Velkommen til BT Sportens liveblog fredag før weekenden. Her bringer vi de hurtigste, bedste og sjoveste nyheder fra sportens verdens hele dagen igennem.

22.29 - FODBOLD: Hertha Berlin fortsætter de imponerende takter

Hertha Berlin har haft en forrygende sæson, og den blev endnu bedre fredag aften med sejren over FC Köln. 1-0 vandt Hertha på udebane på et Vedad Ibisevic.

Godt nok har Hertha Berlin stadig 12 points op til Dortmund på andenpladsen i Bundesligaen, men det skal ikke rykke ved, at berlinerne har gjort det fornuftigt.

22.25 - FODBOLD: Las Palmas overraskede mod Eibar

Las Palmas fra ferieøen Gran Canaria, der hvert år huser tusindvis af badende turister, vandt noget overraskende med 1-0 ude over Eibar i aftenens La Liga-kamp.

Eibar har ellers imponeret i La Liga ved at vinde en række kampe og indtage en plads højt oppe i tabellen, men i silende regn kunne mandskabet ikke få skovlen under Las Palmas, der fik sin første sejr på udebane i hele sæsonen.

Las Palmas rykker med sejren lidt tættere på nedrykningsstregen. Altså nedefra og op. Nu ligger man a point med Sporting Gijon på.

21.49 - FORMEL 1: Magnussen overvejede andre alternativer end Formel 1

Den danske racerkører Kevin Magnussen overvejede en række ting i hele det år, han rendte rundt som reservekører hos McLaren.

Blandt andet havde han set sig lun på det tyske DTM, og så indgik Indycar også i hans overvejelser.

Inden så længe har vi en længere artikel oppe på bt.dk med Kevin Magnussen, der udtaler sig om en masse spændende ting til Formel 1's officielle hjemmeside.

21.09 - FODBOLD: John Terry fremviser imponerende trøjesamling

Når du som John Terry møder en masse af fodboldens bedste spillere, så ender du ofte op med flotte souvenirs, når du efter en kamp bytter trøje med modstanderen. Og så da især når du har været i game'et lige så længe som megastjernen John Terry.

På sin Instagram-profil deler Chelsea-spilleren ud af sin imponerende trøjesamling. Hvor mange af dem kan du genkende?

21.00 - CYKLING: Boonen lader sig ikke presse af sin chef

Tom Boonen, der har vundet flere af forårsklassikerne flere gange, lader sig ikke presse af, at chefen Patrick Lefevere ønskede, at Boonen burde indstille karrieren efter foråret.

»Patrick ville have mig til at stoppe efter foråret. Det passede ham. Men ikke mig. Jeg beslutter selv, hvornår jeg vil stoppe,« siger Tom Boonen i et interview med Het Laatste Niueuws.

Brian Holms stærke klassiker-rytter kom voldsomt til skade under Abu Dhabi Tour i oktober, men på imponerende vis er han allerede tilbage på cyklen.

20.57 - FODBOLD: Rasmus Falk var skuffet over OB's kontraktudspil

Rasmus Falk var ikke imponeret over det kontraktudspil, som OB diskede op med i efteråret, fortalte han efter aftenens 2-2-kamp mellem OB og AGF.

Læs mere her.

20.22 - FODBOLD: Se FC Københavns nye 3. trøje

Fredag aften har FC København præsenteret sin nye 3. trøje.

20.13 - FODBOLD: Drama åbner forårssæsonen i Superligaen

Er du vimmer for en kamp, som vi fik sparket Superligaen i gang med! Det her kampreferat er spækket med dramatiske detaljer. Så klik dig videre her.

19.19 - FODBOLD: Forbund utilfreds med valget af Infantino

Forbundet FIFPro, der repræsenterer profesionelle fodboldspillere, har netop udsendt følgende udtalelse i forbindelse med valget af Gianni Infantino som ny FIFA-præsident.

»FIFPro er skeptiske over dagens valg, som efterlader den nye præsident, Gianni Infantino, forankret i en ledelsesstruktur og kultur, der er åben for korruption,« lyder det blandt andet.

Spillerorganisationen frygter, at de 209 medlemmer i FIFA får endnu mere magt som følge af de reformer, som tidligere fredag blev vedtaget.

18.45 - FODBOLD: Stjernerne hylder ny FIFA-præsident

Det vrimler med lykønskninger til den nye præsident i det internationale fodboldforbund, Gianni Infantino, fra sportens sværvægtere.

En af dem, der jubler, er foruden DBU's formand, Jesper Møller, Luis Figo, den tidligere fodboldspiller i klubber som Real Madrid og Barcelona.

Læs flere reaktioner på bt.dk lidt senere..

18.11 - FODBOLD: Følg Superligaen LIVE

Følg Superligaen live lige her.

18.01 - FODBOLD: FIFA har fundet sin nye præsident

Gianni Infantino er valgt som præsident for det internationale fodboldforbund, FIFA.

Det skriver flere medier, heriblandt britiske BBC.

I anden stemmerunde fik Infantino 115 stemmer, og da han blot skulle bruge 104 eller flere for at blive ny præsident, stod resultatet hurtigt klart.

Dansk Boldspil-Union har støttet Infantino og stemt på ham.

LÆS MERE OM SAGEN HER

17.57 - FODBOLD: OB tilbød Falk DÅRLIGERE løn i kontrakttilbud

OB tilbød angiveligt Rasmus Falk, OB's profil, en kontrakt til en dårligere løn end den, som han får i sin nuværende kontrakt.

Læs mere om den historie om lidt..

17.49 - FODBOLD: Xabi Alonso anklaget for skatteunddragelse

Den britiske avis The Guardian skriver, at Xabi Alonso fra Bayern München er anklaget for at have unddraget skattemyndighederne for tre millioner euro (22 millioner kroner).

Anklageren José Javier Polo har angiveligt bedt en dommer undersøge, om Bayern-stjernen har undladt at betale skat i Spanien i årene 2009-2011. Nu skal en dommer afgøre, om midtbanespilleren skal sigtes.

Sagen kommer blot uger efter, at den argentinske verdensstjerne Javier Mascherano betalte et stort beløb tilbage i Spanien efter et have lavet samme nummer, som Xabi Alonso muligvis også har.

Også Lionel Messi og Neymar har været involveret i lignende sager.

17.28 - FODBOLD: Storklub byder på Superligaens stjerneskud

Der er budt 11 millioner kroner på Superligaens stjerneskud Emre Mor. En spændende historie, som du kan læse her.

17.06 - FODBOLD: Startopstillinger til årets første Superliga-kamp!

Så er der komme startopstillinger til årets første Superliga-kamp mellem OB og AGF.

Se bare her:

Kampen begynder klokken 18.00, og du kan naturligvis følge kampen her på bt.dk.

16.10 - FODBOLD: Infantino fører FIFA-valget efter første runde

DBU's favorit, Gianni Infantino, fører præsidentvalget i det internationale fodboldforbund FIFA efter første stemmerunde. Og det er ganske tæt. Se bare herunder:

Infantino: 88 stemmer

Khalifaen 85 stemmer

Hussein: 27 stemmer

Champagne: syv stemmer.

I alt afgives der 207 stemmer.

Salman bin Ebrahim al-Khalifa var ellers udråbt til favoritten, så det er lidt overraskende, at Infantino fører efter første runde.

Nu skal medlemmerne så stemme igen. Hvis en kandidat får over 50 procent (104 stemmer) af stemmerne i næste runde, så vinder den pågældende person valget.

15.47 - FODBOLD: Nu tælles der stemmer ved FIFA-valget

Første stemmerunde er nu overstået, og der skal i gang med at tælles stemmer i FIFA.

Det skal blive spændende at se, hvem der vinder valget. Sheik Salman er ifølge BBC favoritten, fordi han har opbakning i det asiatiske forbund og i Afrika, mens Gianni Infantino, som DBU har stemt på, også meldes blandt favoritterne.

14.38 - FODBOLD: DBU stemmer ved præsidentvalg

Danmark har nu afgivet sin stemme ved præsidentvalget til FIFA i dag i Zürich. Det skete for få minutter siden, da DBUs formand, Jesper Møller, afgav sin stemme. Han havde på forhånd oplyst, at han stemmer på kandidaten, Infantino.

13.48 - FODBOLD: Kandidat trækker sig fra FIFA-valg

Der er netop nu gang i afstemningen om den nye præsident hos FIFA. Men inden fra kandidaten Tokyo Sexwale sig fra kapløbet.

13.20 - FODBOLD: Engelsk brag i Europa League

Der er trukket lod til 1/8-finalerne i Europa League-turneringen. Og her er der lagt op til flere store kampe. Den største kamp er uden tvivl et brag mellem Manchester United og Liverpool. Mens også Tottenhams opgør mod Dortmund er noget at se frem til.

12.42 - FODBOLD: Snart klar med valg af præsident

Lige nu er de forskellige præsidentkandidater ved at tale til kongressen i Zürich, hvor medlemslandende herefter skal afgive deres stemmer på, hvem de synes, der skal være nu FIFA-præsident. I første omgang bliver præsidenten valgt for en kort periode frem til 2019.

10.47 - FODBOLD: I dag vælges Blatters afløser

I dag bliver det afgjort, hvem der skal afløse Sepp Blatter som præsident for det internationale fodbold forbund FIFA. Det sker ved en afstemning i Zürich. Kandidaterne tæller Sheik Salman Bin Ebrahim Al-Khalifa fra Bahrain, Gianni Infantino fra Italien, Prins Ali Bin Al Hussein fra Jordan, Tokyo Sexwale fra Sydafrika og Jerome Champagne fra Frankrig.

Vi følger slagets gang her på bt.dk.

09.19 - FORMEL 1: Kevin Magnussen er forvandlet

Magnussen er som forvandlet hos Renault kontra opholdet hos McLaren. Læs BTs Formel 1-skribent Peter Nygaards blog fra Barcelona her.

09.02 - FODBOLD: Målmanden er forårsklar

Brøndby er klar til weekendens forårspræmiere mod Hobro. Det lover klubben på Twitter.

08.40 - SPORT: Trofast ved kærestens side

Mie Skov taler for første om kæresten Carsten 'Nuller' Mogensen, som blev opereret i hjernen i Rusland. Hun er ved hans side på hospitalet i Kazan. Læs mere her.

08.29 - FODBOLD: Træner forsvarer udskældt back

FC Midtjyllands Andre Rømer havde nok sin værste aften som fodboldspiller, da han blev udvist og kørt rundt i Manchester United 5-1 sejr i aftes. Selvom Rømer havde en dårlig aften, så blev han ikke skiftet ud af træner Jess Thorup. Nu forklarer Thorup hvorfor. Læs hans begrundelse her.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.