Velkommen til BT Sportens liveblog søndag, hvor vi følger dagens nyheder og kampe fra ind- og udland. God læasning.

22.20 - FODBOLD: Barcelona besejrer Sevilla

FC Barcelona vinder 2-1 over Sevilla og stormer videre mod det spanske mesterskab

21.35 - FODBOLD: Barca i front

Gerard Piqué gør det til 2-1 i hjemmekampen mod Sevilla

21.04 - FODBOLD: Messi scorer kongemål

Messi er bragt balance i resultatet i Barcelona. Argentineren har således scoret til 1-1 ved direkte frispark. Bolden blev sendt helt op i hjørnet.

20.51 - FODBOLD: Sevilla fører mod Barcelona

Sevilla fører overraskende 0-1 på udebane mod FC Barcelona. Michael Krohn-Dehli er med fra start, men målet blev scoret af Vitolo.

20.15 - FODBOLD: City vinder Capital One Cup

Manchester City vandt den engeske Capital One Cup efter straffespark. Kampen sluttede 4-2 til City efter den ordinærekamp sluttede 1-1.

20.04 - FODBOLD: Liverpool og City i straffesparks-konkurrence

Så fik Liverpool og Manchester City overstået den forlængede spilletid. Nu går finalen i straffesparkskonkurrence.

19.25 - FODBOLD: Forlænget spilletid i England

Den ordfinære spilletid er færdig mellem Liverpool og Manchester City. Nu skal klubberne ud i en omgang forlænget spilletid. Stillingen er 1-1.

19.14 - FODBOLD: Liverpool udligner

Liverpool har netop udlignet mod City i Capital One Cup-finalen. Det var Coutinho, der scorede til 1-1 efter 83 minutter. Manager Jürgen Klopp var ved at koge helt over i glæde.

19.05 - FODBOLD: Liverpool stadig bagud

Der er ingen ændring i finalen mellem Liverpool og Manchester City. Der er spillet 75 minutter, og City fører stadig 1-0.

18.38 - FODBOLD: City i front

Manchester City er kommet foran i den engelske Capital One Cup 1-0. Fernandinho scorer efter 49 minutter. Lad os bare sige det ærligt. Simon Mignolet så ikke godt ud i situationen.

18.31 - FODBOLD: Uniteds komet kommer bag på manageren

18-årige Marcus Rashford er gået fra nul til hundrede på rekordtid. Træner van Gaal fatter det nærmest ikke. Læs mere her.

18.18 - FORMEL 1: Racerlegende fylder år

En af de helt store racerstjerner gennem tiden, Mario Andretti, har fødselsdag i dag, hvor han fylder 75. Og det bliver markeret vidt og bredt på sociale medier. Tillykke herfra.

17.49 - FODBOLD: Liga Cup-finale i England

Liverpool og Manchester City er i gang med deres finale i den engelske Capital One Cup på Wembley. Stillingen er 0-0.

17.25 - FODBOLD: Eriksen glæder sig efter sejr

Christian Eriksen spillede en god kamp. da Tottenham i dag slog Swansea 2-1. Danskeren misbrugte en del chancer, men var kampen igennem et omdrejningspunkt i offensiven. Og det glædede ham. Det fortæller han til Tottenhams Twitter-profil.

17.05 - FODBOLD: Brøndby med startopstilling

Thomas Frank har udtaget sin første startopstilling i foråret. Holdet møder Hobro klokken 18.

17.02 - FODBOLD: Tottenham vinder - Arsenal slået

Tottenham lykkedes med at vinde 2-1 hjemme mod Swnasea. I Manchester tabte Arsenal 3-2 til United. Det betyder, at Tottenham og Leicester nu rykker fri af Arsenal i kampen om mesterskabet.

16.40 - FODBOLD: Tottenham i føring

Tottenham er kommet på 2-1 hjemme i London. Efter langt tid med pres og store chancer har Danny Rose scoret til 2-1.

16.32 - FODBOLD: Mål, mål,mål

Arsenal har reduceret til 2-3 mod Manchester United ved Mesut Özil. Og samtidig har Tottenham udlignet mod Swansea, hvor Nacer Chadli har scoret.

16.28 - FODBOLD: United med ny scoring

Arsenal har lige nu en hård dag i Manchester, hvor United er kommet på 3-1 ved Ander Herrera.

16.08 - FODBOLD: FCK og Esjbjerg i gang

FCK og Esbjerg har taget hul på deres kamp . Ingen mål efter 10 minutter.

16.03 - FODBOLD: Kuhn fik sejr i debut

Den danske træner, Allan Kuhn, fik en sejr, da han og Malmö FF spillede holdets første betydningsfulde kamp under Kuhns ledelse. Det skete i den svenske pokalturnering, hvor Malmö FF besejrede Ängelholms FF 4-1.

15.52 - FODBOLD: Pause i Premier League

Uha, der er problemer for både Tottenham og Arsenal ved pausen i dagens kampe i Premier League. Således er Eriksen og Tottenham bagud trods flere store chancer med 0-1 hjemme mod Swansea. Og i Manchester er Arsenal baud 1-2 mod United. Det var Danny Welbeck, som reducerede for Arsenal.

15.36 - FODBOLD: FCM-bøddel fortsætter med Arsenal

18-årige Marcus Rashford nedlagde tildligere i denne uge FC Midtjylland i Europa League, og nu fortsætter den unge spiller med at score. Således har Marcus Rashford scoret to gange og bragt United på 2-0 mod Arsenal efter 30 minutter. I London er Tottenham fortsat bagud 0-1 til Swansea.

15.24 - FODBOLD: Eriksen og co. bagud hjemme

Christian Eriksen og Tottenham er netop kommet bagud på hjemmebane 0-1 mod Swansea. Italieneren Alberto Paloschi sendte bolden i mål efter 21 minutter.

15.11 - FODBOLD: Cornelius på bænken

Andreas Cornelius starter ude, når FC København møder Esbjerg i Parken klokken 16. I stedet starter Santander og Jørgensen i front.

15.07 - FODBOLD: Viborg snød FCN i sidste sekund

Viborg og FCN spillede i dagen første superliga-kamp 1-1 i Viborg. Emre Mor scorede til 0-1 for udeholdet, men i sidste sekund udlignede Viborg, da FCN begik straffespark. Det omsatte Sebastian Andersen til mål. Læs mere her.

15.00 - FODBOLD: Spænding i England

Der er gang i den engelske Premier League her til eftermiddag, hvor Tottenham lige nu møder Swansea, mens Manchester United tager imod Arsenal på hjemmebane. De kampe bliver spændende at følge med i. Christian Eriksen starter inde for Tottenham.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.