Der er stille om Thomas Gravesen. Det har den tidligere landsholdsspiller selv valgt, siden han stoppede sin fodboldkarriere i skotske Celtic i starten af 2009. For han har ikke ønsket at være en stor del af offentligheden, og derfor flyttede han til Las Vegas.

Men det hænder alligevel, at den svært populære eks-fodboldspiller dukker op i offentligheden, og denne gang fortæller han om sin store passion for rockmusik og ikke mindst bandet Alice in Chains. Det gør han i et længere videointerview med Facebook-siden Headbangr.

»Rockmusikken har fulgt mig igennem mit liv. Og har været med til at præge det. Grunden til det, tror jeg, er, fordi det er energisk og fuld af energi. Jeg synes, jeg lever i det. Det er med til at gøre, at jeg synes, rockmusik er fedt,« siger Thomas Gravesen i videoen her og fortsætter.

»Ikke sagt, at jeg ikke kan lytte til andet. Det kan jeg sagtens. Men rockmusikken giver mig energi og får mig til at leve.«

 
Mikkel Bischoff og John ’Faxe’ Jensen debatterede trænerfyringen i AGF.
Vis mere

Det er ikke første gang, at Thomas Gravesen dukker frem for sit skjul. For lidt mindre end en måned siden blev han lokket med til en oldboys-landskamp af sin gode ven Stig Tøfting. Men ellers holder den nu 41-årige Thomas Gravesen sig væk fra kameraer.

Til gengæld lever han sit liv sammen med kæresten Kamila Persse og hendes søn fra et tidligere forhold. De bor sammen i det fashionable Summerlin-område ikke så langt fra Las Vegas. Thomas Gravesens nye liv kan du læse meget mere om her.

Det var netop for at kunne leve et liv i fred og ro, at Thomas Gravesen tog turen til USA, og her bor han endnu og lever for de millioner, han tjente, mens han blev folkeeje i Danmark via sine præstationer i den rød/hvide landsholdstrøje.