Rasmine Laudrup og Cathrine Dufour kalder det selv for ''sygt uhøflige spørgsmål' - men nu afviser de alle rygter én gang for alle.

»Ingen utroskab,« konstaterer de.

På Instagram har parret valgt at svare på spørgsmål fra brugerne, og her er de af flere blevet spurgt ret direkte ind til én ting: Om de indledte deres forhold, mens de stadig var sammen med deres nu tidligere kærester.

Det afviser de altså pure. Her slår de fast, at de faktisk først mødte hinanden i forbindelse med et hestesports-event i Herning sidste år.

»I forbindelse med Herning startede der vildt mange rygter omkring, om vi sås privat - sådan i en anden relation end kun som venner. Og det gjorde vi virkelig ikke,« siger Cathrine Dufour i videoen:

»Der var absolut intet i noget som helst.«

Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup valgte for kun halvanden måned at stå frem og fortælle om deres forhold.

Forinden havde de i efteråret sidste år indledt et professionelt forhold, hvor de begge træner heste og rider sammen på Dufour-familiens gård ved Roskilde. Her bor de sammen i dag.

OL-håbet Cathrine Dufour fortæller videre, at de ved det første møde i Herning sidste år 'chillede' og 'støttede' hinanden. Men det var det.

»Vi havde begge to vores respektive kærester med ovre i Herning. Jeg valgte så at gøre det forbi med min kæreste, da vi kom hjem, fordi der havde været noget knas inden Herning, men det havde intet med Rasmine at gøre. Så vores private forhold startede først langt senere,« siger rytteren, der har store medaljeforhåbninger i forhold til OL i Tokyo - hvis det bliver gennemført i skyggen af coronavirussen. Her kan du læse mere om hendes bekymringer i den retning

Rasmine Laudrup supplerer: »Det må være nogen rygter, der er gået, for vi rørte ikke ved hinanden ovre i Herning. Vi var gode veninder. Så ingen utroskab!«

»No. Don't do it,« supplerer Cathrine Dufour.

Parret slår desuden fast i det korte indslag, at de 'har det sjovt sammen, og det er det eneste rigtige' og, at de er blevet taget godt imod af deres respektive familier.

Se hele spørgsmål-svar-indslaget med Cathrine Dufour og Rasmine Laudrup herunder: