Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Slagelses træner Anja Andersen afslørede i en tale efter Camilla Andersens afskedskamp lørdag, at de danske Champions League-mestres hjemmebane fremover vil hedde Camilla Andersen Arena.

Der var håndboldstjerner i massevis, da Camilla Andersen lørdag i Brøndby-hallen spillede sin sidste håndboldkamp i karrieren. Både spillere fra FIF, FCK Håndbold, Slagelse og det danske landshold var mødt frem for at spille med og mod den tidligere landsholdsstjerne, som stoppede karrieren i april i år.

Og på trods af den manglende træning hos nogle af de gamle landsholdskoryfæer, så var der alligevel håndbold-lækkerier i massevis.

Anja Andersen - som ofte har lidt svært ved at lade være med at brokke sig over dommerstanden i Danmark - fik selv lov at få fløjten i hånden og agere dommer i kampen mellem de to kendis-hold.

Efter kampen holdt den tidligere landsholdskollega og nuværende træner i Slagelse en hyldesttale for en af Danmarks største håndboldprofiler, hvori hun afslørede, at Slagelses hjemmebane for fremtiden vil bære navnet Camilla Andersen Arena.

tik@bt.dk