Goddag og velkommen til BT Sportens liveblog. Vi vil her på siden servicere dig med de mest vigtige, spændende og sjove nyheder denne iskolde januar-torsdag. Mit navn er Daniel Remar, og jeg skal være din vært frem til klokken 23. God læsning.

22.43 - CYKLING: Ny Cofidis-rytter i tragisk dødsfald

Endnu en rytter med en fortid på det franske Cofidis-hold er afgået ved døden i tidlig alder. Den tidligere verdensmester i parløb, Robert Sassone. Læs den tragiske historie her.

22.04 - FODBOLD: Hemmeligt møde med United

Der er måske lagt op til kamp mellem de to Manchester-klubber om Pep Guardiolas underskrift som manager. City har et stykke tid været nævnt som en kommende arbejdsgiver for spanieren, men nu meldes United ind som en seriøs bejler. Ifølge avisen France Football mødtes Guardiola i al hemmelighed med repræsentanter fra Manchester United på Hotel Bristol i Paris i sidste uge. Og nu spekuleres der i, at han kan afløse hollandske Louis van Gaal efter sæsonen.

21.55 - FODBOLD: Neville skuffer igen med Valencia

Gary Nevilles start som træner i Valencia er op ad bakke. Også i aften hvor Valencia på hjemmebane kun fik 1-1 mod Las Palmas i pokalturneringen. Nu venter der en returkamp på udebane.

21.26 - BASKETBALL: Snedigt alligevel

En flok fans har fundet formlen på, hvordan man hyler en modstander fulstændig ud af den før et straffekast i basketball.

21.00 - FODBOLD: Valdes forlader United

Victor Valdes fik aldrig succes i Manchester United, og nu er hans ret mislykkede tur i storklubben endelig slut. Det fortæller han på Twitter. Læs spanierens begrundelse her.

20.45 - HÅNDBOLD: Frankrig trynede Hviderusland

Frankrig er tilbage i storform efter holdets overraskende nederlag til Polen ved EM. Det fik Hviderusland at mærke her til aften. Læs mere her.

19.51 - FODBOLD: Så faldt straffen

Maurizio Sarri har fået en bøde på 150.000 kroner og to karantænedage efter sammenstød med Inter-træner. Læs mere her.

19.43 - FODBOLD: Han kostede mest

Var Ronaldo eller Bale Real Madrids dyreste indkøb nogensinde? Nu mener en hjemmeside at være i besiddelse af dokumenter, der giver svaret på spørgsmålet. Få det her.

19.00 - FODBOLD: Intet bud på Bendtner

Selvom Crystal Palace-manager Alan Pardew nævner danske Nicklas Bendtner som en mulighed, så har Wolfsburg ingen aktuelle bud på angriberen. Det siger klubbens sportsdirektør Klaus Allofs til BT.

Læs mere om lidt på BT.dk.

Her er, hvad Alan Pardew sagde om Bendtner til et engelsk medie.

18.22 - BOKSNING: Micki Nielsen i træning før titelkamp

Den danske bokser Micki Nielsen har fuld gang i sin træning, før han 19. marts møder italieneren Giacobbe Fragomeni i Albertslund. Her skal Micki Nielsen op i sit første forsvar af WBCs internationale titel i cruiservægt mod den 46-årige tidligere verdensmester.

17.52 - HÅNDBOLD: Landsholdet mister hovedsponsor

Efter fem år som hovedsponsor for herrelandshold i håndbold har Totalkredit valgt at stoppe, når den nuværende aftale udløber i maj måned.

»Det har været fem fantastiske år med håndboldherrerne. Vi startede som sponsor og udviklede det til et samarbejde. Det er svært at overvurdere den betydning, det har haft for vores brand og for sammenholdet og det sociale liv i Totalkredit-partnerskabet. Efter fem år er det nu naturligt at overveje nye måder at skabe synlighed på,« siger Troels Bülow-Olsen, der er direktør for Totalkredit, i en pressemeddelelse.

17.06 - FODBOLD: Hareide debuterer mod Island i træningskamp

Så er der nyt om Åge Hareides første bedrift som dansk landstræner. Det bliver mod Island, der modsat Danmark, kvalificerede sig til sommerens EM. Kampen afvikles på MCH Arena den 24. marts kl. 20.00.

16.21 - FODBOLD: Et år i fængsel for skattefusk

Barcelona-spilleren Javier Mascherano er idømt et års fængsel for at have snydt den spanske stat for et større millionbeløb. I dag faldt dommen, der lyder på et år bag tremmer. Læs om hele sagen her.

16.10 - FODBOLD: Store bøder til BIF og FCK

Fyrværkeri er ved at udvikle sig til en dyr forretning for FCK og Brøndby. Således fik de i dag den anden bøde hver inden for kort tid. Samlet løber de seneste fyrværkeri-bøder op i 225.000 kroner. Læs mere her.

15.50 - FODBOLD: Palace har øje på Bendtner

Nicklas Bendtner nævnes af Crystal Palace-manager, Alan Pardew, som en af de angribere, klubben kigger på i dette transfervindue. Læs mere her.

15.30 - FODBOLD: FC Midtjylland bagud til Skive
FC Midtjylland spiller lige nu træningskamp mod Skive fra 1. division, og midtjyderne kom bagud 1-2 efter 74 minutter, da Skive scorede på straffespark. Mikkel Duelund var manden bag FC Midtjyllands udligning.

I Aalborg fører AaB 2-0 over Hobro i en anden træningskamp denne iskolde januar-torsdag. AaBs mål blev scoret af Robert Kakeeto og Patrick Kristensen. Der mangler godt 10 minutter af dén kamp.

14.49 - FODBOLD: 31-årige Barca-stjerne idømt fængselsstraf
Den spanske avis El Mundo skriver - ifølge BBC - at noget tyder på, at javier Mascherano er blevet idømt et års fængsel for skatteunddragelse efter et møde i retten torsdag. Herudover skal han angiveligt være idømt en bøde på 815.000 euro, eller det der svarer til lidt over seks millioner kroner.

Læs mere på bt.dk om lidt.

14.35 - FODBOLD: Vil Nicklas Bendtner ende på landsholdsbænken?
BT har et længere interview med Danmarks kommende landstræner, Åge Hareide, og her åbner han blandt andet op for, at Nicklas Bendtner ikke skal være sikker på en startplads, når landsholdet træder ind på banen fremover.

Til spørgsmålet om, hvor lang en snor Bendtner kan forvente, lyder svaret:

»Jeg synes, det kommer an på, hvor længe man har været ude. Jeg tror ikke, man gør sig selv eller holdet noget godt, hvis man ikke har spillet længe,« siger Åge Hareide. Læs hele historien HER.

14.29 - FODBOLD: Arsene Wenger: Ingen doping i engelsk fodbold!
Arsenals 66-årige franske manager, Arsene Wenger, mener ikke, der er doping i engelsk fodbold. Han er dog åben over for at diskutere emnet med myndighederne. De engelske anti-doping myndigheder siger ifølge BBC, at man er klar til at tale med franskmanden. Arsene Wenger udtalte sidste år, at Uefa's regler omkring stofbrug i bund og grund accepterer doping.

»Jeg er sikker på, at ingen klubber i England forsøger at dope deres spillere,« siger Arsene Wenger til BBC.

13:51 - FODBOLD: OB henter afrikansk talent
OB har torsdag hentet den 18-årige kant- og midtbanespiller Yao Dieudonne fra Elfenbenskysten. Dieudonne var i efteråret inviteret til træning i den fynske klub, der har givet spilleren en kontrakt frem til sommeren 2017. - Vi har været begejstrede for det, vi har set fra Yao ved hans besøg i efteråret, og derfor glæder vi os til at arbejde med ham og være endnu tættere på hans udvikling i de kommende halvandet år, siger OB's sportsdirektør, Jesper Hansen, til klubbens hjemmeside. I foråret vil Yao Dieudonne være tilknyttet OB's U19-trup. /ritzau/

13.06 - HÅNDBOLD: Damgaard vender hjem til Danmark
Allan Damgaard stod uden kontrakt og uden noget sted at spille håndbold, efter at den tyske bundesligaklub HSV Handball i fredags blev erklæret konkurs. Nu har den 29-årige bagspiller fundet en ny klub, og det bliver Bjerringbro-Silkeborg (BSV), der fra nu af og i de næste to og et halvt år får glæde af Allan Damgaards kvaliteter. Læs mere her.

11.31 - GOLF: Thomas Bjørn laver hole in one
Thomas Bjørn præsterede at få golfbolden i hul på blot et slag ved European Tour-turneringen i Abu Dhabi. Læs mere her.

10.21 - FODBOLD: Bendtner på bænken?
Den nyudnævnte danske landstræner Åge Hareide er klar til at bænke en af holdets største stjerner - læs mere her.

10.09 - FODBOLD: Viborg henter angriber hos jysk rival
Superliga-klubben Viborg henter Mikkel Vestergaard, der skifter fra Esbjerg, når aftalen med vestjyderne udløber til sommer.
Du kan læse mere  om den nyhed her.

09.18 - FODBOLD: Stor interesse for Lukas Spalvis
Lukas Spalvis er en eftertragtet herre for tiden. Det fortæller AaB-sportschef Allan Gaarde over for Nordjyske. Flere udenlandske klubber skal således være interesseret i Superligaens topscorer. Læs mere HER.

08.59 - AMERIKANSK FODBOLD: NFL-hold på vej til Europa
Den engelske hovedstad, London, kan inden for en relativ kort årrække få sit eget NFL-hold. Det fortæller talsmand Mark Waller onsdag til BBC.

»Tilhængerbsen er stor og lidenskabelig nok til at finansiere et hold. I 2007 mente jeg, at vi var på en rejse, som ville tage 15 år, og jeg føler, at vi er på vej til at holde dén tidsplan. Jeg føler mig tryg ved, at vi vil komme i mål,« sagde han til tv-stationen.

Siden 2007 er der blevet spillet grundspilskampe i NFL på Wembley i London. Og de seneste år er der blevet spillet tre kampe årligt, og kampene er alle hurtigt blevet udsolgt.

Kansas City Chiefs og Detroit Lions i en NFL-kamp på Wembley i London 1. november 2015.

08.47 - FODBOLD: Åge Hareide skal have samtale med Morten Olsen
Danmarks kommende landstræner, Åge Hareide, begynder i sit nye job 1. februar. Og som led i forberedelserne har den norske træner aftalt et møde med Danmarks forhenværende landstræner, Morten Olsen. Det fortæller han i et interview med BT, som du kan læse HER.

08.31 - TENNIS: Drama under Australien Open
Det var en chokerende hændelse, der fandt sted under nattens kamp mellem den tidligere verdensetter Ana Ivanovic og Anastasija Sevastova ved Australian Open i Melbourne. Midt under første sæt lød der pludselig et skrig fra tribunen, og det viste sig, at en ældre kvidne tilsyneladende var snublet ned af en trappe og kommet til skade. Læs mere og se billede HER.

08.15 - FODBOLD: Ups! Petr Cechs handsker fløj til Chelsea
De sidder formentlig med meget røde ører lige nu i det gigantiske sportsbrand Adidas. Firmaet skulle levere et sæt nye målmandshandsker til tjekkiske Petr Cech i Arsenal, men ved en fejl blev de i stedet sendt til målmandens tidligere klub Chelsea.

Det lader til, at Adidas ikke har vænnet sig til tanken, at Petr Cech ikke længere spiller i Chelsea; det er faktisk seks måneder siden, tjekken huserede på Stamford Bridge. Og pudsigt nok mødes de to engelske hovedstadsklubber på søndag på Emirates Stadium til et vaskeægte lokalopgør i Premier League.

En kilde fra Chelsea har sagt til The Telegraph Sport: »Der var nogle smil og frække bemærkninger, da Petrs handker dukkede op her, men vi sikrede os, at de kom tilbage til ham så hurtigt som muligt,« lyder det til den engelske avis.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.