Velkommen til BT Sportens liveblog fredag før weekenden. Her bringer vi de hurtigste, bedste og sjoveste nyheder fra sportens verdens hele dagen igennem.

22.29 - FODBOLD: Hertha Berlin fortsætter de imponerende takter

Hertha Berlin har haft en forrygende sæson, og den blev endnu bedre fredag aften med sejren over FC Köln. 1-0 vandt Hertha på udebane på et Vedad Ibisevic.

Godt nok har Hertha Berlin stadig 12 points op til Dortmund på andenpladsen i Bundesligaen, men det skal ikke rykke ved, at berlinerne har gjort det fornuftigt.

22.25 - FODBOLD: Las Palmas overraskede mod Eibar

Las Palmas fra ferieøen Gran Canaria, der hvert år huser tusindvis af badende turister, vandt noget overraskende med 1-0 ude over Eibar i aftenens La Liga-kamp.

Eibar har ellers imponeret i La Liga ved at vinde en række kampe og indtage en plads højt oppe i tabellen, men i silende regn kunne mandskabet ikke få skovlen under Las Palmas, der fik sin første sejr på udebane i hele sæsonen.

Las Palmas rykker med sejren lidt tættere på nedrykningsstregen. Altså nedefra og op. Nu ligger man a point med Sporting Gijon på.

21.49 - FORMEL 1: Magnussen overvejede andre alternativer end Formel 1

Den danske racerkører Kevin Magnussen overvejede en række ting i hele det år, han rendte rundt som reservekører hos McLaren.

Blandt andet havde han set sig lun på det tyske DTM, og så indgik Indycar også i hans overvejelser.

Inden så længe har vi en længere artikel oppe på bt.dk med Kevin Magnussen, der udtaler sig om en masse spændende ting til Formel 1's officielle hjemmeside.

21.09 - FODBOLD: John Terry fremviser imponerende trøjesamling

Når du som John Terry møder en masse af fodboldens bedste spillere, så ender du ofte op med flotte souvenirs, når du efter en kamp bytter trøje med modstanderen. Og så da især når du har været i game'et lige så længe som megastjernen John Terry.

På sin Instagram-profil deler Chelsea-spilleren ud af sin imponerende trøjesamling. Hvor mange af dem kan du genkende?