Velkommen til BT Sportens liveblog her på bagkant af weekenden. Her kan du blive opdateret med dagens danske og internationale sportsnyheder, som de udfolder sig. Daniel Remar har med sikker hånd styret jer igennem førstedelen af dagen, og nu tager jeg, Mads Kindberg Nielsen, over helt frem til døgnets sidste time.

22.53 - FODBOLD: Swansea vinder aftenens eneste Premier League-klub

Swansea sikrede sig en 1-0-sejr over Watford. Læs mere på bt.dk om lidt...

22.36 - FODBOLD: Tidligere United-spiller får revet sin kontrakt i stykker

Nemanja Vidic stopper i Inter.

Den tidligere Manchester United-spiller har haft svært ved at slå til i Inter og skal nu se sig om efter et nyt arbejde.

Den 34-årige serber kom til klubben på en fri transfer i 2014 og spillede 28 kampe i sin første sæson.

22.29 - FODBOLD: Allan Kuhn laver sit første indkøb i Malmø

Behrang Safari bliver Allan Kuhns første indkøb i Malmø, som ansatte danskeren som cheftræner tidligere på måneden.

Den iranskfødte svensker kommer til klubben fra Basel, men tiltræder først til sommer. Safari spiller på venstre back i forsvaret.

Safari har tidligere spillet for Malmø i årene 2004-2008.

22.19 - HÅNDBOLD: Landin: Derfor ramte jeg ikke dagen

Niklas Landin blev bænkete flere gange i Danmarks 30-28-sejr over Montenegro, og han havde muligvis en forklaring på, at han ikke helt ramte topniveauet, da TV2 interviewede ham efter kampen.

»Jeg kender to af deres bagspillere fra den tyske Bundesliga, men de skød ikke helt der, hvor de plejer at gøre. Måske havde de studeret lidt film på mig. Det er selvfølgelig aldrig sjovt at blive taget ud, men jeg er her ikke for egen succes - jeg er her for at vinde kampene,« sagde Landin til TV2.

22.03 - HÅNDBOLD: Danmark vinder over Montenegro

Sådan! Danmark vandt over Montenegro med 30-28, men det holdt hårdt.

Læs meget mere om kampen her.

21.28 - FODBOLD: Swansea foran mod Watford!

Det skal ikke gå op i håndbold det hele, så lad os lige tage et smut forbi Premier League og Swansea, der er kommet foran med 1-0 i aftenens eneste kamp i den bedste engelske række.

Federico Fernandez havde sneget sig med frem fra sin position i forsvaret og kunne bringe waliserne foran.

Swansea har tidligere mandag aften bekræftet, at klubben har ansat en ny manager. Har du misset den historie, så kan du naturligvis læse meget mere lige her.

21.10 - CYKLING: Quintana er rasende over kopi-varer

Colombianeren Nairo Quintana er langt fra tilfreds med, at ukendte personer tilsyneladende sælger tøj med colombianerens ansigt på - uden at have fået tilladelse til det.

På sin Twitter-profil skælder han dem ud.

»Mens jeg cykler rundt i hele verden, så stjæler og misbruger disse personer mit image,« skriver colombianeren, som deltager i sæsonens første World Tour-løb, Tour de San Luis, som begynder natten til tirsdag med en 21 kilometer lang enkeltstart.

Nario Quintana blev nummer to i Tour de France sidste sommer efter Chris Froome.

20.59 - HÅNDBOLD: BTs håndboldkommentator savner tempo i angrebsspillet

Danmark er bagud med to mål ved pausen mod Montenegro, som har givet danskerne store problemer i den første halve time.

BTs håndboldkommentator, Søren Paaske, savner mere tempo i det danske angrebsspil.

»Danmark spiller ikke hurtigt nok i angrebet, og de lader sig frustrere over det hårde montenegrinske spil. Forsvarsmæssigt har de slet ikke været skarpe nok i midtzonen. Helt generelt mangler der tempo i det danske spil - og fight, vilje og attitude. Det har været 30 meget skuffende minutter,« siger Søren Paaske.

20.33 - FODBOLD: Boilesen maner rygte totalt i jorden

Det passer ikke, når flere medier skriver, at Nicolai Boilesen har været til lægetjek i England og nærmere bestemt Wolverhampton, som han har været rygtet til.

Det skriver han selv på Twitter.

»Jeg er i Amsterdam, og jeg har trænet hele dagen lige som alle andre dage på »De Toekomst«. Så jeg har ikke været til et lægetjek i England!«

Læs mere på bt.dk om lidt.

20.26 - TENNIS: BBC afholder særudsendelse tirsdag aften

BBC sender tirsdag aften en særudsendelse i forbindelse med den matchfixing-skandale, som den britiske tv- og radiokanal tidligere mandag afslørede.

Kort fortalt er BBC og mediet Buzzfeed kommet i besiddelse af navne på tennisspillere, som har medvirket til matchfixing, og nu begynder spekulationerne så: Afslører BBC nogle af navne tirsdag aften?

Novak Djokovic, verdensetteren på herresidden, har tidligere mandag fortalt, at han tidligt i sin karriere blev tilbudt over en million kroner for at tabe en kamp med vilje.

BBC-udsendelsen begynder kl. 21.00 tirsdag aften.

20.17 - HÅNDBOLD: Nu begynder Danmarks kamp mod Montenegro!

Husk du kan følge kampen live lige her på bt.dk. Klik dig videre her.

19.51 - FODBOLD: OB giver ikke flere tilbud til Rasmus Falk

Jesper Hansen lukker omsidder i for posen med tilbud til Rasmus Falk, som klubben ellers længe har kæmpet for at beholde. Læs meget mere om, hvad sportsdirektøren siger, i denne artikel.

19.45 - HÅNDBOLD: Rusland vinder kneben sejr over Ungarn

Rusland førte størstedelen af kampen og vandt til slut med 27-26 over Ungarn i Danmarks EM-pulje.

Danmark slog Rusland i første kamp med 31-25, så russerne havde hårdt brug for at rejse sig, og det gjorde de altså.

19.41 - FODBOLD: Premier League-klub henter Nicklas Bendtners holdkammerat

Norwich har handlet ind i Nicklas Bendtners Wolfsburg, idet Timm Klose skifter til den engelske Premier League. Klose er forsvarsspiller og forstærker med stor sandsynlighed Norwich.

19.19 - FODBOLD: Topklub suspenderer spiller for at true en journalist

Feyenoords Colin Kazin-Richards er blevet suspenderet i to uger, fordi han truede en journalist, der konfronterede ham med sin opførsel.

Det skriver Sky Sports.

Læs mere på bt.dk om lidt..

19.13 - HÅNDBOLD: Danmarks pulje: Rusland tæt på sejren mod Ungarn

Rusland fører 19-15 med under en fjerdedel af kampen tilbage. Som I mange danske roligans helt sikkert husker, så vandt Danmark lørdag aften med 31-25 over Rusland, der meget gerne skal vinde nu for at have forhåbninger om at komme langt i turneringen.

19.10 - HÅNDBOLD: Sådan stiller Danmark op mod Montenegro

Vores flittige hold i Polen har netop meddelt, at Danmarks startopstilling er blevet offentligheden kendt. Den lyder sådan her:

Niklas Landin, Anders Eggert, Mikkel Hansen, Rasmus Lauge, Mads Christiansen, Lasse Svan Hansen og Henrik Toft begynder på banen.

Når Danmark spiller i forsvaret, erstatter Henrik Møllgaard Rasmus Lauge.

19.01 - OL: 200 dage til de olympiske lege

Det bliver simpelthen så fedt, når de olympiske lege begynder i august. Og faktisk er der kun 200 dage til i dag, inden det går løs i Rio de Janiero.

18.45 - HÅNDBOLD: Se Eggert og Nøddesbo quizze om Montenegro

Den her video vil du ikke gå glip af. Klik dig videre her.

18.41 - HÅNDBOLD: Her kan Danmark gøre ondt på Montenegro

Som lovet længere nede i denne liveblog, har jeg været i dialog med BTs håndboldkommentator, Søren Paaske, for nu skal vi i EM-stemning! Søren Paaske ser gode muligheder for sejr i kampen mod Montenegro. Lad os give ham ordet:

»Danmark er over hele linjen et bedre håndboldhold end Montenegro, og hvis man kigger på spillermaterialet, er der et par klasser til forskel i dansk favør. Derfor forventer jeg også en klar dansk sejr. Hvis danskerne kan holde koncentrationen på et bare nogenlunde niveau, bør de ikke få problemer med relativt hurtigt at opbygge en solid føring,« siger Søren Paaske og fortsætter:

»Det handler for Danmark meget om at holde et højt tempo i begge ender af banen, for det vil Montenegros store og tunge spillere ikke være i stand til at følge med i. På den måde forventer jeg også, at danskernes kontrafase kommer til at gøre rigtig ondt på montenegrinerne.«

Kom så, Danmark!

Kampstart 20.15 - og du kan naturligvis følge opgøret live her på bt.dk.

18.07 - BETTING: Forvandlede 48 kroner til en million

Wow!

Det ord beskriver ret godt den kupon, som en spilleglad person fra Odense lavede til weekenden. For edn heldige og dygtige tipper kan stikke over en million kroner i lommen for den sølle indsats af 48 kroner.

Læs meget mere lige her.

18.02 - HÅNDBOLD: Klar til Danmarks kamp mod Montenegro?

De danske håndboldherrer spiller her til aften sin anden kamp ved EM i Polen, denne gang mod Montenegro.

bt.dk's udsendte journalister, Søren Paaske og Johnny Wojciech Kokborg, er netop ankommet til arenaen i Gdansk. Inden længe har jeg Søren Paaske, der også fungerer som håndboldkommentator her på bt.dk, med på en telefon, og så skal jeg sørge for at give de vigtigste budskaber her kort før kampen videre til lige præcis dig.

Kampstart 20.15.

17.53 - FODBOLD: Bale på ny skadet i læggen - ude i en lille måned

Gareth Bale ventes at være ude i tre uger med en ny skade i læggen. Det skriver den spanske avis AS.

Waliseren har tidligere været skadet i læggen fem gange, og nu er den så gal igen. Det er næppe den nyhed, som den nyligt ansatte cheftræner Zinedine Zidane havde håbet at få overbragt efter weekendens 5-1-sejr over Sporting Gijon.

Football Soccer - Real Madrid v Sporting Gijon - Spanish Liga BBVA - Santiago Bernabeu, Madrid, Spain - 17/01/16 Real Madrid's Gareth Bale sits on the ground next to Cristiano Ronaldo after being injured. REUTERS/Andrea Comas

Det var netop i den kamp, at Bale blev skadet.

17.38 - FODBOLD: Derfor hyrer Swansea Guidolin

Swanseas boss, Huw Jenkins, fortæller til de britiske medier, hvorfor klubben har valgt at ansætte italieneren Francesco Guidolin som klubbens nye træner:

»Francesco har en flot resultatliste, især med Udinese over de seneste år. Han skabte et hold i Udinese ud fra et relativt lille budget sammenlignet med resten af ligaen (Serie A) - et hold, som konkurrerede med de bedste i rækken,« siger Huw Jenkins.

Swansea ligger tredjesidst i Premier League og kunne godt bruge nogle af de resultater, som Guidolin lavede i Italien, i den bedste engelske række.

17.20 - FODBOLD: Swansea ansætter italiener

Swansea bekræfter Francesco Guidolin som klubbens nye manager.

Italieneren trænede senest Udinese fra 2010-2014 og har mange års erfaring som træner i Italien. Han har blandt andet trænet Parma, Palermo, men også haft en kort afstikker til fyrstedømmet i Monaco.

I december fyrede 'The Swans' Garry Monk, der afløste Michael Laudrup, og siden har Alan Curtis så været midlertidig træner. Curtis fortsætter i rollen som assistent.

17.07 - CYKLING: Bliv helt klar til cykelsæsonen!

Endelig!!! Nu begynder cykelsæsonen igen.

Første løb på World Touren bliver skudt i gang i nat med Tour de San Luis i Argentina, inden Santos Tour Down Under også begynder. Flere danskere skal i aktion - find ud af hvem lige her, hvor du også kan læse om 14 ting, du skal vide før startskuddet til sæsonen.

16.31 - FODBOLD: Klaus Allofs søger efter et Bendtner-alternativ

Sportsdirektøren for Wolfsburg, Klaus Allofs, siger til den tyske avis Bild, at han leder efter en ny angriber.

»Med Bendtner har vi lige nu kun en enkelt angriber. Vi ser os omkring og tester holdet og markedet,« siger han.

Fodboldl3andsholdet træner i Helsiangør

Bas Dost, Wolfsburgs anden angriber, har brækket sin fod og er ude i otte uger.

15.51 - FODBOLD: Erik Sviatchenko kunne være havnet i Premier League

Erik Sviatchenko er blevet officielt præsenteret som Celtic-spillere, men den nu tidligere FC Midtjylland-forsvarer kunne være endt i Premier League. Det skriver den britiske avis Daily Record.

Læs mere på bt.dk lige her.

15.44 - TENNIS: Djokovic nedtoner matchixing-rygter

Verdens bedste tennisspiller på herresiden, Novak Djokovic, nedtoner BBC's historie om matchfixing.

»Det er kun spekulationer,« siger Novak Djokovic, der har vundet 10 grand slam-turneringer i hele sin karriere, til BBC.

Det engelske medie BBC skrev tidligere mandag, at mediet er i besiddelse af filer, som involverer 16 spillere, som tidligere har ligget i top 50 på verdensranglisten, i sager om matchfixing.

Novak Djokovic har tidligere i sin karriere afvist et tilbud på over en million kroner for at lade sig tabe med vilje.

Det er en sag, som bt.dk følger i løbet af dagen, hvis der nu skulle dukke yderligere ting op i sagen.

15.14 - FOBOLD: Antipas nærmer sig comeback

Angriberen Quincy Antipas har været ude i lang tid med en skade, men nu lysner det for afrikaneren. Læs mere her.

14.19 - FODBOLD: Falk forlader OB

Fodboldspilleren Rasmus Falk har efter lang betænkningstid valgt at forlade OB efter denne sæson. Det fortæller Rasmus Falk i en meddelelse, som hans mellemmand har sendt ud på Twitter.

13.41 - FODBOLD: Boilesen til lægetjek i England

Ifølge den engelske lokalavis, Espress and Star, er danske Nicolai Boilesen i dag til lægetjek hos Wolverhampton fra den næstbedste engelske fodboldrække. Består han, betaler englænderne angiveligt omkring 3 millioner kroner fra danskeren, der er ude i kulden hos Ajax Amsterdam.

BT har forsøgt at få en kommentar fra Nicolai Boilesens mellemmand.

13.38 - FODBOLD: Peter Schmeichel afskriver United

Peter Schmeichel ser ikke for sig, at han tidligere klub Manchester United vinder det engelske mesterskab i år. Det siger han her.

13.30 - TENNIS: Wozniacki er rådvild og frygtsom

Den danske tennisekspert Anders Haahr Rasmussen mener, at Caroline Wozniackis nye tennis-nedtur hænger sammen med, at hun bliver både rådvild og frygtsom, når modgangen melder sig. Læs hele analysen her.

12.54 - FODBOLD: Wozniackis karriere har set sin bedste tid

Caroline Wozniacki røg i dag ud i første runde af Australian Open til en spiller, man ellers kunne forvente, hun ville slå. Nederlaget er udtryk for, at Caroline Wozniacki ikke er så god, som hun var tidligere.

Det skriver BTs sportschef, Benjamin Munk Lund, i denne kommentar.

12.00 - FODBOLD: FCK køber svensk landsholdsspiller

De har travlt i FCK i dag. Først solgte de Daniel Amartey til Leicester, og nu har klubben købet den svenske landsholdsspiller Erik Johansson fra Gent i Belgien, som bruges i centerforsvaret.

»Erik er en bundsolid centerforsvarer med erfaring fra international klub og landsholdsfodbold. Han er lige nu førstevalg på det svenske landshold på sin position og har vist, at han kan håndtere vanskelige opgaver, selv når han er ude af kampform, som han for nyligt viste det i de to EM-playoff-kampe mod Danmark. Ser man på truppen efter salget af Amartey og kontraktsituationen generelt, så er vi nu dækket godt ind både på kort og langt sigt. Erik har en god alder i forhold til resten af truppen og vi er sikre på, at han fortsætter den lange flotte tradition for dygtige skandinaviske stoppere i FC København,« siger Ståle Solbakken til klubbens hjemmeside.

11.54 - FODBOLD: FCK har flere nyheder

FCK er i transfermode og varsler endnu en transfernyhed klokken 12 i dag.

11.32 - FODBOLD: Solbakken: Farvel til en nøglespiller

I FCK skal manager Ståle Solbakken formentlig ud og se på transfermarkedet efter en spiller, der kan lukke hullet efter Daniel Amartey, der kun er detaljer fra et millonskifte til Leicester. Ståle Solbakken udtaler selv, at han nu mister en nøglespiller på holdet.

»Daniel har fra dag ét været en mønsterspiller og nøglespiller for os, og han har udviklet sig eksplosivt og langt hurtigere, end nogen havde kunne have forudset. Han har tacklet sin succes og opmærksomheden fantastisk, og han nu får opfyldt en stor drøm om at spille Premier League for en klub, der har fulgt ham tæt længe. Den massive interesse for Amartey var en af grundene til, at vi hentede William Kvist ind i sommer, og vi føler, at vi stadig er i kontrol og står med en meget stærk trup frem mod foråret. Vi ønsker Daniel alt muligt held og lykke og er sikre på, at han får en stor karriere,« siger manager Ståle Solbakken til FCKs hjemmeside.

11.25 - FODBOLD: Så meget tjener FCK på Amartey

FC København tjener boksen, hvis salget af Daniel Amartey går igennem som forventet. Ifølge BTs oplysnigner betaler Leicester omkring 52 millioner for midtbanespilleren. Det tal bakkes op af lokalavisen Leicester Mercury, der mener at vide, at klubben sender fem millioner pound til Danmark.

Læs mere her.

11.15 - FODBOLD: FCK enige om Amatey-transfer til Leicester

FC København har forhandlet sig enighed med Premier League-klubben Leicester om et salg af Daniel Amartey. Skiftet går endeligt igennem, hvis 'enkelte andre forhold' falder på plads lyder det.

»Den her transfer er af en størrelse, hvor vi ikke kunne sige nej, fordi det samlet set er det bedste for F.C. København. Vi har været glade for at have Daniel hos os, men det er en del af vores strategi som klub og forretning, at vi vil udvikle spillere til et niveau, hvor de bliver så attraktive, at klubber i store ligaer vil købe dem for store summer. Det er Amartey salget et rigtigt godt eksempel på, og det er en handel, vi kan være stolte af,« siger FCKs administrerende direktør, Anders Hørsholt, til klubbens hjemmeside.

11.04 - BOKSNING: Sauerland forlænger med svensker

Den tyske promotor Team Sauerland har forlænget kontrakten med den svenske bokseprofil Erik Skoglund. Skoglund har bokset de fleste af sine kampe i Danmark, men efter fobudet mod professionel boksning blev ophævet i Sverige, har han bokset på hjemmebane i Sverige. Kontrakten løber de kommende fire år.

10.06 - FODBOLD: Terry vil slutte i Chelsea

John Terry er allerede en legende i Chelsea, og selvom alderen er begyndt at indhente forsvareren rent fodboldmæssigt, så er han frisk på mere. Og det skal ske hos London-klubben, fortæller John Terry.

Dermed har krisen i klubben ikke fået ham til at ønske sig langt væk.

»Jeg har den rigtige indstilling, jeg er stadig sulten. Jeg vil fortsat vinde og slutte min karriere her,« siger Terry ifølge Sky Sports.

09.58 - TENNIS: Wozniacki sætter ord på nedtur

Caroline Wozniacki har været til pressemøde efter sit ret overraskende nederlag i første runde i Australian Open. Læs, hvad hun sagde her.

09.43 - FODBOLD: Guardiola fylder 45 år

Han har nok ikke lige flødeboller med, men Bayern Münchens spanske træner Josep Guardiola kan i dag fejre sin 45 års fødselsdag. Det markerer klubben på denne måde via Twitter:

09.23 - TENNIS: Wozniakis Grand Slam-resultater i frit fald

Caroline Wozniacki har aldrig vundet en såkaldt Grand Slam. Hun har været tæt på et par gange, men siden 2012 er det gået ned ad bakke for danskeren. Se bare denne grafik nedenfor.

Du kan se meget mere til Wozniackis Grand Slam-forbandelse her.

09.17 - FODBOLD: Messi skadet - Ronaldo i hobla

I Barcelona er de bekymrede for Lionel Messi. Argentineren måtte udgå med en skade i går, og det er usikkert, hvor slem den viser sig at være. Læs mere her.

Omvendt er der stor optimisme hos Real Madrid over, hvordan Cristiano Ronaldo spiller under den nye træner Zinedine Zidane. Det kan du læse om her.

09.04 - FODBOLD: AGF henter forsvarer i Kina

Mens Hobro satser på rutinen og et kendt navn, så har AGF valgt at hente en, i dansk sammenhæng, ukendt svensker i Kina. Det drejer sig om 27-årige Niklas Backman, der kommer til fra klubben Dalian Aerbin. Læs mere her.

08.50 - FODBOLD: Hobro henter Esbjerg-legende

Superliga-klubben Hobro har handlet hurtigt og hentet Hans Henrik Andreasen på en fri transfer. Den 37-årige midtbanespiller var senest i Esbjerg, som han sagde farvel til før vinterpausen.

»Jeg vil gerne bevise, at jeg stadig kan være med, og at jeg stadig har lysten og energien til at spille fodbold på allerhøjeste niveau i Danmark. Nu har jeg siddet på bænken det sidste halve år i Esbjerg, og med Ove Pedersen som cheftræner ser jeg frem til at gøre mit allerbedste for at redde Hobro IK i Superligaen,« siger Hans Henrik Andreasen til Hobros hjemmeside.

08.40 - TENNIS: Wozniackis modstander fattede det næsten ikke

Kazakhstanske Yulia Putintseva kunne næsten ikke selv forstå det, da hun kunne strække armene i vejret som vinder over danske Caroline Wozniacki i første runde af Australian Open. Sikke et tennis-chok.

08.33 - TENNIS: BT Sportschef - Wozniacki har toppet

BTs sportschef Benjamin Munk Lund er skarp i sin kritik af Caroline Wozniacki, efter hun her til morgen dansk tid højst overraskende tabte til en - på papiret - langt svagere modstander. Nederlaget skete i første runde af Australian Open.

Således skriver Benjamin Munk Lund på Twitter:

08.29 - TENNIS: Sensationelt nederlag til Wozniacki

Caroline Wozniacki er ude af Australian Open i første runde. Danskeren har netop tabt til kazakhstanske Yulia Putintseva, der blot er nummer 76 i verden, mens Wozniacki er nummer 18. Et choknederlag tillader vi at kalde det. Cifrene blev 6-1,6-7, 4-6.

08.20 - TENNIS: BBC har beviser for match fixing i tennis

Det britiske medie BBC hævder, at man ligger inde med beviser om, at der har været udbrudt match fixing blandt verdens bedste spillere de seneste ti år. Læs mere her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.