Århus GF-FCK Håndbold 31-29 (18-12)
Målmanden fra Århus GF sørger for et medlevende publikum i Arenaen.

Den 24-årige Århus GF-målmand Ras Bloch fik tatoveret et stort 1-tal på sin højre overarm, inden han ankom fra HF Mors til storklubben i Århus.

Lidt provokerende. Og ikke til den rutinerede målmand Lars Juuls store fryd.

Men Juul er skadet, Ras Bloch er i gang med sin anden sæson i klubben, og nu styrer manden fra Mors det hele.

Han brøler sin glæde ud i Århus Arena, han knytter næverne og laver kropslige ting, som man ellers kun ser på Bernabeau eller Old Trafford eller i kampen om det sydamerikanske mesterskab.

Ras gi'r den gas. Og tilskuerne elsker ham for det.

»Det er ikke påtaget. Jeg går simpelt hen så meget op i det. Jeg er helt oppe at ringe,« sagde Ras Bloch, der er i gang med tysk-europæiske studier på Handelshøjskolen i Århus, og om tre et halvt år håber han at bruge det tyske sprog til en karriere i Bundesligaen.

Hyggede sig med sejrs-show

I går havde han 20 redninger mod FC København, og 20 gange hyggede de 1.400 tilskuere sig med målmand Blochs sejrs-show.

ÅGF-træneren Jesper Ø. Pedersen har endnu ikke afgjort, om han vil være assistent for Erik Veje i næste sæson. Klubben mønstrer en udmærket trup, og Jesper Ø. Pedersen har gjort et flot stykke arbejde.

I næste sæson tager ÅGF endnu et skridt mod toppen. Takket være Veje og de nye spillere, han trækker med sig.

»Jeg ved ikke, om jeg er med til den tid. Jeg har bedt om ro i de nærmeste uger, før jeg skal svare klubben,« siger Jesper Ø. Pedersen.

Karsten Nørsøller og Morten Krampau var de eneste FCK-skytter med pondus i deres forsøg. Krampau fik et flot come-back efter otte ugers pause med et skadet knæ. Han scorede ni gange (3).

En tredje FCK-skytte, Mads Storgaard, lagde ud med tre smukke mål, men forsvandt efter 20 minutter helt ud af kampen.

»Mit knæ kan ikke holde til mere. Men jeg håber hele tiden på, at det bliver bedre,« sagde Mads Storgaard.

Hjemmeholdet førte 18-12 ved pausen, og hvor Ras Bloch holdt standarden, havde de to FCK-målmænd en dag langt fra niveauet i TDC-ligaen. Hverken Marcus Cleverly eller Torben Øtoft fik fat i jyderne, hvor Jan Paulsen var mest effektiv.

»Målmændene mangler skudtræning, fordi vi har haft mange skytter på skadelisten,« forsøgte FCK-træneren Mik Hagenbo sig.

Og det var da en ganske sød undskyldning.