Den danske fodbold-nomade Ronnie Ekelund har fundet sig et midlertidigt stop hos Walsall i den engelske 2. division.

Og således slutter foreløbig en intens søgen efter en arbejdsgiver for den 28-årige midtbanespiller. Ironien er nærliggende, når man tænker på, at Ekelunds CV indeholder ophold i Brøndby, Barcelona, Southampton og Toulouse - men for danskeren selv er Walsall-løsningen en god chance til at komme i gang igen, efter han blev fyret i det franske.

"Jeg har skrevet en kontrakt på foreløbig to måneder - og det er en god mulighed for at få en masse kampe efter min albue-skade," fortæller han.

Skaden, som har holdt Ekelund ude i tre måneder, pådrog han sig under et kortvarigt prøve-træningsophold i Bolton. Først nu er han kampklar.

"Det var et dumt tidspunkt at blive skadet. Det kunne have været Bolton," siger han ikke uden skuffelse i stemmen. Nu gælder det istedet den tredjebedste række.

"Træneren i Walsall kender jeg fra min tid i Southampton, og han kontaktede mig.

Vi blev enige om, at det kunne være godt for os begge. Jeg kunne have valgt den nemme løsning og tage hjem til Danmark - men min kæreste er englænder, og jeg holder af den mentalitet, der er herovre.

Og så er det klart, at jeg i fremtiden håber på mere end Walsall. Et permanent ophold i den engelske 2. division er nok ikke alt, hvad jeg havde drømt om.

Men nu skal jeg bare spille igen," siger han.