Det er mandag. Det er stadig starten af januar. Og du er træt. Men transfervinduet er i gang, og i aften vinder Lionel Messi, Cristiano Ronaldo eller Neymar Ballon d'Or. Følg sportsnyhederne minut for minut her. Velkommen til.

22:26 - FODBOLD: Fik du i øvrigt læst...
...BT-sportschef Benjamin Munk Lunds kommentar til Ronaldo og Messis taktiske stemme-strategi ved Ballon d'Or? Nej...jamen, så klik da LIGE HER.

21:54 - FODBOLD: Newcastle forstærker sig med fransk klasse-spiller
Newcastle har mandag aften sikret sig Bordeaux' eftertragtede midtbanespiller Henry Saivet. Franskmanden har skrevet under på en fem år lang kontrakt med Premier League-bundholdet.

19:53 - FODBOLD: Messi vinder Ballon d'Or
For femte gang i historien vinder Lionel Messi Ballon d'Or - trofæet, der betyder, at han pt. er verdens bedste fodboldspiller. Den argentinske Barcelona-stjerne vandt Cristiano Ronaldo og Neymar.

19:43 - FODBOLD: Ung brasilianer scorede årets mål
Brasilianske Wendell Lira har netop fået tildelt prisen for årets mål ved det store Ballon d'Or-show i Zürich. Den relativt ukendte brasilianer havde svært ved at holde tårerne tilbage, da han modtog hyldesten.

19:25 - FODBOLD: Hun svinede Ronaldo til for seks år siden - nu sidder hun lige bag ham ved prisshow
Den kvindelige amerikanske fodboldstjerne Carly Lloyd er nomineret ved det store Ballon d'Or-show i Zürich. Og hun sidder p. ikk emange meter fra Cristiano Ronaldo. Hun håber nok, at CR7 ikke har set nedenstående seks år gamle tweet, hvor Lloyd afslører, at hun ikke kan udstå portugiseren.

19:09 - FODBOLD: Enrique er årets træner
FC Barcelona-træner Luis Enrique er netop blevet kåret til årets træner ved det store Ballon d'Or-show i Zürich. Spanieren vandt foran Bayern-træner Pep Guardiola og Chiles argentinske landstræner, Jorge Sampaoli.

18:52 - FODBOLD: FIFA sætter årets hold
FIFA har lige sat årets hold i verden ved det store Ballon d'Or-show i Zürich. Se de udvalgte herunder:

18:36 - FODBOLD: Så er det lige oppe over - hvem er verdens bedste?
Så er det store Ballon d'Or-show i Zürich i gang. Lige nu bliver Neymar, Ronaldo og Messi interviewet på scenen. Senere får en af de tre superstjerner overrakt beviset på, at han er verdens bedste - Ballon d'Or-trofæet.

16:42 - FODBOLD: Thomas Frank - 'håbløst at fyre mig
Brøndby-træner Thomas Frank kommenterer de fyringsrygter, der har runget på Vestegnen de seneste uger. LÆS INTERVIEWET HER.

16:34 - SPORT:  We're back! 
Nå, på grund af stor travlhed på redaktionen har Sporten Lige Nu holdt pause i et par timer, MEN nu er vi igen klar til at guide jer igennem denne sportsaften, hvor højdepunkitet selvfølgelig er Ballon d'Or-uddelingen.

12.55 - FODBOLD: Anders Due på plads i Nykøbing FC
Det blev som ventet den tidligere AaB- og FCN-profil Anders Due, der blev præsenteret i Nykøbing FC som klubbens nye stjerne. Samtidig indfører 2. divisionsklubben deltidsprofessionalisme. Læs mere her:

11.24 - FODBOLD: Bendter viser overkroppen frem efter løbetur
Nicklas Bendtner har været ude at løbe her til morgen. Og det er han vældig tilfreds. Den danske landsholdsangriber har således lagt en selfie ud på Instagram, hvor han flasher sin trimmede overkrop med følgende tekst: »Endnu en morgenløbetur udført. Jeg bliver bare stærkere. Det her er kun rammen, ikke det færdiggjorte portræt.«

11.19 - FODBOLD: FCN-duo forhandler med andre klubber
Hverken Bruninho og Joshua John er med ved mandagens træning i FC Nordsjælland. Begge de udenlandske spillere er i gang med at forhandle med nye klubber, og man forventer, at de transfers falder på plads i løbet af de nærmeste dage.

11.02 - FODBOLD: FCK fik nej af PSG
FC København ville ifølge den franske avis Le Parisien hente stortalentet Presnel Kimpembe i Paris Saint-Germain. Men PSG sagde nej. Man vil kun leje ud - og ikke lige nu. New York City FC skulle også være interesserede. Læs mere her:

11.12 - FODBOLD: Brøndby-kant sendes hjem til Norge på lejemål
Det næste år spiller kantspilleren Elbasan Rashani i Rosenborg. Brøndby har sendt den tidligere norske U21-landsholdsspiller på græs i mesterklubben Rosenborg. Brøndby har nu officielt bekræftet aftalen. Læs mere her:

09:41 - FODBOLD: Brøndby sælger norsk forsvarer
Fredrik Semb Berge blev aldrig en succes i Brøndby. Og nu er det slut for den norske forsvarer i Superligaen. Han vender tilbage til Odd, der har købt ham fri i Brøndby. »Vi er glade for at have fundet en løsning, som i vores øjne er den helt rigtige for såvel Sembs karriere som for os. Semb fandt desværre aldrig rigtig sit fodfæste i Brøndby IF, og med manglende udsigt for spilletid giver det mening for såvel Semb og for Brøndby IF, at vores veje i dag skilles,« siger Troels Bech til klubbens hjemmeside. Læs mere her:

09:33 - FODBOLD: Anders Kure til Vejle
Med FC Vestsjællands konkurs er der spillere frit til rådighed. Og den ene af dem er Anders Kure, som nu har skrevet under på en kontrakt med Vejle. Her spiller han i foråret. Det skriver Vejle på sin hjemmeside.

09:19 - FODBOLD: FCK ville have Paris SG-forsvarer
Der sker noget på den danske rygtebørs. Og denne gang er FC København indblandet. Ifølge den parisiske lokalavis Le Parisien ville FC København købe Paris SGs unge forsvarer Presnel Kimpembe. Den 20-årige midterforsvarer med congolesiske rødder har spillet tre kampe for Paris SG og en enkelt for Frankrigs U21-landshold, og han er altså så stort et talent, at Paris SG ifølge Le Parisien ikke ønsker at sælge ham, men går efter en udlejning til sommer. Også Monaco og New York City FC har vist interesse for Kimpembe.

09:00 - FODBOLD: Det er Esbjerg...
... som Jesper Jørgensen vender hjem til. Det erfarer BT. Og du kan læse om det her.

08:31 - FODBOLD: Jesper Jørgensen på vej hjem til Danmark
Jesper Jørgensen er snart igen at finde i den bedste danske række. Den tidligere Esbjerg-profil, der rykkede til Belgien og nød stor succes i en årrække, er på vej væk fra Zulte Waregem. Og han skifter til Danmark, skriver journalisten Pieter-Jan Calcoen, der følger Zulte Waregem for Het Laatste Nieuws. »Transferen af Jesper Jørgensen til Danmark er så godt som på plads. Snart er der mere klarhed,« skriver han på sin Twitter-profil.

08:15 - FODBOLD: Manchester United klar til at betale 900 mio. for Bale
Manchester Uniteds desperate søgen efter mål har skubbet transfergeværet i retning mod Real Madrids Gareth Bale. Igen. Den engelske storklub ønsker at hente waliser-raketten til klubben, og til sommer vil man gøre noget ved det. Ifølge normalt pålidelige The Times er Manchester United klar til at overføre 900 millioner kroner til Real Madrid for at få Bale tilbage til England.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.