Et trist uheld kastede skygge over 2-2 kampen mellem Esbjerg og Rungsted. Det ramte Rungsted-forwarden Leonid Truhno, som mistede eller beskadigede syv tænder, deraf tre stifttænder.

Uheldet var absolut hændeligt og skete i en tackling efter blot fem minutters spil.

Den hårdføre russer, der spillede uden tandbeskytter, blev behandlet uden for isen, men et par skift senere var han tilbage i kampen.

"Leonid insisterede simpelthen på at spille videre. De russere er lavet af et helt specielt stof," siger landsholdsspilleren Mads True.

For at det ikke sku' være løwn, blev Leonid Truhno i 3. periode ramt på munden af pucken og yderligere pyntet.

Det blev en tæt fight, hvor Esbjerg kunne have sat tingene på plads i sudden victory, men Rungsted-målmand Anders Högberg havde to store redninger på vestjyske chancer i de sidste sekunder - endda hvor Rungsted var en spiller i overtal.

Esbjerg var foran både 1-0 og 2-1, Rungsteds kvittering i 3. periode signeret Mads True.

Den vestjyske back Søren Jensen spillede sin kamp nr. 701, inkl. pokal- og træningskampe. Jubilæet fandt sted i Vojens i torsdags, men hyldesten var gemt til i går.

Den 33-årige ingeniør - og tidligere mangeårige landsholdsspiller - debuterede på Esbjergs førstehold som 16-årig. Han var væk en hel sæson midt i 90'erne med en knæskade og spillede kun to slutspilskampe i sidste sæson.

"Vi spillede ikke optimalt, og uafgjort var et retfærdigt resultat," lød Søren Jensens kommentar.

Esbjerg-træner Rolf Nilsson fremhævede tre spillere: Målmand Jan "Sild" Jensen, backen Kristoffer Frederiksen og angriberen Mikkel Bjerrum.