Ole Skouboe kvittede i går sit job som cheftræner i den græske 1. divisionsklub Aris Saloniki.

Mandag blev hans sidste dag i jobbet, såvel som det også blev hans sidste arbejdsdag som fodboldtræner overhovedet. Han vender tilbage som redaktionschef ved Nordjyske Medier, hvor han havde tre måneders orlov.

Forinden tilbød Aris ham et job som teknisk direktør, men han og klubben enedes om et fordrageligt farvel i går.

»Den aftalte periode som træner udløber først om en halv snes dage, men flere ting gør, at vi trak stregen i går. Nu skal Giannis Mihalitsos tilbage til det job, han havde før mig, og så går det forhåbentlig godt i nedrykningskampen,« siger Ole Skouboe, 55.

Han spillede med stor succes i Aris Saloniki fra 1977 til 1981 og huskes fortsat i Thessaloniki ved den makedonske grænse.

»Havde jeg fået seks måneders orlov i stedet for tre, var jeg blevet i jobbet sæsonen ud. Men det ville min arbejdsgiver i Aalborg ikke gå med til.

Det har været meget spændende hernede, men den elendige økonomi i klubben gør, at mulighederne på det nærmeste er håbløse. Jeg bliver hernede med min kone, Jette, til månedsskiftet, og de sidste dage skal der slappes af,« siger Ole Skouboe.

Aris fik i søndags 0-0 ude mod et af bundholdene, Proodeftiki, og holdt dermed afstanden til bundzonen. »Men vi mister spillere hele tiden, fordi de ikke får løn til siden og derfor kan rejse med dags varsel,« siger Ole Skouboe.