De gik fra hinanden tidligere på året, men nu er der atter sød musik mellem bokseren og YouTuberen Jake Paul og modellen Julia Rose.

For sidstnævnte har i et opslag på Instagram nu bekræftet, at de er sammen igen.

'Sjæleflammer,' skriver Julia Rose til en række billeder. Blandt andet et, hvor hun sidder ovenpå Jake Paul.

Jake Paul og Julia Rose begyndte at date tilbage i 2020, hvor de begge delte billeder på de sociale medier.

I februar 2022 begyndte bokseren dog at komme med små hentydninger til, at de ikke længere dannede par.

Han tweetede blandt andet 'Alexa, spil 'jeg er single' af Jake Paul', ligesom han havde valgt at 'unfollowe' modellen på de sociale medier. Rygterne om et brud tog for alvor fart, da modellen Sky Bri delte et billede, hvor hun kyssede Jake Paul.

Og Julia Rose bekræftede i marts, at hun var gået fra bokseren. Noget, der skete i en kommentar på Twitter.

Siden har de dog været en smule uenige om, hvorvidt de reelt gik fra hinanden.

For mens Julia Rose i sin kommentar direkte skrev, hun havde slået op med bokseren, har Jake Paul i et interview for nylig sagt, at de 'aldrig helt var ikke-sammen', mens kilder tæt på parret dog har fortalt, at den var god nok, at Jake Paul skulle have været knust, og at parret havde brug for noget ro på forholdet.

I løbet af de sidste uger begyndte rygterne at svirre om en genforening mellem de to, da der begyndte at komme små hentydninger på de sociale medier, og den var altså også god nok.

Jake Paul startede sin boksekarriere i januar 2020, hvor han vandt over kendissen AnEsonGib, mens Julia Rose for alvor blev kendt, da hun under en finalekamp i baseballigaen MLB i oktober 2019 løftede op i sin trøje og viste sine bryster frem på direkte tv.