De mange fans til B.T. Cup er med til at gøre det sjovt, mener Kaspar Dalgas. Når Brøndby Hallen i morgen lægger gulv til dette års udgave af B.T. Cup, er der med 4800 tilskuere på de udsolgte lægter sat vand over til en fantastisk fodboldstemning.

Mange af pladserne vil utvivlsomt blive besat af højtråbende Brøndby- og FCK-fans, der også indendørs vil gøre deres til, at det netop bliver deres »guder,« der skal kæmpe om titlen. Brøndby-spilleren Kaspar Dalgas glæder sig da også til at komme i gang.

»Det, der gør stævnet sjovt, er, at der står så mange fans fra Brøndby og FCK og råber efter hinanden. Stemningen er i top, og det betyder virkelig meget for klubbernes fans,« siger Dalgas, der spiller sin første B.T. Cup i Brøndby-bluse.

»Det er ikke dødsensalvorligt, men vi går ind for at vinde. Brøndby har vist vundet de sidste tre-fire år, og det vil vi da gerne gøre igen, men verden går ikke under, hvis det ikke lykkes,« siger han. Dalgas håber, at der i dette års B.T. Cup vil blive spillet mindre taktisk end tidligere.

»Sidste år endte kampene typisk 1-0 og nogle sågar 0-0. Indendørs fodbold skulle gerne være et hurtigt spil med masser af mål, men der gik lidt for meget taktik i det sidst. Mange stiller sig ned bagved of forsvarer. Man er så mange spillere på banen, at der ikke er mulighed for at køre nogle hurtige kontraangreb,« mener han. Der spilles i Brøndby Hallen med fem markspillere og en keeper.

Dalgas har deltaget i samtlige tre indendørsturneringer, som Brøndby denne vinter har spillet, så han ankommer i topform. »I Tyskland, hvor vi spillede to turneringer, er spillet alt for fysisk. De laver glidende tacklinger på trægulv, og det er ikke lige mig. Vi klarede os på det spillemæssige, men fysisk kunne vi slet ikke være med.

I Sverige spillede vi i Globen foran 11.000 tilskuere, og det var sjovt. Vores kampe endte 5-5 og 4-4, så der var gang i den. Vi spillede seks mod seks på en ishockeybane, som de havde lagt beklædning på. Der var god plads,« siger han. Brøndby vandt ingen af turneringerne, men er favorit på hjemmebane.

»Jeg håber selvfølgelig på os, men FCK plejer også at nå langt. Og så har jeg en idé om, at Farum kan være gode indendørs med den type spillere, de har: Dennis Rasmussen, Martin Johansen, Thomas Schultz og Nichlas Hindsberg,« siger Dalgas.

Selv om det teknisk funderede spil på halvgulv burde ligge lige til højrefoden for cheftræner Michael Laudrup, er det assistenttræner John Faxe Jensen, der står i spidsen for Brøndby på dagen. Brøndby har fået afbud fra Thomas Kahlenberg, der har lidt lyskenproblemer. Han erstattes af Dan Anton Johansen. Uafhentede billeter til stævnet sælges ved indgangen fra klokken 9.30.