Den amerikanske tv-personlighed Stephen A. Smith er tilbage på skærmen efter flere ugers ufrivillig pause.

Fraværet skyldtes nemlig, at han har været smittet med covid-19. Og det har været en hård omgang med den frygtede virus i kroppen.

Det gjorde Stephen A. Smith meget klart mandag, da han var tilbage på ESPN-programmet 'First Take'. Det skriver flere amerikanske medier – eksempelvis TMZ.

»Jeg kan ikke fortælle jer, hvor heldig og velsignet jeg er, når jeg sidder ved siden af jer i dag. Jeg vidste ikke, om jeg ville overleve for tre uger siden.«

Lægerne havde fortalt den 54-årige amerikaner, at han højst sandsynligt havde været død, hvis han ikke var vaccineret mod covid-19. Derfor måtte han også bruge sin nytårsaften på hospitalet.

»Det var så slemt, det var. Jeg havde lungebetændelse i begge mine lunger. Min lever var dårlig. Det hærgede mig virkelig,« tilføjede han i udsendelsen.

Heldigvis var Stephen A. Smith ved godt mod, da han gjorde comeback på skærmen. Han er således overbevist om, at han vil blive 100 procent frisk igen.

Tv-personligheden er primært kendt for at være tilknyttet den amerikanske kanal ESPN, hvor han både kommenterer på NFL samt NBA.

Andre læser også