Lyt til artiklen

Camilla Andersen har grund til at være glad.

Hendes rejseselskab, Travel Sense, har haft det bedste år nogensinde. Med afstand.

Som den tidligere håndboldstjerne skriver på LinkedIn:

»Jeg er så stolt over det her regnskab. Det kan godt være. at Travel Sense ikke er de største, men vi er virkelig gode,« lyder det.

I kroner og øre lander overskuddet for 2022 på 6,88 millioner kroner, og det er ifølge selskabet mere end tre gange så stort som det hidtil bedste resultat.

Samtidig blev omsætningen fordoblet til 92,3 millioner kroner, og faktisk havde Camilla Andersen netop håbet på, at situationen ville udvikle sig sådan for hendes lille rejseselskab med fokus på sportsrejser.

Efter de magre og svære år med corona.

»De store virksomhedsgrupper, vi har haft som kunder gennem årene, har ikke været ude at rejse i to-tre år. Og så er 2022 blevet det år, hvor de allesammen skulle rejse samtidig,« siger den tidligere håndboldlandsholdspiller til Finans.dk, der også har skrevet om regnskabet.

Det gode 2022 har samtidig betydet, at Travel Sense har kunnet afbetale hele baduljen af statsgaranterede lån, som blev optaget for at klare sig gennem coronatiden, tilbage før tid.

»Den store indsats, alle har ydet, har medført, at vi har været i stand til at holde omkostningerne på et niveau med forrige år, hvilket vi er meget stolte af. Med årets resultat er vi blevet gældfri efter covid-19, og vi står stærkt rustet til de kommende år,« siger Camilla Andersen i en udtalelse.