Stefan Bidstrup går hver dag på arbejde, selv om Viborg helst ville være fri for ham.

Han er formentlig færdig med fodbold på topplan, selv om der er et halvt år tilbage af kontrakten, og selv om han tonser løs med træningen og håber at komme i kampform, så er det næppe nok til spilletid i Viborgs SAS Liga-kampe.

Han er nemlig havnet i en hårdknude-situation, hvor Viborg helst vil af med ham, mens han omvendt står fast på sin ret og kræver kontrakten opfyldt.

- Der er blevet meget længere til holdet for mig, efter at jeg sagde nej tak til Viborgs forslag om at stoppe nu. Og hvis klubben ikke gider spille med mig, er der ikke meget, jeg kan gøre. Mit håber, at der alligevel pludselig bliver brug for mig, og at jeg så er klar, fastslår Stefan Bidstrup, der lignede et lysende talent og kom til engelske Wigan fra Lyngby, men aldrig siden har slået til i AaB og nu hos SAS Ligaens sensationshold i efteråret.

Masser af skader
Skader har spændt ben for en spændende spiller, og allerede i efteråret ville Stefan Bidstrup selv stoppe.

- Jeg har spillemæssigt haft nogle lorte-år i Viborg med skader i knæ og senest akillessene, og de få kampe, jeg har været nødt til at spille, fordi truppen ikke var så stor, er blevet ødelagt, fordi jeg ikke har været kampklar og har spillet på sprøjter. For et halvt år siden vendte klubben aldrig tilbage med en løsning, og så blev jeg hængende i byen for at færdiggøre min uddannelse til ejendomsmægler.

- Nu passer det fint med, at kontrakten udløber, og uddannelsen er færdig til sommer, hvor familien kan flytte til Sjælland, så jeg er ikke længere interesseret i en fratrædelsesordning.

- Klubben synes, det er irriterende, at jeg ikke vil stoppe nu, hvor de vil, men jeg har andre hensyn at tage, så jeg kæmper videre for at komme i kampform, fortæller Stefan Bidstrup.

lhe@bt.dk