Et af dansk ishockeys mest markante navne, Per Holten Møller, er skuffet. Ikke kun over, at Rungsted Cobras ikke forlænger hans kontrakt som cheftræner og sportschef, når den udløber til sommer. Hvad der også skuffer ham er den måde, den nordsjællandske ledelse har tacklet sagen på.

»Jeg har været i branchen i mange år og kender gamet. Jeg accepterer 100 pct., at man vil se sig om efter en ny træner. Jeg føler bare, man burde have grebet det mere professionelt an,« siger han.

»Cobras' direktør, Philip Filipsen, kunne på et tidligere tidspunkt have informeret mig om, at der var signaler, der tydede på, at jeg ikke skulle være der næste år. Han kunne have spurgt, om jeg var interesseret i at hjælpe til fra sidelinien i en anden funktion i klubben. Først da B.T. tidligere på måneden skriver om forhandlingerne med Jim Brithén, fornemmer jeg, hvilken vej vinden blæser.«

Per Holten Møller var cheftræner i Cobras i sammenlagt seks år, fordelt på to perioder, med DM-guldet i 2002 som toppen af kransekagen og femtepladsen i år som dårligste placering.

I alt blev det til fire medaljer samt pokalmesterskab.

Om sin nærmeste fremtid siger Per Holten Møller: »Der er kun få trænerjobs i Danmark, og lige nu er der ikke noget i sigte. Det mest nærliggende er nok, at jeg søger nogle flere timer på den skole, hvor jeg de sidste to år har undervist ni timer om ugen i gymnastik.«

Rungsted Cobras har kontakt med flere træneremner. En del tyder, at den kommende træner hentes i Sverige. Fred