En 4-0-sejr på hjemmebane over AaB var lige netop nok til, at Brøndby søndag aften væltede FC København ned fra Superligaens førsteplads. Begge hold har 54 point, men Brøndbys målscore er en anelse bedre.

Peter Foldgast lavede to mål, mens Thomas Kahlenberg og Martiv Retov sendte bolden ind bag AaB-keeper Jimmi Nielsen en gang hver.

Tidligere søndag vandt FCK 2-0 på udebane over bundproppen AB. Begge mål blev scoret af unge Jesper Bech, der havde fået chancen fra start i skadede Sibusiso Zumas fravær.

I Århus formåede hjemmeholdet AGF i forårets sjette kamp heller ikke at hjemføre det første sejr. Gæsterne fra FC Nordsjælland var nemlig for stor en mundfuld for århusianerne og vandt 2-1. Tommy Olsen bragte gæsterne foran, men Jeffrey Aubynn nåede at udligne, inden første halvleg sluttede. I anden halvleg var det Rasmus Marvits, der lavede det sejrsmål, der betyder, at det er fornyet kamp i bunden.

For Frem vandt hjemme 2-1 over ustabile FC Midtjylland på to mål af Søren Larsen, mens Herfølge ude tabte 0-2 til Viborg i en kamp, hvor Klaus Kærgaard og Alex Nørlund scorede. De resultater gør, at Frem på den øverste nedrykningsplads har 21 point, mens FC Nordsjælland og Herfølge har 26 og AGF 27. Dermed er nedrykning igen et tema for AGF.