Kris Stadsgaard træner med Regginas førsteholdstrup, men danskeren kommer ifølge eget udsagn næppe i aktion mere i sæsonen for Serie A-klubben.

Det italienske fodboldeventyr i Reggina udvikler sig mere og mere bizart for Kris Stadsgaard. Den danske forsvarsspiller er ikke med i truppen på 18 mand, når Reggina onsdag aften møder Lazio på udebane i den italienske Serie A, og ifølge den tidligere FC Nordsjælland-spiller kommer han nok ikke til at spille mere i sæsonen.

- Det går lige så skidt, som det hele tiden har gjort. Jeg træner med førsteholdstruppen, men klubben har sagt, at jeg ikke bliver udtaget til kampe. Normalt er der 19-20 mand med til kampene, men til kampen mod Lazio har træneren kun udtaget 18 mand, og der er ikke en eneste forsvarsspiller på bænken, siger Kris Stadsgaard.

Den 22-årige forsvarer takkede nej til at blive udlejet for forårssæsonen, og siden har Reggina lagt ham på is, hvilket Stadsgaard ser som en decideret straffeaktion fra klubbens side. Han håber derfor stærkt på at blive solgt til sommer.

- Klubben har ikke sagt noget om det, men jeg er rimelig sikker på, at der sker noget, siger Kris Stadsgaard.

/ritzau/