Landsholdsspilleren i håndbold, Stine Jørgensen, og den tidligere europamester i badminton, Jan Ø. Jørgensen, er blevet gift. Det afslører Jan Ø. Jørgensens gode ven, badminton-spilleren Hans-Kristian Vittinghus, i et opslag på Facebook.

»Jeg havde det hyggeligt i går til Jan Ø. Jørgensens bryllup. Dejlige mennesker, dejlig dag. Stort tillykke til Jan og hans kone, Stine,« lyder det i et Facebook-opslag fra Hans-Kristian Vittinghus, som selv er blandt Danmarks bedste spillere i herresingle.

Det fremgår også af opslaget, at selve bryllupsfesten foregik på Sonnerupgård Gods, som ligger i idylliske omgivelser i landsbyen Hvalsø mellem Roskilde og Holbæk.

Stine og Jan Ø. Jørgensen luftede første gang deres kærlighed offentligt i et dobbelt-interiew med BT i 2013.

26-årige Stine Jørgensen har tidligere spillet for FCM Håndbold, men til den kommende sæson er hun skiftet HC Odense, som satser stort på at erobre medaljer. På banen er Stine Jørgensen venstre back, og hun var med til at vinde VM-bronze med det danske landshold i 2013.

29-årige Jan Ø. Jørgensen har vundet EM-guld, VM-bronze og adskillige danske mesterskaber i herresingle. Han var sidste år med til at erobre Thomas Cup, som er VM for herrelandshold. Det var første gang, Danmark vandt Thomas Cup.

Og fremover kan de to nordjyder altså også kalde sig mand og kone.