Michael Rasmussen vil ikke kommentere på undersøgelsen af sin fyring, før han har haft ordentlig tid til at drøfte rapporten med sin advokat og manager.

Michael Rasmussen har modtaget den såkaldte Vogelzang-rapport, som mandag blev præsenteret ved et pressemøde i Holland, og som konkluderer, at det var korrekt, da Rabobank fyrede rytteren, men danskeren holder sin reaktion for sig selv.

- Jeg har ingen kommentarer til rapporten, og det vil jeg ikke have før onsdag, siger Michael Rasmussen til Ritzaus Bureau.

Han begrunder sin tavshed med, at han vil have ordentlig tid til at sætte sig ind i rapportens 48 sider og drøfte indholdet med sin advokat og sin manager. Dertil kommer, at Michael Rasmussen tirsdag skal til møde i Schweiz, hvor han skal bidrage til Den Internationale Cykelunions (UCI) undersøgelse af sagen.

- Det er det første møde, jeg overhovedet har med UCI om forløbet. Af forskellige årsager er det flere gange blevet udskudt, og det beklager jeg, for jeg ville meget hellere, at UCI skulle have hørt det fra mig selv, hvad jeg nu blev nødt til at sige på mit pressemøde i torsdags, siger Michael Rasmussen.

/ritzau/