NFL-stjernen Everson Griffen erkendte fredag, at han kæmper en seriøs kamp mod mentale problemer.

'Det er rigtigt, at jeg er bipolar. Jeg vil omfavne det og være en forkæmper for mental sundhed,' skrev den 33-årige Minnesota Vikings-forsvarsspiller på Instagram og fortsatte:

'Jeg er løbet fra det længe. Jeg skammer mig ikke længere over det.'

Bipolar er en psykisk sygdom, hvor man i perioder har betydelige udsving i humør og aktivitetsniveau. Og Everson Griffen har kæmpet med det i mange år efterhånden.

33-årige Everson Griffen.
33-årige Everson Griffen. Foto: Stephen Maturen
Vis mere

'Det hele startede, da min mor døde. Jeg var et mørkt sted, selvom jeg spillede fantastisk i mange år. Jeg lover, at jeg denne gang vil gøre alt, hvad eksperterne siger.'

'Jeg elsker min familie, og jeg savner mine venner. Tak for kærligheden og opbakningen, men vigtigst af alt tak for alle bønnerne.'

New York Post skriver, at Everson Griffens mor døde uventet og pludseligt i 2012.

NFL-stjernens mentale problemer blev for alvor tydelige i sidste måned. Her lagde forsvarsspilleren en foruroligende video op på Instagram, hvor han poserede med en pistol.

Derudover delte Everson Griffen tekstbeskeder med sin agent, hvor han skrev, at flere unavngivne personer forsøgte at dræbe ham.

Den amerikanske sportsudøver er i skrivende stund i gang med 11. sæson i NFL, hvor han har spillet for Minnesota Vikings i mere eller mindre hele sin karriere.