Velkommen til BT Sportens liveblog, hvor du hele dagen igennem bliver opdateret om de vigtigste, sjoveste og bedste sportsnyheder fra både ind- og udland.

16.15 - FODBOLD: Aab er kommet foran mod tidligere georgisk mesterhold

Christian Bassogog har efter fem minutter bragt Aab foran 1-0 i deres første kamp på træningsopholdet mod FK Sioni Bolnisi.

15.59 – FODBOLD: Aab spiller første kamp på træningsophold nu

Aab møder lige nu deres første modstander på deres træningsophold i Tyrkiet. Modstanderen er det tidligere georgiske mesterhold FK Sioni Bolnisi. Aktuelt er FK Sioni Bolnisi nummer fire i Georgien. Aab er nummer to i Superligaen og indleder denne den 29. februar mod FC Midtjylland.

15.49 - CYKLING – Dansk stortalent imponerer igen i Qatar

På torsdagens etape var den 21-årige Søren Kragh Andersen igen med fremme. Han endte på en flot ottendeplads og er nu nummer seks i den samlede stilling.

14.59 - TENNIS: Den topseedede vinder i Wozniacki-turnering

Den topseedede Belinda Bencic har lige vundet sin kamp mod tyskeren Annika Beck i Sankt Petersborg-turneringen i to tætte sæt. Det er den turnering, som Caroline Wozniacki også er en del af i denne uge. Belinda Bencic er den højest rangerede på verdensranglisten, hvor hun ligger nummer 11, der deltager i turneringen. Hende kan Caroline risikere at møde i en eventuel semifinale.

14.26 - FODBOLD: FCK-anfører nyder presset

Thomas Delaney siger i et interview med Politiken, at han nyder at være boksebold i FC København. Superligaens yngste anfører nyder ansvaret, der følger med hvervet. Han tøvede ikke, da Lars Jacobsen forlod FC København og Ståle Solbakken tilbød ham anførerbindet:

»Jeg ville gerne tage mere ansvar, og det ville gøre mig bedre som spiller. Jeg kan godt lide det pres, der er på et FCK-hold og på mig, og jeg kan lide at være meget involveret på og uden for banen«.

I samme moment siger den unge anfører, at han ikke har noget problem med at spille en lidt anonym kamp, hvis bare holdet vinder. Han oplever heller ingen problemer med dem, der måske havde været de mere naturlige valg, nemlig Mathias ’Zanka’ Jørgensen og William Kvist. William Kvist udtaler således, at Thomas Delaney er en god anfører.

Thomas Delaney slutter af med at sige, at hans ambitioner i år er at blive en fast del af landsholdet og endelig at erobre DM-titlen til FC København.

13.46 - FODBOLD: Khalid Boulahrouz takker af

Ifølge Algemeen Dagblad indstiller den tidligere Brøndby-profil Khalid Boulahrouz karrieren. Han har bl.a. tidligere spillet i Chelsea, Hamburger SV og Sevilla, og han har deltaget i fire slutrunder med det hollandske landshold.

Han nåede at spille i Brøndby i 10 måneder, hvortil han blev hentet som en stor profil. I den periode spillede han dog kun 13 kampe i Superligaen, da han var meget plaget af skader.

34-årige forsvarsspiller har været klubløs, siden hans kontrakt med Feyenoord løb ud sidste sommer. Han udtaler, at han er blevet kontaktet af flere klubber, blandt andet fra Italien og Indien . Han har imidlertid sagt  nej tak, fordi han gerne vil tilbringe mere tid med sine børn.

»Selv uden fodbold er jeg en glad mand.«

12.55 - TENNIS: 18-årig russer klar til at møde Wozniacki

Hvis Caroline Wozniacki som forventet går videre til kvartfinalen i Sankt Petersborg, møder hun russseren Daria Kasatkina, som er nummer 63 i verden. Kasatkina har netop besejret tyskeren Laura Siegemund med 6-3 og 6-4. Hvis Wozniacki går videre, vil det blive det første møde med den bare 18-årige Kasatkina.

11.40 - FODBOLD: Kvist vil slutte karrieren i FCK

FCK har givet deres Facebook-følgere mulighed for at spørge William Kvist om alt mellem himmel og jord. Her fortæller Kvist, at han ser sig selv slutte karrieren i FCK. Han har ellers en klausul i sin nuværende kontrakt, der gør, at han kan rejse efter et år. Men da FCK ikke har spillet europæisk, og landsholdet ikke skal med til EM, ser han det som usandsynligt, at han udnytter denne klausul. Han havde nemlig kun tænkt sig at udnytte klausulen, hvis han kunne komme til Premier League, som for ham har været det mest interessante sted at være.

»Jeg arbejder ud fra - som jeg hele tiden har gjort - at det er FCK resten af kontraktperioden. Og det er jeg meget, meget lykkelig for. Jeg kan ikke forestille mig at slutte karrieren et andet sted end FCK.«

Han fortæller i samme interview, at et par år i udlandet med skiftende spilletid og trænere har betydet, at han har haft behov for længere tid til at komme op på sit gamle niveau. Nu føler han sig imidlertid fysisk klar til foråret, som han forventer bliver en succes.

10:36 - FODBOLD: Victor Valdes skal betale for sit eget tøj

Faldet fra tinderene er voldsomt for Victor Valdez. Efter at have vundet alt, hvad der er værd at vinde med Barcelona, er han nu havnet på lån hos Standard Liege. Dette skete efter, Louis van Gaal kasserede spanieren i Manchester United.

I Standard Liege må han sande, at forholdene ikke er, som han er vant til. Således er han, efter at have kastet trøjer ud til fansene, blevet pålagt selv at betale for dem. Standard Liege får nemlig kun et begrænset antal trøjer hver sæson, og klubben nægter at betaler for flere trøjer ud over disse.

Standard Liege er aktuelt nummer otte i den belgiske liga.

09.55 - FORMEL 1: Kollega bakker Sørensen op i ordkrig

Danske Marco Sørensen befinder sig lige nu i en ordkrig med spanske Carmen Jorda, hvor udgangspunktet er racerkvindens berettigelse i Formel 1 som udviklingskører hos Renault, der som bekendt har Kevin Magnussen som fast kører.

Ordkrigen mellem Jorda og Sørensen kulminerede onsdag, hvor Jorda svarede tilbage på Marco Sørensens påstand om, at hun var 12 sekunder langsommere end ham i en Formel 1-simulator. Læs mere her.

Nu bakker en anden racerkører Marco Sørensen op i, at Carmen Jorda intet har at gøre i Formel 1. Således konstaterer Richie Stanaway, der er teamkammerat med Sørensen hos Aston Martin, at Jorda selv er skyld i, at hun bliver latterliggjort, når hun aldrig har udrettet noget som racerkører og altid blev håbløst sidst i talentklassen GP3 i tre år i træk.

Richie Stanaway kom med sit syn på Carmen Jorda, efter hun onsdag skrev på Twitter, at hun fortsat græd af grin over Marco Sørensens udtalelser. Herefter konstaterer Stanaway:

»Hvis du ikke havde sluttet sidst i alle GP3-løb, havde folk ikke haft noget at lave sjov med.«

Læs Marco Sørensens seneste svar til Carmen Jorda her.

09.16 - FODBOLD: PSG forlænger med cheftræner

Fodboldklubben PSG har forlænget kontrakten med træner Laurent Blanc.

08.53 - FODBOLD: Emre Mor vil spille for Tyrkiet

FC Nordsjællands stortalent Emre Mor har valgt at spille for Tyrkiets landshold og ikke for Danmark. Det fortæller han via sin Instragram-profil. Mor anses for et kæmpe talent, og han kunne være fremtidens mand for dansk fodbold, men nu er det Tyrkiet, som får glæde af ham. Emre Mors beslutning kommer kort tid efter, at FCKs Youssef Toutouh valgte Danmark fra og i stedet vil stille op for Marokko.

08.50 - FORMEL 1: Stjernekører på glat is

Den finske Formel 1-kører Valtteri har en alternativ måde at forberede sig til sæsonen på. Bottas bruger nemlig en del tid på at fiske i hjemlandet, hvor han selv står for at bore hul i isen for at komme ned til fiskene.

08.48 - FODBOLD: Arnesen med opsagn til DBU

Frank Arnesen er bekymret for, at DBU ikke tager talentarbejdet tilstrækkeligt alvorligt og kun fokuserer på kortsigtede resultater for A-landsholdet. Læs Arnesens opsagn her.

08.35 - FODBOLD: Lodtrækning til FA Cup'en

Der er blevet trukket lod til femte runde i den engelske FA Cup. Her møder Christian Eriksens Tottenham rivalerne fra Crystal Palace. Men der venter også et rigtigt brag mellem Chelsea og Manchester City.

08.25 - FODBOLD: Klubrekord!

FC Barcelona satte i går aftes ny klub rekord, da holdet spillede sig i den spanske finale efter samlet 8-1 over to kamp mod Valencia. Kampens resultat på 1-1 betød nemlig samtidig, at holdet nu er ubesejret i 29 kampe i træk.

 

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.