Hej og velkommen til en ny uge. Jeg hedder Daniel Remar og vil give dig seneste nyt fra sportens forunderlige verden. God fornøjelse.

22.38 -  FODBOLD: Uafgjort i England

Der har været spillet en kamp i den engelske Championship. Her spillede Leeds 0-0 mod Middlesbrough. Leeds er langt fra oprykning, mens Middlesbrough er med i kampen om et ophold i Premier League i den kommende sæson.

22.19 - FODBOLD: Dortmund henter spanier

Dortmund er i gang med at fremtidssikre holdet. Det skete i dag, da tyskerne købte 19-årige Mikel Merino fra Osasuna.

21.40 - HÅNDBOLD: Stjernespiller kørt på hospital efter topkamp

Det opstod et drama mod slutningen af aftenens topkamp mellem Team Esbjerg og Viborg HK. Her måtte Esbjergs Estavana Polman lade sig udskifte og efterfølgende køres på hospitalet, da hun havde problemer med at trække vejret.

»Hun får det dårligt i slutningen af anden halvleg og har svært ved tage imod beskeder og trække vejret. Hun følte, at der var noget galt,« siger Esbjergs assistenttræner Lars Krogh Jeppesen til TV 2 SPORT.

20.50 - FODBOLD: Bendtner ude igen

Nicklas Bendtner er igen ude af Wolfsburg trup, når tyskerne spiller holdets kommende kamp i Champions League. Det fortæller en tysk journalist, som BT har talt med. Læs mere her.

20.14 - HÅNDBOLD: Esbjerg vinder mod Viborg

Team Esbjerg slog her til aften Viborg HK i Dameligaen i håndbold. Resultatet blev således 31-25, og dermed trækker holdet fra i toppen af ligaen, hvor klubben er nummer et i grundspillet.

18.33 - FODBOLD: Zuma hylder sit eget mesterskabsmål

Den tidligere FCK-angriber Sibusiso Zuma har lavet en trøje, hvor han hylder sit saksesparksmål mod Brøndby tilbage i 2001. Målet blev legendarisk og gjorde FCK til mestre, da holdet slog rivalerne fra Brøndby i Parken. Nu foreviger Zuma så bedriften på en hættetrøje. Læs mere her.

18.21 - FODBOLD: Terry ude med skade

Chelseas John Terry er ikke rejst med Chelsea til Paris, hvor holdet møder PSG i Champions Leagues 1/8-finale. Dermed er holdet hårdt ramt i forsvaret, hvor Kurt Zouma også er ude med en skade. Læs mere her.

17.50 - FODBOLD: Bliv CL-klar her

UEFA har før denne rundes udgave af Champions League udgivet en lang række statistikker og fakta. Eksempelvis har Messi rekorden for flest mål i 1/8-finalen.

17.40 - FORMEL 1: Magnussens perfekte lærermester

Kevin Magnussen har fået sig den perfekte mentor hos Renault i teamchefen, Frédéric Vasseur. Det mener sportschef for Dansk Automobil Sports Union DASU.

»Jeg blev glad, da jeg så hans navn. I min optik er Vasseur en super god mand at få ind i teamet,« siger Bo Baltzer.

17.06 - FORMULA E: Berlin omdannes til racerbane

Den tyske storby Berlins centrum omdannes i maj til en regulær racerbane. Det sker, når el-udgaven af Formel 1, Formula E, slår vejen forbi. Således kører et af sæsonens løb i Berlin 21. maj. Se den vilde bane herunder.

17.01 - BOKSNING: Sauerland sender åbent brev til Palle

Den tyske boksepromotor Nisse Sauerland sender nu et åbent brev til kollegaen Mogens Palle, der ønsker at lave en kamp mellem Patrick Nielsen og hans egen Lolenga Mock. I brevet afviser Sauerland Palles ønske, men foreslår en helt anden kamp. Læs mere her.

16.16 - TENNIS: Fik du set billederne?

I dag landede en stribe billeder af danske Caroline Wozniacki, hvor hun optræder foran kameraet med kun body paint på kroppen.

Se hele billedserien med Caroline Wozniacki her.

15.42 - FODBOLD: Liverpool køber forsvarer hos Schalke

Liverpool har sørme brugt mandagen på at forstærke holdet frem mod den kommende sæson. Således oplyser Premier League-klubben, at den er blevet enig med forsvareren Joel Matip fra Schalke 04. Spilleren fra Cameroun skifter til Liverpool i sommerpausen.

15.23 - HÅNDBOLD: På med hjelmen!

Skanderborg Håndbold indfører som den første håndboldklub i Danmark tvungen hjelmbrug til sine målmænd. Det sker som konsekvens af flere hjernerystelser i håndboldsporten de senere år.

»Vi indfører nu en forsøgsordning, hvor målmændene i U16, U18 og på vores senior hold i 1. division damer og liga herre, er påtvunget at bruge hjelm under træning. Vi har anskaffet hjelme til alle de 15 berørte målmænd, og de bliver tilpasset i den kommende uge, og derefter er alle tvunget til at bruge disse under træning frem til sommerferien. Vi opfordrer målmændene til også at bruge dem under kampene, men det er i første omgang op til den enkelte målvogter,« skriver Skanderborg på sin hjemmeside.

14.42 - FODBOLD: Nu svarer PSG-træner igen på vilde anklager

Det var mildt sagt opsigtsvækkende, da PSG-spilleren Serge Aurier lørdag aften fyrede løs med upassende kommentarer om sin egen træner Laurent Blanc og superstjernen Zlatan Ibrahimovic. Blandt andet kaldte han sin cheftræner 'un fiotte', som er et nedladende udtryk om en homoseksuel mand. Nu reagerer Laurent Blanc for første gang offentligt på historien. Det sker i forbindelse med mandagens pressemøde forud for tirsdagens 1/8-finale i Champions League mod Chelsea. En kamp, som Serge Aurier ikke vil deltage i, eftersom han er blevet foreløbigt suspenderet af klubben.

»Det er en straf for manden, men hvad jeg ikke accepterer er, at det også er en straf for klubben. Spilleren er en stor dreng, og han kan gøre, hvad han vil, men han må håndtere konsekvenserne,« siger Laurent Blanc.

14.30 - FODBOLD: Sønderjysk lir

Sønderjyskes Superliga-trup er på træningslejr i Tyrkiet og her er der foruden masser af hård træning og kampe blevet tid til et pudsigt indslag med holdets afrikaner Adama Guira og svenske Simon Kron. Her demonstrerer Guira fine kundskaber, mens Simon Kron fyrer den af på vaskeægte sønderjysk. Tjek det ud og få et billigt grin.

14.10 - FODBOLD: Liverpool forstærker sig til sommer

Liverpools defensiv har været fyldt med huller i denne sæson, og det har fået den tyske manager Jürgen Klopp til at reagere med henblik på den kommende sommer. Velinformerede Sky erfarer mandag eftermiddag, at klubben har indgået en forhåndsaftale med forsvarsspilleren fra Schalke 04 Joel Matip. Joel Matip har spillet 27 landskampe for Cameroun. Aftalen menes at blive offentliggjort senere på eftermiddagen.

13.52 - FORMEL1: Magnussens team vil opruste

Selvom fremtidsperspektiverne er lovende i Renault, er de stadig ikke helt på plads i Kevin Magnussens nye team. Derfor planlægger det franske team nu at ansætte ikke færre end 160 nye medarbejdere. Læs mere om den historie her.

De to Renault-kørere: Kevin Magnussen og Jolyon Palmer.

13.40 - FODBOLD: FCMs unge ulve skal møde Barcelona

For kort tid siden blev der trukket lod til 1/8-finalerne i Uefas Youth League også kaldet ungdommens Champions League. FC Midtjyllands unge ulve var med i mandagens bowle, eftersom de tidligere på måneden gik videre efter sejr over Atletico Madrid på straffesparkskonkurrence. Nu venter endnu et spansk møde. Det blev nemlig mægtige FC Barcelona, der mandag blev parret med FC Midtjylland.

13.10 - FODBOLD: Tottenham vil holde godt fast i Eriksen

Søndag blev Christian Eriksen matchvinder for Tottenham i udekampen mod Manchester City, og nu kan han formentlig se frem til en snarlig lønforhøjelse. I hvert fald skrives spekuleres der kraftigt i en kommende dansk kontraktforlængelse, og nu mener Daily Mail sågar at vide, hvor lang en forlængelse der bliver tale om. Avisen skriver mandag, at Tottenham står klar med en forlængelse på fire et halvt år. Christian Eriksens nuværende kontrakt udløber i 2018.

12.45 - FODBOLD: Schmeichel lader sig ikke slå ud

Det var en skuffelse, der var svær at sluge for Kasper Schmeichel, da Arsenal søndag eftermiddag scorede i fem minutters overtid og dermed vandt 2-1 over Leicester. Det åbnede den engelske mesterskabskamp yderligere og gav en ridse i den polerede Leicester-lak. Men holdet er klar til at svare tilbage.

»Vi har kæmpet os tilbage før, vi har karakteren til det i gruppen. Vi vil komme videre, og vi vil have den samme attitude, som når vi vinder, siger Kasper Schmeichel til klubbens hjemmeside, hvor han kalder søndagens nederlag for både frustrerende og skuffende.

Kasper Schmeichels passeres af Danny Wellbeck i søndagens 1-2-nederlag.

12.00 - CYKLING: Cavendish hyldes for god gerning

Det kan godt være, han er en af cykelsportens største stjerner, men fine fornemmelser var der ikke nogen af, da Mark Cavendish i weekenden stødte ind i en kvindelig cyklist i problemer. Kvinden var punkteret og havde problemer med at skifte slangen, men efter lidt hjælp fra topsprinteren blev problemet løs.

Kvinden gjorde efterfølgende opmærksom på sit overraskende møde i London. På twitter takkede hun for hjælpen og kaldte Mark Cavendish for en super fyr. Siden har brugere på de sociale medier har travlt med at hylde topsprinteren.

11.40 - FODBOLD: Kineserne fortsætter oprustning

Købsvanviddet fortsætter i Kina. Efter kæmpeindkøbene af Ramires, Alex Teixeira og Jackson Martinez er det nu kroaten Nikica Jelavic' tur til at tage turen til fjernøsten. Angriberen forlader Premier League-klubben West Ham til fordel for Beijing Renhe for en pris, der menes at lyde på omkring 100 millioner kroner. Klubben har hjemme i den næstbedste kinesiske række. Læs i øvrigt Berlingskes sportsredaktørs analyse af, hvad der har fået kineserne til at gå shop amok i fodboldverdenen.

11.20 - FODBOLD: United-legendens svære sygdomskamp

Andy Cole var dødbringende foran mål i 1990'ernes United-trøje, men efter karrieren har tilværelsen været svær for den engelske målmaskine. Han har nemlig kæmpet med en svær nyresygdom. Læs hans historie her.

Andy Cole (til højre) med sin angrebspartner Dwight Yorke tilbage i 1998.

11.05 - FODBOLD: Pellegrini rygtes til Valencia

Manuel Pellegrini er færdig i Manchester City til sommer, hvor maestroen 'Pep' Guradiola træder til hos de rige briter. Hvad Manuel Pellegrini så skal lave, er stadig uvist, men skal man tro det spanske medie Super Deporte, er der allerede bud efter chileneren. Det kommer fra den fallerede spanske storklub Valencia, som lige nu trænes af Manchester United-legenden Gary Neville. Han har dog store problemer på trænerbænken.

10.10 - FODBOLD: Så er den gal igen!

Så skete det minsandten igen. I sidste uge ansatte Palermos præsident Maurizio Zamparini sin sjette cheftræner i denne sæson. Giovanni Bosi fik chancen, men efter bare en enkelt kamp er det slut. I weekenden blev det til et 1-3-nederlag til Torino, og det var altså ikke godt nok for den gale præsident. Ind er kommet Beppe Iachini, som rent faktisk blev fyret i november, men nu er tilbage. Spørgsmålet er så, hvor længe han holder denne gang. Held og lykke.

09.40 - FODBOLD: 'Fansene har ret til at drømme om titlen'

Med en imponerende 2-1-udesejr over Manchester City rakte Tottenham for alvor ud efter mesterskabet søndag aften. Kun to point skiller Christian Eriksens succesmandskab fra topholdet Leicester, og i det britiske har eksperter for længst udnævnt London-holdet som en af de helt store favoritter til titlen. Nu melder manager Mauricio Pocchetino også ud, der er grund til at drømme stort.

»Supporterne har ret til at drømme om titlen. De viste stor støtte fra starten af sæsonen, og jeg takker dem«.

09.20 - FODBOLD: Medie: Mourinho kan afløse van Gaal i februar

Der er efterhånden ikke megen tvivl om, at Manchester Uniteds fremtidige manager hedder José Mourinho. Spørgsmålet lader snarere til at være, hvornår portugiseren får nøglerne til klubbens træningsanlæg. Indtil videre har det ligget i kortene, at portugiseren først skal afløse hårdt pressede Louis van Gaal til sommer, men ifølge det engelske tabloidmedie The Sun kan skiftet ske før. Meget før. Faktisk allerede her i februar. Manchester United tabte i weekenden til Sunderland og er nede på en skuffende femteplads i Premier League.

Jose Mourinho på plads til Hertha BSC mod Borussia Dortmund. Snart United-manager?

09.10 - TENNIS: Wozniacki falder yderligere

Ikke siden 2008 har Caroline Wozniacki været dårligere. I hvert fald hvis man udelukker baserer det på verdensranglisten, hvor Wozniacki efter en mareridtsstart på 2016 er helt nede som nummer 19 i verden. Til gengæld har hun godt gang i modelkarrieren. Senest optrådte hun med med nøgenbilleder i årets Sports Illustrated Swimsuit Issue. LÆS MERE HER

08.52 - FODBOLD: Fejret med et kys

Liverpool-tilhængerne fik endelig noget at fejre, da de søndag gæstede Aston Villa i Birmingham. 6-0-vandt de røde, og det blev fejret med manér. Da 20-årige Divock Origi scorede til 4-0 kastede han sig ud i armene på Liverpool-supporterne, hvor han fik sig noget af en overraskelse. Et vaskeægte smækkys på Valentines Day.

08.27 - ATLETIK: Tidligere antidopingchef fundet død

Den tidligere administrerende direktør i Det Russiske Antidoping Agentur (Rusada) Nikita Kamayev er fundet død. Det oplyser det russiske nyhedsbureau Tass. Nikita Kamayev blev kun 50 år. Dødsfaldet sker kun to måneder efter, at netop Nikita Kamayev sammen med flere andre ledere af Det Russiske Antidoping Agentur trådte tilbage som følge af den omfattende verserende dopingskandale i russisk atletik.

»Det ser ud til at have været et kraftigt hjerteanfald,» siger Ramil Khabriev, tidligere generaldirektør i Rusada.

08.20 - FODBOLD: Hylder Schmeichel trods nederlag

Det var ikke til at bære for Leicester-spillerne, da Arsenals Danny Wellbeck søndag eftermiddag steg til vejr i fem minutters overtid og sikrede London-holdet en 2-1-sejr over Leicester. Det kunne man dog ikke klandre Kasper Schmeichel for. Han stod nemlig en fantastisk kamp, hvilket hyldes i medierne. Engelske BBC har Schmeichel som kampens spiller, mens goal.com giver danskeren fire ud af fem stjerner og følgende ord med på vejen:

»Han lavede nogle enestående redninger og fortjente ærlig talt ikke at være på den tabende side.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.