TV3 har besluttet at lukke for deres populære sportskanal TV3 Sport 2. I stedet for ren sport vil man vise mere comedy og tv-serier.

Det oplyser MTG, som ejer TV3, ifølge Mediawatch i en pressemeddelelse.

Signalet til TV3 Sport 2 slukkes for at gøre plads til en helt ny kanal, TV3 Max, som udover al sporten fra den tidligere kanal vil vise comedy, eksklusive serier og gamle travere.

Indholdet vil blandt andet bestå af de sportsrettigheder, som TV3 Sport 2 i forvejen har såsom Premier League, Superliga og Champions League, lyder det, mens der også vil blive plads til populær serier af ældre dato som 'Simpsons' og 'How I met your mother' samt helt nye eksklusive serier.

MTG oplyser, at de seere, der i forvejen har adgang til TV3 Sport 2, fremover vil have adgang til TV3 Max, som kan ses hos store udbydere som Yousee, Stofa, Boxer og Waoo.

Hos YouSee glæder man sig til den nye kanal:

»TV3 Max er en spændende kanal, der henvender sig primært til det mandlige publikum, der ønsker underholdning inden for sport, livsstil og comedy. Vi ser meget frem til at introducere TV3 Max hos Yousee og håber med favoritter som 'How I Met Your Mother', 'Top Gear' samt Premier League, at kanalen vil blive vel modtaget af vores kunder,« udtaler Christian Morgan, mediedirektør i TDC Group, i pressemeddelelsen.

TV3 Sport 2 blev lanceret i 2013.