Hun er verdensmester. Og så er Ebanie Bridges heller ikke bleg for at komme med stikpiller.

'The Blonde Bomber', som hun kaldes, blev i slutningen af marts IBF-verdensmester i bantamvægt, da hun slog Maria Roman.

Forleden delte hun et klip fra kampen, hvilket fik mange fans til at reagere. Blandt andet var der en, der skrev, at han havde taget fejl af Bridges.

'Hun er langt bedre, end jeg troede, hun var,' lød det, og så kunne bokseren ikke holde sig tilbage med en stikpille.

'Du må være blevet distraheret af mine bryster og kunne ikke se, hvad jeg kunne. Bare rolig, du er ikke alene – mange haiters kommer ikke videre fra brysterne. Jeg er glad for, du kan se, du tog fejl,' skriver hun på Twitter med et glimt i øjet.

Det er dog ikke første gang, Ebanie Bridges bruger sit udseende. Hun har tidligere ikke lagt skjul på, at det er helt med vilje, hun for eksempel tager til indvejning i undertøj.

»I kan kritisere mig lige så meget, I vil. Men hvis jeg bare så ud som alle andre, ville ingen vide, kampen fandt sted. Folk vil tænde og se, om kvinden i undertøj kan kæmpe – eller om hun bare er en model?« fortalte hun i den forbindelse.

Hun har tidligere fået kritik for netop indvejningerne i undertøj, men det er ikke noget, der rører hende, har hun flere gange understreget.

Faktisk har hun på et tidspunkt ytret, at hun 'ikke giver en fuck for, hvad andre siger om hende'.

Derfor var hun også hurtig til at komme med et modsvar, da hun i marts slog Roman. Et modsvar til alle dem, der ikke har haft taget hende seriøst.

»Kan jeg fucking kæmpe eller ej? Fuck jer, der tror, jeg ikke kan. Jeg kan fucking kæmpe. Jeg kan bokse. Jeg kan kæmpe, og jeg kan se lækker ud på vægten, så forhåbentlig har jeg fået omvendt alle dem, der har tvivlet på mig,« sagde hun efter kampen til DAZN.

Ebanie Bridges blev professionel bokser i 2019. Siden har hun været i ringen ni gange, og det er blevet til otte sejre og blot et enkelt nederlag.