Hej og velkommen til BT Sportens liveopdatering! Mads Kindberg Nielsen har stået for at guide dig igennem den første del af onsdagen, og nu vil jeg - Danny Longhi Andreasen - tage dig med videre i sportens finurlige verden med nyheder fra både ind- og udland. Følg med herunder - go' fornøjelse!

22.54 - FODBOLD: De sidste kampe er slut
Så lød slutfløjtet i de to spændende Premier League-kampe mellem Liverpool-Arsenal og Tottenham-Leicester. Førstnævnte kamp endte med cifrene 3-3, mens Leicesters mål kort før tid var eneste scoring i sidstnævnte kamp. Leicester og Arsenal er dermed á point i toppen af Premier League, men Arsenal er nummer ét i kraft af en bedre målscore.

Om få minutter vil du her på bt.dk kunne læse reaktioner efter onsdagens kampe i Premier League!

22.49 - FODBOLD: Liverpool udligner til 3-3!
Med kun ét minut igen udligner Joe Allen til 3-3 for Liverpool i hjemmekampen mod Arsenal.

22.43 - FODBOLD: Leicester i front!
Robert Huth gør det onde ved Tottenham og sender Leicester i front med 1-0, og der resterer blot syv minutter af opgøret i Premier League.

22.40 - FODBOLD: Slutstillingerne i fem Premier League-kampe
Fem af aftenens kampe er netop slut, og resultaterne blev som følger:

Southampton-Watford 2-0
Stoke-Norwich 3-1
Manchester City-Everton 0-0
Chelsea-West Bromwich 2-2
Swansea-Sunderland 2-4

Jermain Defoe scorede hattrick for Sunderland, og to af målene kom efter, at Swansea fik udvist Kyle Naughton i 37. minut. Chelsea måtte lide den tort at få udlignet deres 2-1-føring med blot fire minutter tilbage.

22.20 - FODBOLD: Arsenal på 3-2 mod Liverpool!
Olivier Giroud har med sit andet mål bragt Arsenal foran 2-1 i udekampen mod Liverpool. Franskmanden skulle bruge 10 minutter af anden halvleg, før bolden lå i nettet.

I kampen mellem Tottenham og Leicester er der masser af forsøg, men stillingen er fortsat 0-0. Begge hold har været tæt på ved blandt andet stolpeskud. Lige nu er det Tottenham, der presser hårdt på for scoring.

22.03 - FODBOLD: Statistikken taler for flere mål på White Hart Lane
Hvis man skal tro statistikken, så vil der i anden halvleg blive scoret flere mål. I de seneste ni kampe mellem Tottenham og Leicester er der således blev scoret ikke færre end 38 mål - eller det, der svarer til godt fire mål pr. kamp:

21.48 - FODBOLD: Stadig 0-0 i danskeropgør
Så er der også pause i kampene Liverpool-Arsenal og Tottenham-Leicester. Det har været en underholdende affære i danskerduellen mellem Christian Eriksen og Kasper Schmeichel, men tilskuerne på White Hart Lane i London har altså stadig første mål til gode. Anderledes målrigt har det været i Liverpool, hvor stillingen er 2-2 efter de første 45 minutter.

21.36 - FODBOLD: Barcelona i front i pokalkamp
FC Barcelona er kommet på 1-0 i Copa del Rey-kampen ude mod Espanyol. Munir El Haddadi sendte bolden i nettet efter 32 minutter, og catalanerne er derfor godt på vej til at avancere til kvartfinalen i den spanske pokalturnering.

I den engelske Premier League er pausetillingerne i fem af kampene denne:
Southampton-Watford 1-0
Stoke-Norwich 0-0
Manchester City-Everton 0-0
Chelsea-West Bromwich 1-1
Swansea-Sunderland 2-1

Chelseas Cesar Azpilicueta fejrer sin scoring til 1-0 sammen med sine holdkammerater i hjemmekampen mod West Bromwich.

21.31 - FODBOLD: Fuld fart på Liverpool-Arsenal!
Efter blot 25 minutter i kampen mellem Liverpool og Arsenal er stillingen 2-2. Med sit andet mål i kampen bragte Firmino Liverpool foran 2-1 efter 19 minutter, men Olivier Giroud udlignede til 2-2 tæt under mål blot seks minutter senere i det store Premier League-brag.

21.15 - FODBOLD: Fuld gang i Premier League
De syv onsdagskampe i Premier League er alle i gang, og Chelsea har bragt sig på 1-0 ved César Azpilicueta efter 20 minutter i kampen mod West Bromwich. Liverpool er kommet på 1-0 ved Roberto Firmino efter 10 minutter af kampen hjemme mod Arsenal. Men Arsenal slog hurtigt igen. Blot fire minutter senere udlignede Aaron Ramsey til 1-1 for London-klubben.

21.00 - NFL: Tidligere spiller fundet død i sin celle
NFL-førsterundevalget Lawrence Phillips blev onsdag fundet død i sin californiske fængselscelle. Politiet formoder, at den 40-årige running back tog sit eget liv. Fængselsbetjentene i Kern Valley State Prison fandt den tidligere NFL-spiller livløs i sin fængselscelle lidt efter midnat. Han blev kørt til et nærliggende hospital, men hans liv stod ikke til at redde. Det skriver The Guardian.

Lawrence Phillips blev i 2008 idømt mere end 31 års fængsel efter han blandt andet blev erklæret skyldig i at have kørt direkte ind i tre teenagere. I 2013 blev Phillips sendt i ind i en alenecelle, efter han blev mistænkt for at dræbe sin fængselskammerat.

I 1996 blev Lawrence Phillips draftet i første runde af St. Louis Rams, men allerede året efter blev han fritstillet som følge af ulydighed. Den tidligere top-collegespiller i Nebraska nåede også at spille for NFL-klubberne Miami Dolphins og San Francisco 49ers.

20.20 - FODBOLD: Martin Braithwaite matchvinder i Frankrig
Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite blev onsdag aften en helt i franske Toulouse. Han dukkede således op i den forlængede spilletid i ligacup-kampen mod Marseille og scorede til slutresultatet 2-1.

Braithwaite blev skiftet ind i det 76. minut, og efter 23 minutter på banen afdriblede han to Marseille-forsvarere i feltet og lagde bolden sikkert ind. Hans scoring sikrer, at Toulouse er klar til semifinalerne i den franske ligacup.

Danske Martin Braithwaite blev onsdag aften matchvinder for Toulouse i ligacup-kampen mod Marseille.

20.11 - FODBOLD: Startopstillinger fra Tottenham og Leicester
Når klokken slår 21 fløjtes der op til kampen mellem Tottenham og Leicester på White Hart Lane i London. De to mandskaber - med en dansker på hvert hold - stiller med følgende 11 spillere fra start:

20.07 - FODBOLD: Newcastle afviser interesse i Nicklas Bendtner
Flere kilder har nævnt, at Newcastle angiveligt skal være interesseret i at hente Nicklas Bendtner i tyske Wolfsburg. Men den engelske klub nægter nu at have interesse i den store danske angriber. Det skriver HITC Sport.

27-årige Nicklas Bendtner befinder sig i øjeblikket i en situation, hvor han får begrænset spilletid i Wolfsburg, og det er derfor ingen hemmelighed, at danskeren formentlig ser selv i en anden klub.

19.53 - FODBOLD: Stor Premier League-aften i vente
Der er kræs for Premier League-elskere denne onsdag aften. Den bedste engelske række byder på syv kampe, og heriblandt er der Chelsea-West Bromwich på programmet. Chelsea har netop tweetet deres holdopstilling forud for kampen, der begynder kl. 20.45:

Den helt store kamp set med danske briller bliver dog opgøret på White Hart Lane mellem Christian Eriksens Tottenham og Kasper Schmeiches Leicester City. Dén kamp begynder først klokken 21.

19.48 - FODBOLD: Christian Eriksen møder dansker inden på White Hart Lane
Nicolai fra Fyn er formentlig en glad dreng lige nu. Tottenham Hotspur har netop tweetet et billede, hvor den unge knægt står sammen med sit store idol, 23-årige Christian Eriksen, forud for London-klubbens kamp mod Leicester City onsdag aften. Og Eriksens store fan forudsiger en sejr på 3-1 til Hotspur:

19.42 - HÅNDBOLD: Sådan er det gået Danmark ved tidligere EM
På lørdag er det tid igen. Tid for de danske herrer at erobre befolkningen og spille sig frem til medaljer ved en EM-slutrunde. Historien har vist, at danskerne i dén grad er interesseret i metal, når det har handlet om europamesterskaberne. Vil 2016 blive året, hvor landstræner Gudmundur Gudmundsson coacher sine spillere frem til endnu en gang ædelt metal? Læs mere om de mange danske medaljer lige HER.

19.30 - FODBOLD: Petr Cech ville helst være ishockeyspiller
Den 33-årige tjekkiske målmand petr Cech drømte om en karriere på ishockeyens scene. Men hans far var ikke helt med på den idé. Han tog i stedet seks-årige Petr med til fodbold, og han blev faktisk målmand ved en mindre tilfældighed. Læs mere HER.

18.57 - FODBOLD: Simon Makienok skal have ny træner
Charlton tabte 0-5 i tirsdagens udekamp mod Huddersfield, og det har klubben fra London nu taget konsekvensen af. Træner Karel Fraeye har således fået sparket efter en række dårlige resulater, der betyder, at klubben pt. ligger til nedrykning i Englands næstbedste række, Championship.

Klubben skriver på deres hjemmeside: »Klubben vil gerne sige tak til Karel for hans utrættelige arbejde og de mange positive bidrag, han kom med til fodbolden i Charlton.«

Charlton vil nu gå på jagt efter en ny træner, og i mellemtiden vil Wim de Corte og Jason Euell tage træneransvaret i lørdagens kamp mod Hull City. Læs mere om trænerfyringen HER.

18.29 - FODBOLD: FC Midtjylland afviser ikke at frigive spillere til OL
U23-landstræner Niels Frederiksen har foreslået, at Superliga-klubberne skal give et fast antal spillere til den trup, der til sommer skal til OL i Rio de janeiro i Brasilien.

I FC Midtjylland afviser man imidlertid ikke, at man vil afgive spillere til U23-landsholdstruppen, men der er et lille 'men' fra midtjydernes træner, Jess Thorup.

»Forslaget lyder fornuftigt nok, men jeg synes ikke, vi skal lægge os fast på antallet af spillere,« siger han til DR Sporten og fortsætter.

»Vi skal sætte os ned, når vi nærmer os, og se på den enkelte spiller, og hvem Niels Frederiksen kunne se deltage ved OL. Og samtidig se på, hvordan det ser ud i forhold til klubberne – hvilken position har spilleren for klubben, og hvor langt er de internationalt.«

18.14 - FODBOLD: Charltons spillere vil kompensere skuffede fans
Simon Makienoks klub, Charlton, tabte tirsdag 0-5 til Huddersfield i Englands næstbedste række, Championship. Londonklubben ligger faktisk til nedrykning i øjeblikket, så det er sandt at sige op ad bakke for Makienok og co.

Som følge af det forsmædelige nederlag vil Charltons spillere nu kompensere de fans, der rejste med klubben på udebane. Læs mere HER.

18.09 - FODBOLD: Hårde bøder til sydamerikanske lande
Fodboldforbundene fra de sydamerikanske lande Argentina, Chile, Mexico, Peru og Uruguay har fået bøder af Fifa som følge af homofobiske tilråb fra tilskuere i forbindelse med kvalifikationskampe til VM-slutrunden i 2018.

Den største bøde er tildelt Chile, og den lyder på knap en halv million kroner. Tilråbene skal i dette tilfælde angiveligt have foregået over en periode på fire kampe. De øvrige lande har hver fået en bøde på knap 140.000 kroner, og fodboldforbundene har fået bøderne med begrundelsen 'fornærmende og diskriminerende tilråb'.

»Fifa har kæmpet mod diskrimination i fodbold i mange år, og det er blandt andet gjort ved sanktioner,« siger formanden for Fifas disciplinærudvalg, Claudio Sulser, iføgle The Guardian.

17.54 - FODBOLD: Vil Adidas lande disse to superstjerner i Manchester United?
Ifølge rapporter er Adidas klar til at finansiere to køb til Manchester United, og handelen vil kunne tage Premier League med storm. Daily Star skriver således, at den spanske træner Pep Guardiola og superstjernen Lionel Messi vil have en fremtid i England, hvis det enorme sportsbrand ellers punger ud og betaler for det, der eventuelt vil blive en af historiens største handler.

Adidas har lavet en 10-årig aftale med Manchester United til en værdi på flere milliarder kroner for at levere blandt andet merchandise. Men Adidas-chef Herbert Hainer er pt. ikke helt tilfreds med tilstandene i den store engelske klub.

»Manchester Uniteds nuværende spillestil er ikke helt, hvad vi gerne vil se,« siger han ifølge Daily Star.

Er Lionel Messi snart fortid i FC Barcelona?

17.27 - SKIHOP: Østriger mister følensen i benene
Den 23-årige østrigske skihopper Lukas Müller har mistet følelsen i benene, efter han onsdag kom galt af sted under et træningshop før det kommende VM i Østrig. Han styrtede under træningen på den frygtede Kulm-bakke, og efter han blev fløjet til et hospital i Graz, kom det frem, at han havde fået noget af følensen i benene tilbage. Læs mere HER.

17.19 - FODBOLD: Skal England have ny nationalsang?
Det engelske parlamentsmedlem Toby Perkins lufter nu idéen om, at England skal have en ny nationalsang i stedet for God save the Queen. Han mener, at nationalsangen skal hylde England frem for Storbritannien.

»Jeg har intet imod God save the Queen, men det er nationalsangen for Storbritannien. England er en del af Storbritannien, men det konkurrerer som et land med egne rettigheder,« siger Toby Perkins ifølge BBC.

16.51 - FODBOLD: Russisk kommentator fyret for at sove
Den russiske fodboldkommentator Vasily Utkin faldt pludselig i søvn, mens Lionel Messi og Neymar løb rundt få meter fra ham. Nu er han fyret - for at efterlade seerne i larmende tavshed. Optrinnet skete, da Barcelona i december mødte Bayer Leverkusen i Champions League. Hen mod slutningen af første halvleg blev der pludselig stille, og det har altså kostet jobbet for 43-årige Utkin, selv om han har en ganske god forklaring på sin uheldige episode.

»Jeg kan forklare, hvad der skete i kampen. Jeg har lidt af kronisk søvnforstyrrelse i et par år. Og det skete bare pludseligt, at jeg ved udgangen af første halvleg faldt i søvn, mens jeg kommenterede,« siger Vasily Utkin - ifølge The Guardian - til TASS agency.

Vasily Utkin arbejdede for den russiske sportskanal Match TV, som blev skabt i 2015 efter foranledning af den russiske præsident, Vladimir Putin.

16.33 - Formel 1: Ny åbning for Kevin Magnussen?
Venezualeren Pastor Maldonado risikerer at miste sit sæde hos Formel 1-teamet Renault i den kommende sæson, fordi det nationale olieselskab PDVSA endnu ikke har betalt deres sponsorat på 50 millioner dollar - eller det, der svarer til knap 350 millioner kroner. Det oplyser anynome kilder ifølge BBC.

Ifølge den engelske tv-station vil 23-årige Kevin Magnussen overtage Formel 1-sædet, hvis betalingen af sponsoratet ikke sker snarest. Teamets anden kører i 2016-sæsonen er britten Jolyon Palmer, og det første løb afholdes i Australien den 20. marts, så der begynder at være et vist tidspres for at finde de endelige racerkørere. Læs mere om historien HER.

16.14 - FODBOLD: Sivevæk vender tilbage til Vejle
27-årige Christian Sivebæk skiftede inden denne sæson til Viborg fra Vejle, men nu vender højrekanten tilbage til de rød-hvide fra Trekantsområdet. Aftalen gælder for resten af sæsonen meddeler Viborg.

16.03 - HÅNDBOLD: Bliv klogere på den kommende EM-slutrunde
Sidder du inde med en masse spørgsmål om herrernes kommende EM-slutrunde? Så finder du måske mange af svarene i BTs sportsmagasin Tredje Halvleg. BTs håndboldkommentar Søren Paaske svarer på en lang række spørgsmål om stort og småt om slutrunden. Hvem er favoritter, og hvilke stjernespillere skal man holde ekstra øje med? Se programmet lige HER.

15.52 - ISHOCKEY: Ishockeyspiller laver vanvidstackling i NHL
Natten til onsdag satte New Jersey Devils-angriberen Bobby Farnham en vanvittig tackling på Dmitrij Jaskin fra St. Louis Blues. Offeret var fuldstændig forsvarsløs, og tacklingen resulterede i et større tumult mellem de to mandskaber.

Bobby Farnham på 26 år scorede i kampen mod St. Louis, men han vil formentlig huske kampen for noget helt andet - og langt værre. Han risikerer nemlig nu at få en længere karantæne, og det er op til NHLs disciplinærudvalg at vurdere, hvorvidt de vil statuere et eksempel. Du kan se tacklingen i videoen herunder:

New Jersey Devils-forwarden Bobby Farnham stod for tirsdagens mest tåbelige indslag i NHL, da han lavede et stort hit på St. Louis Blues-forwarden Dmitrij Jaskin, som var fuldstændig forsvarsløs.

26-årige Farnham, som har scoret syv mål i denne sæson og også nettede i tirsdagens kamp mod Blues, kan stå foran en længere karantæne. NHL’s disciplinærudvalg tager formentlig sagen op, og ligaen kan meget vel statuere et eksempel over for Bobby Farnham.

15.32 - FODBOLD: Kofi Annan besøger stort fodboldakademi
Den tidligere FN-generalsekretær Kofi Annan er i Ghana for at besøge det store fodboldakademi Right to Dream. Akademiet hjælper unge, talentfulde afrikanere med at opfylde drømmene om at blive professionel fodboldspiller.

15.25 - FODBOLD: Superliga-klubber positive over for OL
De største klubber - FC København og FC Midtjylland - siger nej. Esbjerg og Hobro afgiver derimod gerne deres bedste spillere, når det danske U23-landshold til sommer deltager ved De Olympiske Lege i brasilienske Rio de Janeiro.

OL ligger i midten af august, og Superliga-klubberne kommer derfor i problemer, fordi Alka Superligaen allerede på det tidspunkt er godt i gang. Flere klubber skal også i kamp i europæiske turneringer.

»Vi vil ikke stille os på bagbenene, hvis vores spillere bliver udtaget til OL,« siger Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen ifølge Ritzau.

15.02 - FODBOLD: Bruninho solgt til Asien
Den brasilianske angriber Bruninho er fortid i FC Nordsjælland. Farum-klubben har således solgt deres 26-årige topscorer til den kinesiske klub Guangzhou R&F. Han nåede dermed kun at få et halvt år i Superligaen, efter han blev solgt fra 1. divisionsklubben HB Køge i sommer. Læs mere om historien HER.

12.16 - FODBOLD: Bendtner-konkurrent alvorligt skadet
Den tyske avis Kicker melder, at Wolfsburg-angriberen Bas Dost har brækket en fod i knoglen, hvilket holder ham ude i op til to måneder. Det kan være Nicklas Bendtners chance. Udover et par ungdomsspillere er han og Max Kruse nu kun tilbage som angrebsalternativer. På den anden side kan det også tvinge Wolfsburg til at købe ind - og dermed sende Bendtner længere ud i kulden. Spændende skal det i hvert fald blive.

11.57 - FODBOLD: Louis van Gaal angreb journalist: Også dig, tykke!
Luften mellem Louis van Gaal og den engelske presse er ikke bare kold. Den er stivfrossen.

Det kom senest til udtryk ved tirsdagens pressemøde efter Manchester Uniteds vilde 3-3-kamp mod Newcastle - en kamp, som Wayne Rooney var særdeles aktiv i med to scoringer og en assist.

Det affødte naturligvis spørgsmål fra pressen, der ellers har kritiseret Rooney, angående den engelske angriber, men det behagede altså ikke hollænderen.

»Vi snakker ikke mere om Wayne Rooney. I har kritiseret ham - ikke mig,« sagde van Gaal ifølge TV2 Norge og rejste sig og gik.

På vej ud af pressesalen kiggede han og pegede på en enkelt journalist: »Også dig, tykke,« skal Van Gaal angiveligt have sagt.

Måske ikke den mest sympatiske kommentar fra hollænderen, der også i juletiden - på selveste juleaften - blev gjort til grin af en britisk avis. Læs historien her.

11.28 - FODBOLD: Hareide håber Agger fortsætter karrieren
Jeg har netop haft den kommende danske landstræner Åge Hareide i røret til en lille snak om Daniel Agger - det kan du læse mere om på bt.dk om lidt.

Kort fortalt siger Åge Hareide, at han håber, at Daniel Agger fortsætter sin karriere.

Tidligere onsdag offentliggjorde vi her på bt.dk historien om, at Daniel Agger står i et svært dillemma - skal han forlænge sin kontrakt i Brøndby eller stoppe karrieren? Den historie kan du læse her og så vende tilbage om lidt - så lover jeg, at du får noget mere om Hareide til den tid.

Opdateret: Læs Åge Hareides håb her.

11.07 - FORMEL 1: Kevin Magnussen pønser på Renault-kup
Kevin Magnussen kan måske snart - meget snart - gøre comeback i Formel 1. BTs motorsports-journalist, Daniel Remar, har her en historie, der i den grad puster liv i håbet om et Formel 1-comeback til danskeren.

10.54 - FODBOLD: Derfor bliver generalsekretæren i FIFA fyret
Jerome Valcke er fyret i FIFA, og det sker ifølge BBC, fordi generalsekretæren allerede er suspenderet i forbindelse med hans formodede indblanding i et forsøg på at score penge på salg af VM-billetter.

FIFA har foreslået, at den 55-årige franskmand bliver udelukket fra al fodboldaktivitet i ni år, og Valcke står også foran anklager om bestikkelse.

Selv nægter han at have gjort noget galt.

10.53 - FODBOLD: FCK forlænger med Adidas
FC København forlænger aftalen med Adidas, så samarbejdet nu løber til 2020. Det meddeler klubben på sin Twitter-profil.

10.34 - FODBOLD: FIFA fyrer generalsekretæren
Jerome Valcke er ikke længere ansat i det internationale fodboldforbund FIFA, melder britiske Sky Sports.

Generalsekretæren i FIFA har været indblandet i den korruptionsskandale, som FIFA har været ramt af det seneste halve år. Årsagen til fyringen er endnu ikke kendt, men det er formentlig i den forbindelse.

bt.dk følger sagen.

10.22 - FODBOLD: Ronaldo-statue udsat for Messi-hærværk
En statue af Cristiano Ronaldo er blevet udsat for Lionel Messi-hærværk. Ikke at argentineren selv, men formentlig nogle 'fans', der ville hylde - og måske også håne Ronaldo - Lionel Messi, der mandag vandt sin femte Ballon d'Or-titel.

Læs mere på bt.dk her og se et billede af statuen med Messi-inskriptionerne.

09.55 - FODBOLD: Kenneth Emil Petersen skifter til OB
Så er det officielt, at Kenneth Emil Petersen skifter AaB ud med OB - en historie, som BT allerede kunne fortælle tirsdag aften.

Forsvarsspilleren bekræfter nu selv på Twitter med et billede, hvor han giver håndslag til OBs sportschef, Jesper Hansen.I OB bliver han genforenet med sin tidligere træner, Kent Nielsen, der før skiftet til OB var i AaB.

Læs mere på bt.dk lige her og læs, hvad Kent Nielsen og Kenneth Emil Petersen selv siger til skiftet.

09.26 - BOKSNING: Ny dato til Micki Nielsen-kamp
Micki Nielsens kamp mod den tidligere verdensmester Giacobbe Fragomeni bliver bokset 19. marts i Albertslund i stedet for 6. februar i Aarhus.

BT kunne allerede fortælle det tirsdag, og nu er det så blevet officielt i en pressemeddelelse.

09.13 - FODBOLD: Fik du læst BTs historie om Daniel Agger?
Daniel Agger overvejer lige nu, hvad fremtiden skal bringe - skal han forlænge med Brøndby, spille et nyt sted eller måske indstille karrieren på grund af de mange skader? Læs historien her.

08.50 - FODBOLD: Dortmund-stjerne skyder rygter ned
Angriberen Pierre-Emerick Aubameyang rygtes til klubber som Barcelona, men Dortmund-stjernen afviser, at han er på vej til at skifte - ret markant, endda.

Ifølge journalisten Heiko Ostendorp har Aubameyang sagt følgende om rygterne: »Jeg er her (i Dortmund, red.)! Ikke i Arsenal, ikke i Barcelona, ikke på månen. Jeg har det virkelig godt!«

Franskmanden har spillet for Dortmund siden 2013, hvor han kom til fra St. Etienne.

08.44 - FODBOLD: Tillykke til Dan Eggen!
I dag er en fremragende dag til at tænke tilbage på en af kultspillerne i Superligaen, nemlig Dan Eggen.

Den tidligerere midterforsvar i Brøndby med de krøllede lokker blev hurtigt en fan-yndling, og i dag kan han fejre sin 46 års fødselsdag.

08.40 - FODBOLD: Skylder vi at se på Bendtner med nye øjne?
Det spørgsmål beskæftiger BTs sportschef, Benjamin Munk Lund, sig med her i denne kommentar.

08.09 - AMERIKANSK FODBOLD: NFL-hold rykker til Los Angeles
St. Louis Rams rykker til Los Angeles og bliver Los Angeles Rams fra 2016-sæsonen.

Ejerne i den amerikanske fodboldliga stemte natten til onsdag for at give Rams tilladelse til at flytte by, som det er set flere gange i NFL-historien. Der har også været tale om, at San Diego Chargers og Oakland Raiders kunne rykke til LA, men foreløbig er det kun Rams, som har benyttet sig af muligheden.

San Diego har stadig en option og kan følge Rams. Hvis San Diego ikke benytter sig af den mulighed, får Oakland muligheden.

Læs mere her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.