Velkommen til BT Sportens live-blog! Det er blevet onsdag, og der venter en ny omgang Champions League i aften. Jeg har overtaget fra min kære kollega Danny Longhi og vil følge dig i land med de vigtigste, skæveste og - hvem ved? - måske endda de sjoveste nyheder. Hop med.

22:37 - FODBOLD: CL-overblikket lige her

Manchester City fik et flot 3-1-sejr ude over Dynamo Kiev, da Yaya Toure satte kampens sidste mål ind i slutminutterne. Et godt udgangspunkt for englænderne.

Alt imens spillede PSV og Atletico 0-0 i en kamp, der bød på flere chancer og et rødt kort. Men alt er åbent inden returopgøret i Madrid.

22:02 - FODBOLD: Kiev på 1-2
Vitaly Buyalsky har lige reduceret for Dynamo Kiev. Et lille lys i mørket for ukrainerne? Det har ellers været Manchester City, der har siddet tungt på det hele.

21:27 - FODBOLD: City på 2-0
Det var David Silva, der sørgede for målet. Manchester City har aldrig prøvet at være i en CL-kvartfinale før, og nu må de siges at være ved at tage et stort skridt i den første kampe mod Kiev.

21:20 - FODBOLD: Status quo...
i PSV - Atletico Madrid trods flere gode chancer til begge mandskaber. Men noget tyder på mål:21:01 - FODBOLD: City i front
Manchester City er netop kommet i front 1-0 på udebane mod Dynamo Kiev. Hjemmeholdet tog sig en gevaldig koger i forsvaret, og det var Sergio 'Kun' Aguero vaks til at udnytte. Et vigtigt mål for englænderne forud for returopgøret i Manchester.

20:44 - FODBOLD: Endnu en stor CL-aften
Dynamo Kiev tager imod Manchester City og PSV tager imod Atletico Madrid i onsdagens to Champions League-opgør. Vi følger dem begge tæt lige her.

19:59 - FODBOLD: Kan I huske ham?
​Faustino Asprilla var en stærk angriber dengang i 90'erne hos Parma og Newcastle. Og hvad laver han så nu om dage? Han har en fed, fed, fed fest på Twitter...


19:47 - FODBOLD: Til gengæld...
Er der ikke så meget at grine over i sagen omkring den tidligere Sunderland-spiller Adam Johnson og hans forhold til en mindreårig pige. Få seneste nyt her. Onsdag har Johnsons pubeshår været op til debat i retten.

19:33 - FODBOLD: FCM er landet i Manchester
Ja, har de egentlig været i nogle timer. Her lader humøret til at være i top. Jeg synes i hvert fald, at Tim Sparvs lille joke er god. Og så spiller de endda ikke engang mod Chelsea! Læs den her.

19:03 - FODBOLD: Farvel og Bonde
Peter Bonde er endegyldigt færdig i DBU. Læs hans reaktion her.

18:09 - TENNIS: Det er tæt i Qatar...
Men ikke tæt nok. Wozniacki er netop røget ud af Qatar Total Open efter at have tabt med cifrene 5-7, 7-5, 3-6 til Elena Vesnina. Det går bedre uden for banen end på banen for den danske tennisstjerne i øjeblikket.

17:36 - TENNIS: Wozniacki vinder andet sæt!
Stærkt arbejde af danskeren, efter hun tabte det første sæt til Vesnina. Andet sæt blev hevet i land med 7-5. Nu er alt åbent i den tredje og afgørende omgang.

17:30 - TENNIS: Wozniacki i gang med monster-sæt
Andet sæt har været langt og opslidende for Wozniacki. Lige nu fører hun 6-5 og stillingen er 40-40. Spændende!

16:50 - TENNIS: Hun er 'back in action'!
Wozniacki er kommet i gang igen med andet sæt. Hun fører nu 3-1 og er ved at få bedre styr på sin modstander.

16:41 - TENNIS: Endnu en Wozniacki-skade?
Wozniacki har netop taget en 'medical timeout' og får netop tapet sin ankel op. Spørgsmålet er, om hun kan spille videre mod Vesnina. Wozniacki fører andet sæt med 2-1.

16:27 - TENNIS: Wozniacki taber første sæt...
Det har hun netop gjort til Elena Vesnina ved anden runde af Qatar Total Open. Andet sæt er netop gået i gang.

16:23 - BADMINTON: Sådan går det med Carsten Mogensen
Det har netop været afholdt pressemøde ommring badmintonspilleren Carsten Mogensen, der i weekenden faldt om og måtte opereres for en blødning i hjernen. Her fortalte hans double-makker Mathias Boe omkring Mogensens situation, fortæller vores udsendte Mads Kindberg.
»I går var en rigtig god dag for ham. Han var oppe af sengen og gå 25 meter på hospitalsgangen. Han kan selv sidde i sofaen og børste tænder. Han joker rigtig meget, og man kan mærke, at han er til stede. Målet er at få ham hjem (fra Rusland, red.) inden for en uge til 14 dage. Men det er endnu for tidligt at sige,« sagde Boe og fortsatte:
»I dag har han været træt og meget påvirket. Han sover meget, og han sover mere, end lægerne synes, hvad godt er.«

15:50 - FODBOLD: Tillykke med det!
For nogen foregår drømmen om det perfekte frieri på toppen af et bjerg med perfekt udsigt over den smukke natur. Eller måske på romantisk storbyferie i Paris' gader en smuk sensommerdag. For andre er drømmen Brøndby Stadion. I hvert fald for Sanne og Simon, der er i dag har sagt ja til hinanden på Sydsiden. Tillykke skal det lyde det herfra.

15:42 - FODBOLD: Av...
Tottenhams stjerneangriber - og reelt eneste angriber - Harry Kane har brækket næsen og er ude af torsdagens opgør i Europa League mod Fiorentina. Han er dog allerede blevet opereret, så London-klubben, der bejler til mesterskabet, håber på en hurtig retur. Det første opgør endte 1-1 i Firenze.15:38 - TENNIS: Wozniacki i aktion
Caroline Wozniacki spiller netop nu anden runde af Qatar Total Open. Her er hun kommet skidt fra land mod Elena Vesnina ved at tabe de to første partier. Vi følger hendes kamp løbende her.

15.28 - FODBOLD: Har Ståle Solbakken valgt sin start-11'er?
På søndag tager FC København hul på forårssæsonen, når Esbjerg kommer på besøg i Telia Parken. Og noget tyder på, at den norske manager, Ståle Solbakken, har besluttet sig for, hvilke 11 spillere, han vil starte med.

Ifølge bold.dk ligner Federico Santander vinderen i duellen med Andreas Cornelius. Og hvis valget falder på ham, bliver han makker med Nicolai Jørgensen.

»Det må vi se. Federico blev smidt ud mod Guangzhou, så han trængte til at spille 90 minutter mod Rosenborg. Der er tæt konkurrence mellem ham og Corner, men også Nicolai og Bashkim Kadrii, der kan spille fremme eller på kanten,« siger Ståle Solbakken til bold.dk.

Federico Santander ligner en mulig starter på søndag i forårspremieren mod Esbjerg.

15.18 - FODBOLD: Stor opbakning til FCM!
FC Midtjylland kan se frem til massiv opbakning på Old Trafford, når de torsdag aften træder ind på plænen til returkampen i Europa League mod Manchester United.

FCM har oplyst til bt.dk, at der er solgt 1.855 billetter til rejselystne fans, der altså tager turen til Manchester. FCM vandt første opgør 2-1, så der er bestemt muligheder for træner Jess Thorups mandskab på 'Drømmenes Teater'. Læs mere lige HER.

15.14 - FODBOLD: Michelin-stjerne til Brøndby-sæsonkortholder
Kokken Rasmus Kofoed er medejer af restauranten Kadeau, der netop har modtaget en af de berømte Michelin-stjerner. Han er sæsonkortholder i Brøndby, og klubbens egen Twitter-profil har lagt et billede ud, hvor man ser trøjen:

15.09 - FODBOLD: Hakan Sükür risikerer fængsel
Den tidligere tyrkiske fodboldspiller Hakan Sükür har fornærmet den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, på Twitter. Det skriver goal.com. Den nu 44-årige ex-spiller står angiveligt til at få fire års fængsel, men han er hverken sigtet eller dømt.

Angriberen har spillet for storklubberne Inter og Galatasaray, og han har scoret 51 mål i over 100 kampe for sit land. Da Sükür gik på pension i 2008, gik han ind i politik og er altså nu angiveligt kommet i modvind efter nedsættende udtalelser om Tyrkiets præsident.

14.49 - FORMEL 1: Magnussen er den perfekte kører
Renaults teamchef, Frederic Vasseur, mener, at Kevin Magnussen er den perfekte kandidat til den ene plads på det franske holds Formel 1-team.

»Jeg har kendt Kevin i snart mange år. Han kørte ikke for mig i juniorklasserne, men han var en hård konkurrent. Han var altid med i toppen, og så havde han en dårlig oplevelse i 2015, der har gjort ham ekstra motiveret til denne sæson. For mig var Kevin den perfekte kandidat til vores ledige sæde,« siger han til BTs Formel 1-ekspert, Peter Nygaard i Barcelona. Læs meget mere lige HER.

14.40 - FODBOLD: Messi overvandt Cech-forbandelse
Lionel Messi har ekstra god grund til at glæde sig over FC Barcelonas sejr på 2-0 over Arsenal i går. Argentineren endte nemlig en måltørke på 10 timer og 11 minutter imod den tjekkiske målmand Petr Cech. Det skriver BBC. Messi scorede endda begge mål i sejren - det ene på straffespark. Scoringerne faldt efter 71 og 84 minutter.

14.28 - FODBOLD: De Gea og Smalling træner ikke!
6'erens fodboldekspert Morten Bruun har netop tweetet et billede og en tekst, hvor det lyder, at David de Gea og Chris Smalling ikke træner med hos Manchester United i dag.

Den engelske storklub har også selv lagt billeder ud fra dagens træning, og dem kan du se via dette tweet:

Manchester United og FC Midtjylland mødes i returkampen i Europa League torsdag klokken 21.05. Midtjyderne vandt som bekendt første opgør med 2-1 hjemme på MCH Arena i Herning.

14.09 - FODBOLD: Historisk stadion får OL-finale
Det historiske stadion Maracana i Rio de Janeiro er blevet udpeget til at afholde sommerens OL-finale i mændenes fodboldturnering. Maracana er Brasiliens mest berømte stadion og kan rumme over 80.000 tilskuere.

Danmark er en af deltagerne ved turneringen, der foruden Rio de Janeiro også skal have kampe afviklet i Belo Horizonte, Brasilia, Manaus, Salvador og Sao Paulo. Det skriver goal.com.

14.00 - FODBOLD: Cornelius: »Har haft en god optakt!«
FCK-angriberen Andreas Cornelius mener, at han og holdet har haft en god optakt til den kommende forårspremiere i Superligaen.

«Vi står godt. Vi har været solide og lavet gode præstationer i vores træningskampe, hvor vi har vundet dem alle, og på det personlige plan har jeg fået scoret tre mål her i opstarten. Jeg føler, jeg er kommet fint i gang og har haft en god opstart. Her hjælper det selvfølgelig også, at holdet fungerer, samt at der er god konkurrence,« siger han til fck.dk.

FCK tager søndag imod Esbjerg hjemme i Telia Parken.

13.52 - ISHOCKEY: Frans Nielsen med to kasser!
31-årige Frans Nielsen var på pletten hele to gange, da han og New York Islanders i nat var på besøg hos Minnesota Wild. Danskeren scorede til 2-0 og 4-1, som også blev kampens resultat i opgøret i Eastern Conference. Nielsen fik knap 18 minutter på isen og endte med +1 i plus/minus-statistikken.

Frans Nielsen har været ganske produktiv i denne NHl-sæson med 38 (18+20) point i 58 kampe for newyorkerne. Han fører også danskernes interne pointliste sammen med Mikkel Bødker, der har lavet 13 mål og 25 assister - i 60 kampe - for prærieulvene.

Frans Nielsen i aktion for New York Islanders i weekendens kamp mod New Jersey Devils.

Nikolaj Ehlers i Winnipeg Jets og Mikkel Bødker i Arizona Coyotes var også i kamp i nat, men de to angribere gik pointløse fra isen, samtidig med deres hold tabte.

13.24 - CYKLING: Sådan bliver Riis' nye cykelhold
Bjarne Riis skal stå i spidsen for et nyt stort cykelhold, der er bakket op af oliemillioner fra Bahrain. Og Ekstra Bladet har fået fat i oplysninger, der fortæller lidt om, hvordan Riis' hold kommer til at se ud. Du kan læse historien lige HER.

13.18 - FODBOLD: Mourinho foretrækker job til sommer
Den jobløse træner José Mourinho har været rygtet til Manchester United som afløser for Louis van Gaal, der mildt sagt har været i strid modvind i den engelske storklub. Mourinho siger - ifølge The Independent - at han foretrækker først at sætte sig til rette i et nyt trænersæde efter denne sæson.

»Hvis jeg skal vende tilbage i morgen, så vender jeg tilbage. Men jeg har altid følt, at det er bedre at vente og ikke stresse med det. Det er bedre at vente på det rette øjeblik og det rigtige job.

Manchester Uniteds næstformand, Ed Woodward, skal angiveligt være klar til at hente José Mourinho, men han er pt. også tilbageholdende med at fyre hans nuværende, hollandske træner.

13.08 - FODBOLD: Fortsætter Jean-Claude Bozga i dansk klub?
Jean-Claude Bozga er en af få spillere fra FC Vestsjælland, der ikke har fundet en anden klub. Forsvarsspilleren overvejer i disse dage, om han skal takke ja til et tilbud fra en dansk klub.

»Jeg regner med at have en ny klub på plads i denne uge eller senest i næste uge. Jeg vil gerne understrege, at det ikke er sikkert, at jeg takker ja til tilbuddet fra den danske klub. Det kan godt være, at jeg skal til et andet land og spille, men jeg vil også gerne sige, at jeg gerne vil blive i Danmark,« siger han til sn.dk.

Jean-Claude Bozga er fra Rumænien/Congo, og han nåede at repræsentere FC Vestsjælland i tre år.

12.55 - FODBOLD: West Ham vil hente Arsenal-englænder
Premier League-klubberne West Ham og Arsenal kan meget vel indgå en stor handel i sommerens transfervindue. West Ham skal angiveligt være interesseret i at hente englænderen Alex Oxlade-Chamberlain ifølge Brentwood Gazette.

Den 22-årige kantspiller kom til Arsenal i 2011 for 11 millioner pund, og West Ham skal angiveligt være villig til at betale 15 millioner pund (143 millioner kroner) for den engelske landsholdsspiller.

West Ham skal angiveligt være interesseret i at hente Arsenal-spilleren Alex Oxlade-Chamberlain.

12.30 - FORMEL 1: Magnussen i aktion i Barcelona
Kevin Magnusen er i øjeblikket i aktion i sin nye Renault-racer på banen i Barcelona. Danskeren kører testkørsel forud for sæsonen, der begynder i næste måned. Hvis du ikke allerede har været forbi BT Sportens live-blog om testkørslen, så kan du tjekke ind lige HER og følge dagen.

12.26 - FODBOLD: Dansker udvist efter tre minutter
Philip Billing blev tirsdag aften udvist efter kun tre minutter på for sin engelske klub, Huddersfield, iThe Championship. Den 19-årige dansker gik skidt ind i en tackling i kampen mod MK Dons, og kun tre minutter forinden - i pausen - var han blevet sendt på banen. Den tidligere Esbjerg-spiller kom angiveligt med en løftet fod, da han tacklede. Kampen endte 1-1.

11.34 - FODBOLD: Markant straf til Roger Schmidt
Leverkusens træner, 48-årige Roger Schmidt, er blevet tildelt en ret markant straf efter weekendens skandale. Dommeren i Leverkusens kamp måtte midlertidig måtte standse spillet, fordi Roger Schmidt nægtede at sætte sig op på tilskuerpladserne, da han blev bortvist fra bænken.

Roger Schmidt har fået tre dages karantæne og en bøde på 20.000 euro (knap 150.000 kroner), og han har - sammen med Leverkusen - accepteret den hårde straf. Hvis Schmidt dummer sig igen inden juni 2017, så vil der blive lagt yderligere to karantænedage til.

Leverkusen-træner Roger Schmidt har fået tre kampes karantæne efter skandalen i weekenden.

11.18 - FODBOLD: Belgiere vil have FCK-angriber!
Den belgiske klub Zulte Waregem er så glade for angriberen Steve De Ridder, at den nu vil lave hans lejeaftale om til en permanent kontrakt. Problemet er bare, at klubben ikke vil den pris, som faktisk allerede er aftalt. Læs mere til historien HER.

10.37 - CYKLING: Dansk komet får hovedrolle!
Søren Kragh Andersen får en hovedrolle i den belgiske sæsonåbner Kuurne-Bruxelles-Kuurne, der køres på søndag. Den 21-årige danske komet er netop blevet udtaget til Giant-Alpecin, og han har sammen med en række andre af holdets cykelryttere også senest deltaget i Tours of Qatar og Oman samt Ruta del Sol.

Søren Kragh Andersen sluttede som nummer seks i Tour of Qatar, og det gjorde ham til den bedste rytter i klassementet for unge ryttere. Senest sluttede han som nummer tre på den afsluttende etape i Tour of Oman. Og planen er, at han skal have en afgørende rolle i søndagens løb.

»Det vil blive et spændende løb med sidevind, så vi bliver nødt til at holde koncentrationen hele tiden. Målet er at hjælpe Zico og Søren og få dem så friske som muligt til finalen,« siger holdets træner, Aike Visbeek til cyclingnews.com.

10.05 - FODBOLD: Tysk klub klar til rekordbud på dansker!
Ifølge det tyske medie Sport Bild er Münchengladbach klar til at byde op mod 110 millioner kroner for 19-årige Andreas Christensen. Danskeren har været et stort hit i den tyske klub, siden han skiftede dertil på en toråig lejekontrakt fra engelske Chelsea.

Hvis Gladbach gør alvor af deres interesse, vil det gøre ham til klubbens dyreste spiller nogensinde.

09.26 - FODBOLD: Ronaldo stærkest på sociale medier!
Cristiano Ronaldo er en yderst interessant mand. Interessen for portugiseren er nu så stor, at han faktisk er blevet den første sportsudøver til at nå 200 millioner følgere på de sociale medier Facebook, Twitter og Instragram. Det skriver goal.com.

Real Madrid-stjernen får hele 135.000 nye følgere hver dag, og han har pt. 109,7 millioner følgere på Facebook, 49,6 millioner på Instagram og 40,7 millioner på Twitter. Ronaldo har nu flere følgere end tidligere og nuværende NBA-spillere som Michael Jordan, LeBron James, Kevin Durant og Steph Currys, der tilsammen har 187 millioner følgere.

09.14 - TENNIS: Fik du set godterne?
Caroline Wozniacki har allerede vundet to kampe ved Qatar Total Open, så danskeren er måske ved at finde sejrsformen efter en dårlig start på 2016. Og efter sejren i går aftes modtog hun en sponsorgave, der bestod af noget lækkert til den søde tand. Du kan se billede og læse meget mere lige HER.

09.08 - FORMEL 1: Magnussen får sin Renault-debut!
Kevin Magnussen har netop fået sin debut som kører for Formel 1-teamet Renault! Den danske racerkører kører i dag testomgange på banen i Barcelona, og BT følger dagen intenst med liveopdateringer. Klik ind HER og få det seneste nye fra Magnussens testomgange i den sort-gule Formel 1-bil.

Kevin Magnussen med sin Renault-hjelm før testkørslen på banen i Barcelona.

09.04 - FODBOLD: Skal Gareth Bale væk fra Real Madrid?
Ifølge den spanske avis AS har nogle ansatte på Bernabeu sået tvivl om Gareth Bales fremtid i den spanske kongeklub på grund af en skade. Der er angiveligt spekuleret i, at man vil sælge waliseren til sommer, men det kan hans agent, Jonathan Barnett, blankt afvise kommer til at ske.

«Det er en helt forkert historie lavet af en uansvarlig og dårligt informeret journalist,« lyder det fra agenten ifølge Sky Sports.

08.45 - FODBOLD: Usædvanlig Barca-kamp!
FC Barcelona vandt 2-0 over Arsenal tirsdag aften i Champions League. Spanierne foretog slet ingen udskiftninger i kampen, og det er faktisk kun tredje gang nogensinde, at catalanerne slet ikke skiftede nogen spillere ud.

I et tweet fra profilen 'barcastuff' har Barca-træner Luis Enrique sagt efter kampen: »Hvorfor ingen udskiftninger? Alting gik så godt, at jeg tænkte: 'Rør ikke ved noget, du kan ødelægge det'.«

08.38 - FORMEL 1: Alonso: »Jeg forlader ikke Formel 1!«
Fernando Alonso siger, at han ingen intentioner har om at forlade McLaren eller Formel 1, inden hans kontrakt udløber i 2017. Der har været spekuleret i Alonsos fremtid, efter McLaren-chefen i november sidste år luftede idéen om at sabbatår.

Alonso sagde efter første test i sin nye McLaren-racer, at han selvfølgelig bliver sæsonen ud og også næste sæson.

»Jeg har en kontrakt på tre år. Jeg tænker ikke på andet. Det her er et meget vigtigt år for os,« siger han ifølge BBC.

08.20 - FODBOLD: Dagen før dagen!
I morgen aften fløjtes der op til det store brag mellem Manchester United og FC Midtjylland i Europa League. Og hvem går videre? Statistikken er i hvert fald på FC Midtjyllands side!

Europa League blev indført i 2009/10-sæsonen, og siden dengang har hjemmeholdet vundet 2-1 i første opgør 97 gange (inklusive kvalifikationskampe). Og de 57 gange har en sejr på 2-1 til hjemmeholdet været nok til videre avancement. Det svarer til 58,8 procent i FC Midtjyllands favør, når man således ser på den famøse statistik.

I 2008/09-sæsonen fik AaB 2-2 med hjem fra Old Trafford i Champions Leagues gruppespil. Manchester United vandt dog alligevel gruppen og endte senere i finalen. I morgen aften bliver vi klogere på, om FCM kan gøre AaB kunsten efter.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.