Fodboldstøvlerne var skiftet ud med golfsko, og koncentrationen var afløst af sjov og spas, da der i går blev spillet DM for fodboldspillere i Fredericia.

Men håneretten betød mindst lige så meget i turneringen, hvor fodboldspillerne havde selskab af et par kommentatorer og assistenttrænere.

- Nu har jeg jo set dig på de andre huller. Man skal sgu være varsom med at sige, hvor du skal slå hen, griner 3+-kommentor Carsten Werge, idet Stig Tøfting skal til at slå ud på banens 6. hul.

Bolden røg snorlige ned af fairway. Alligevel kunne Werge ikke dy sig:

- Det er utroligt, at du ikke spiller bedre, når man tænker på, at I spillede hele tiden under VM i 1998, sagde Werge, der før DM havde lavet en practical joke med Tøfting.

Werge havde hørt, at den tidligere landsholdsslider forlangte en golfbuggy for at stille op, fordi han havde ondt i knæene.

Det fik Werge til at ringe Tøfting op og udgive sig for at være fra Fredericia Golfklub.

- Nååå, du vil have en golfvogn? Det kan vi godt klare, men det er jo ikke gratis, den slags, sagde Werge.

Ville betale 700 kroner
Og Randers-assistenten gik med til at betale 700 kr. for køretøjet.

- Hvad var det, navnet var? Stig Tøfting? Jamen, har du ikke spillet fodbold engang, fortsatte Werge i telefonen, uden at Tøfting anede uråd.

Tøfting fik golfvognen stillet gratis til rådighed - og de øvrige deltagere fik sig et godt grin.

Viborg-forsvareren Jesper Andersen vandt DM for fodboldspillere og kommentatorer foran Sune Heilbo fra SønderjyskE. Begge gik banen i Fredericia i 78 slag - ikke dårligt i den hårde vind.