her.

Situationen handler ikke så meget om, hvad jeg vil, men hvad Ronnie vil, og jeg kan ikke garantere ham en stamplads på holdet," understreger Roy Graydon overfor engelske medier.

Walsall ligger netop nu på andenpladsen, og hvis den placering holdes sæsonen ud, giver det direkte oprykning til landets næstbedste række.