Dating, drømme, familie, sex, ensomhed, sociale medier, parforhold.

Det var blot nogle af de emner, Cecilie Schmeichel, Jeanette Ottesen og Simone Rosenborg havde på bordet i podcasten 'Hvidløg i frugtsalaten'.

Et projekt, der startede tilbage i marts, og siden blev det til ti afsnit, inden de tre kvinder gik på sommerferie.

Siden er podcasten dog ikke blevet genoptaget, og der kommer heller ikke flere afsnit, oplyser Podads til B.T.

Og Cecilie Schmeichel fortæller, at der er en helt særlig grund til, at det der blot var en feriepause nu er mere permanent.

»Vi havde alle sammen rigtig mange projekter, og planen var jo egentligt bare at komme i gang med nogle tabuemner,« fortæller Cecilie Schmeichel til B.T.

Formålet med podcasten var at tale om 'alt det ved livet, der kan være hårdt, og som giver en dårlig smag i munden,' lød det tilbage i foråret.

Men siden er der sket en del i de tre værtinders liv, der gør, at de ikke længere sætter sig bag mikrofonerne.

»Jeanette skal jo have et barn, Simone er jo gået i gang med foredrag, og jeg skulle være med i 'Vild med dans', så vi kunne godt se, at der var ikke tid til det. Så indtil videre er det en pause, men man ved aldrig, om vi genoptager, men lige nu er der slet ikke tid til det,« fortæller Cecilie Schmeichel.

Hun understreger, at der ikke er tale om uvenskab, men at det udelukkende handler om tidspres.

»Der var svært, for jeg synes, det er svært at få alt mit arbejde gjort, og jeg har fået at vide fra mange, at tiden bliver virkelig knap (når man er med i 'Vild med dans', red.), og jeg vil jo gerne sætte mig hundrede procent ind i tingene, og hvis vi også skal lave en podcast, det har jeg bare ikke tid til,« siger Cecilie Schmeichel, der fredag dansede sig videre til tredje uge i det populære TV 2-program.

Jeanette Ottesen, der stoppede sin aktive svømmekarriere efter OL i Tokyo, er lige nu højgravid med sit andet barn, som kommer til verden inden længe – en graviditet hun faktisk offentliggjorde i første afsnit af podcasten.

Efter karrieren har hun desuden bygget sin egen virksomhed op, hvor hun er onlinecoach.