'Fyr ham!'

Så kontant var nogle af reaktionerne i kølvandet på en udmelding, den tidligere landsholdsspiller Trevor Sinclair kom med, da dronning Elizabeth døde.

Her gik talkSport-eksperten til tasterne på Twitter og ytrede sin mening om den sorg, der ramte Storbritannien torsdag aften.

'Racisme blev gjort ulovligt i 60erne, og den har fået lov til at trives. Så hvorfor skulle sorte og brune sørge', lød det i et nu slettet opslag fra fodboldstjernen. Det skriver Daily Mail.

Trevor Sinclair er blevet ekstremt upopulær.
Trevor Sinclair er blevet ekstremt upopulær. Foto: ANDREW YATES
Vis mere

Noget, der medførte mange reaktioner, og langt de fleste kritiserede i den grad Trevor Sinclairs budskab.

Arbejdsgiveren talkSport har indtil videre flået Trevor Sinclair væk fra radiomikrofonen og suspenderet ham, mens de 'undersøger sagen', lyder det.

»Trevor Sinclair kommer ikke i radioen, så længe vi undersøger omstændighederne og timingen i forhold til hans tweet. Vi respekterer Trevor Sinclairs ret til at udtale sig på sin personlige Twitter-profil, men vi bakker ikke om hans tweet,« lød det fredag i en officiel udmelding fra stationen.

I første omgang kunne talkSport ikke få kontakt til Sinclair, og fredag blev hele situationen diskuteret i radioen, hvor blandt andre Simon Jordan, der er kollega til Sinclair gav udtryk for, at han var 'meget skuffet' over tweetet.

Dronning Elizabeth gik bort torsdag.
Dronning Elizabeth gik bort torsdag. Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA
Vis mere

Efterfølgende har den tidligere landsholdsspiller selv undskyldt for sit udbrud.

Det sker i et nyt opslag på Twitter, hvor han sætter få ord på den nu slettede ytring.

'Mit tweet i går var ekstremt dårlig timing, når den royale familie og mange andre sørger over Dronningen. Jeg undskylder til alle, der lige nu sørger over Dronningen, som jeg har stødt,' lyder det fra Sinclair.

Mange sportsbegivenheder, der skulle have fundet sted i weekenden, er blevet udskudt. Blandt andet kampene i Premier League og EFL.