Timo Werner lagde ikke skjul på, at han er bevidst om interessen.

»Der er mange ting, der peger på, at min spillestil kan passe rigtig godt ind,« sagde den tyske fodboldspiller på tv i weekenden.

Det var efter sæsonens 21. ligamål, at Timo Werner i over for tysk Sky Sport satte lidt ord på de varme rygter, som i øjeblikket melder om, at Liverpool skulle være særdeles interesseret i RB Leipzig-angriberen.

Fodboldspilleren fik også sagt, at den engelske klubs manager, Jürgen Klopp, er den bedste træner i verden. Men han tilføjede dog også, at han ikke 'bekymrer sig om det, for vi har så meget at nå med Leipzig'.

Men der er en flirt i gang mellem de to parter.

Ifølge tyske Sport1 ønsker Jürgen Klopp at hente Timo Werner til klubben til sommer.

Mediet skriver dog videre, at angriberen er 'smigret' over interessen, men at han også er bevidst om, hvor 'svært' det vil være at klemme sig ind hos Liverpools giftige nuværende fronttrio Mo Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.

Ifølge samme medie burde prisen ikke være afskrækkende for Premier Leagues tophold. Frikøbsklausulen i Timo Werners kontrakt med RB Leipzig skulle angiveligt være 30 millioner euro, 225 millioner kroner.

Og det er i virkeligheden ikke meget for en kun 23-årige angriber, der i denne sæson virkelig har haft godt gang i målscoringen:

  • 21 mål i 23 ligakampe.
  • 4 mål i 7 CL-kampe.
  • 2 mål i 3 pokalkampe.

Også i sidste uge fik Timo Werner sagt nogle rosende ord om Liverpool i forbindelse med Champiosn League-udekampen mod Tottenham, hvor han scorede kampens eneste mål.

»Liverpool er i øjbelikket det bedste hold i verden, og det gør mig stolt at blive sat i forbindelse med klubben. Det er fedt, men jeg ved godt, at der er mange gode spillere i Liverpool, og at jeg må forbedre mig. Jeg skal stadig lære meget for at komme op og spille på deres niveau,« sagde Timo Werner til norsk Viasat.

RB Leipzig ligger i øjeblikket nummer to i Bundesligaen, kun et point efter topholdet Bayern München.