'Advarsel. Klamt indhold.'

Sådan lyder det fra den amerikanske OL-stjerne Lindsey Vonn, der har delt en noget usædvanlig video på sin Instagram-profil.

Den 35-årige tidligere skiløber har nemlig fået nye tænder, og hun har valgt at lade sine mange følgere se hele processen. Hele videoen kan ses i bunden af artiklen.

Først kan man se tandlægen trimme de to fortænder lige så stille, hvorefter der klippes til Vonn, som kører tungen hen over sin nu kortere tand.

Det er dog selvsagt ikke det look, hun ender med, for hun ender med to skinnende flotte nye fortænder, som hun også har vist frem på sin story.

I kommentarsporet spørger flere, hvorfor indgrebet var nødvendigt.

'Jeg ødelagde mine tænder, da jeg stod på ski som barn, så jeg havde brug for nogle nye. De var allerede halvt væk, så der var ikke meget at gøre,' skriver Lindsey Vonn, der til sidst i videoen også ytrer stor tilfredshed med resultatet.

Skidronningen kørte sit sidste løb i februar 2019. Herefter indstillede hun sin karriere som følge af flere skader og store smerter.

»Min krop er ødelagt og kan ikke laves, og den tillader mig ikke at få den sidste og endelige sæson, jeg drømte om. Min krop skriger, at jeg skal stoppe, og det er på tide, jeg lytter,« skrev Lindsey Vonn om sit karrierestop.

Hun kan dog se tilbage på en karriere, hvor hun blot var fire World Cup-sejre fra legendariske Ingemar Stenmarks rekord på 86 World Cup-sejre. Hun har vundet tre olympiske medaljer – heraf en guldmedalje i legende i 2010 – ligesom hun har vundet fire VM-guldmedaljer.

Sidste år blev hun forlovet med sin kæreste, P.K. Subban, og i april i år købte de en villa i det ekstravagante Beverly Hills til en værdi af 6,75 millioner dollar – svarende til lidt over 46 millioner kroner.

Parret har været sammen siden 2018, og det var i sommeren 2019, at han gik på knæ og stillede hende det store spørgsmål.