Ingen vil naturligvis fortælle noget om lønninger, men B.T. erfarer, at en spiller som Natalia Deriouguina kommer til at tjene 30.000 kroner netto om måneden i Aalborg DH, mens Heidi Astrups løn er endnu højere - ifølge B.T.s oplysninger ca. 400.000 kroner netto om året.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Desuden har Astrup fået halvdagsarbejde som bogholder og fri lejlighed.

»Budgettet er ved at være brugt, men vi mangler stadig en målvogter, som vi leder med lys og lygte efter. Vi har Mette Hyldgaard, men skal have en stærk målvogter mere,« siger Per Andersen.

Han fortæller, at politikerne allerede har fået øjnene op for, at der kan opstå store problemer med en tilskuerkapacitet på kun 1.800 i Aalborg Stadionhal.

»Gigantium er en mulighed for at lave en større opvisningshal, men først skal vi naturligvis bevise, at vi virkelig kan fylde stadionhallen i Aalborg. Det tror jeg på, at vi kan. Jeg har haft så mange opringninger på det seneste fra folk, som roser os for oprustningen.

Aalborg HSHs herrehold har i denne sæson haft 1.200 tilskuere i træk, og udsolgt hus til de tre sidste kampe. Og det er sædvanligvis således, at interessen for kvindehåndbold er endnu større,« siger Per Andersen.

Gigantium indeholder i øjeblikket en vinterfodboldbane, men laver man den om til håndboldhal, vil den kunne rumme seks håndboldbaner.

»Det ville være dejligt, da vi i allerhøjeste grad mangler træningsmuligheder i byen,« siger Per Andersen.

Han kan nu disponere over følgende 12 kontraktspillere i sin trup:

Mette Hyldgaard, Bettina Nielsen, Louise Mortensen, Charlotte Stausholm, Rikke Nielsen, Anniken Solberg, Maren Villabø, Charlotte Larsen, Erike Nilsson, Natalia Deriouguina, Heidi Astrup og Mia Hundvin.