Brian Laudrup, der endnu har sin debut-transfer til gode i European Sports Group, bekræftede fredag til den skotske avis Daily Record, at han har lovet Rangers' stenrige ejer, Dave Murray, at »støvsuge« dansk fodbold for nye Løvenkrands'er og sende dem til Ibrox.

»Personlig mener jeg, at Peter Madsen i sin dagsaktuelle form vil være en fantastisk interessant spiller for en hel række klubber - også for Rangers. Jeg ved, at min gamle klub har kigget en del på ham her i foråret, men hvor langt Murray og McLeish eventuelt skulle være i deres overvejelser, er jeg p.t. ikke orienteret om. Jeg skal i hvert fald ikke selv i Parken søndag,« siger Brian Laudrup

B.T. kunne allerede i starten af april rapportere, at Rangers op gennem foråret - bl.a. via Brian Laudrup - har holdt Brøndbys eftertragtede topscorer tæt under lup, og manager Alex McLeish ventes i morgen eftermiddag at være med i det sjældent store, udenlandske gæstebud i Parken.

McLeish antydede i går på Ibrox til den skotske presse, at Rangers kan se frem til et stort, interessant transfer-indkøb i den kommende uge. Et hint, der øjeblikkelig fik skotterne til at rette blikket mod Peter Madsen.

Per Bjerregaard afviser over for B.T., at Brøndby i disse dage skulle være meget tæt på at indgå en Madsen-handel med Glasgow Rangers.

»Lige her og nu kan jeg helt afvise, at vi i Brøndby forhandler med nogen omkring Peter, men vi har da observeret friske signaler på, at et par andre interessante, britiske klubber muligvis er ved at line op i horisonten.«

Dagen før eftermiddagen på Østerbro nægter en smilende Peter Madsen venligt, men konsekvent at gætte højt på det spil, der netop nu drives tavst i kulisserne.

»Jeg skal nå at have en snak med Per Bjerregaard, når vi på torsdag har spillet mod Lyngby, men indtil da min fulde koncentration rettet mod Parken og kampen, der skal bringe mesterskabet tilbage til Brøndby,« siger Brøndbys målkonge til B.T.

Brøndbys vikarierende cheftræner Tom Køhlert måtte efter fredagens formiddags-træning se i øjnene, at Magnus Svensson fortsat plages af den lyskeforstrækning, som han pådrog sig i slutminutterne mod AB, og derfor er definitivt ude af søndagens guldkamp.

I stedet udtog han overraskende det uprøvede, 19-årige midtbane-talent Thomas Kahlenberg - som bænkejoker.

»Jeg betragter Thomas som noget nær det største talent, som Brøndby har haft i nyere tid. Han vil være en oplagt joker at sætte ind, hvis tingene ikke skulle arte sig, sådan som vi har store planer om, at de skal.Til sådan en knaldkamp er det kolossalt vigtigt at have en bænk med spillere, der kan og tør gå ind og gøre en forskel. Og det ved jeg, at Thomas er moden og parat til,« siger Køhlert.

Midt i den daglige rygtestrøm af forestående træner-kombinationer på Vestegnen, genlød i aftes denne: John Faxe Jensen sætter sig i juni på cheftræner-bænken i stedet for Køhlert, men rykker nytårsaften en plads til højre for at fortsætte som assistent ved siden af - jo, Michael Laudrup.