En spytklat på afveje.

Det koster nu Jamie Carragher tjansen som ekspert hos TV3 Sport til tirsdagens Champions League-kamp mellem Manchester United og Sevilla.

Det bekræfter Peter Nørrelund, sportschef hos den danske tv-station, over for BT.

»Jamie skulle have været på Old Trafford for os i morgen aften (tirsdag, red.), og der har vi i første omgang taget ham af. Det er vel også som at sende ham ind i løvens hule,« siger Petter Nørrelund.

Det var efter lørdagens storkamp på netop Old Trafford mellem Manchester United og Liverpool (se højdepunkter fra kampen øverst i artiklen), at Jamie Carrager – selv tidligere Liverpool-spiller - kom i mundhuggeri med en Manchester United-fan, mens de begge kørte i bil.

Episoden endte med, at Jamie Carragher spyttede mod tilhængerens bil og ramte hans 14-årige datter. Det hele blev optaget på en mobiltelefon. Læs mere om det her

»Jeg har set videoen, og det ser jo ikke synderligt kønt ud,« som Peter Nørrelund konstaterer.

Sagen har trukket store overskrifter i England, hvor den tidligere fodboldspiller er ansat som tv-ekspert hos Sky til at dække Premier League.

Hos TV3 Sport er Jamie Carragher ansat til at analysere Champions League-runderne.

»Det er en ret varm historie i engelske medier, og det vil under ingen omstændigheder være en god ide at sende ham på Old Trafford i morgen, vil jeg tro. Og så vil vi godt have hans reaktion og forklaring på, hvad der skete. Jeg kan jo ikke se, hvad der går forud. Det er da ikke en køn opførsel, men vi er da alle kun mennesker,« siger Peter Nørrelund.

Jamie Carraghers spytklat får nu også kosekvenser i Danmark.
Jamie Carraghers spytklat får nu også kosekvenser i Danmark. Foto: Peter Cziborra
Vis mere

Nu siger du, at det ikke en køn opførsel, men kan han I have en mand ansat, der opfører sig på den måde?

»Vi vil høre fra ham selv, hvad der er foregået. Og sådan vil vi agere med alle medarbejdere – om det er receptionisten eller Jamie Carragher – vi går ikke ud og sanktionerer, inden vi har hørt fra hestens egen mund, hvad der er foregået,« siger Peter Nørrelund:

»Så jeg har sendt en medarbejder til Liverpool, der tager en snak med ham onsdag for at få hans version af, hvad der er sket. Og ser vi, hvad der er sket, og om det skal have yderligere konsekvenser.«

Jamie Carragher har ageret Champions League-ekspert for MTG-koncernen i både Danmark, Norge og Sverige.

Peter Nørrelund er direktør for sportsdækningen i alle tre lande, og han fortæller, at beslutningen om foreløbig at fjerne den engelske ekspert fra tirsdagens Champions League-dækning gælder over det hele.

Jamie Carragher har selv siden beklaget hændelsen og har haft ringet til den 14-årige pige.

»Jeg vil bare sige undskyld, og jeg håber, at du er okay,« skulle han have sagt.

Hos engelske Sky Sports vil man nu også vurdere fremtiden for Jamie Carragher.

Hos engelske Mirror kan man se en videoptagelse af Jamie Carragher, der spytter efter faren og den 14-årige pige. Se den her