Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Viborgs cheftræner Ove Christensen og sportsdirektør Flemming Nielsen er blevet fyret og stopper med øjeblikkelig virkning.

44-årige Tommy Møller Nielsen, der er søn af tidligere landstræner Richard Møller Nielsen, og som var assistent under Ove Christensen, forfremmes til cheftræner. Mens den nye midlertidige assistenttræner bliver målmandstræner Stephen Lowe.

Ove Christensen blev fyret, fordi han har været for åbenmundet.

- Vi har en klar rollefordeling i vores klub, men også et kodeks hvor loyalitet over for Viborg F.F. er et centralt omdrejningspunkt. Begge dele har Ove Christensen sat sig ud over i den seneste tid. Udtalelserne har været markante, men er ganske enkelt ikke foreneligt med at være cheftræner i Viborg F.F. Derfor har vi valgt at afbryde samarbejdet øjeblikkeligt, lyder begrundelsen fra Viborg-direktør Morten Jensen i en pressemeddelse.

Men også sportsdirektør Flemming Nielsen er en færdig mand i Viborg F.F.

- Vi må konstatere, at arbejdet omkring tilførsel af nye spillere op til denne sæson ikke er gjort godt nok. Derfor har vi ønsket at rense luften fuldstændig ud på det område, og det må vi jo så sige, at Flemming betaler prisen for, siger direktør Morten Jensen om denne fyring.

Morten Jensen overtager indtil videre selv posten som sportsdirektør.

Fyringen af cheftræneren og sportsdirektøren kommer kun tre dage efter, at Ove Christensen i programmet Onside på det kraftigste langede ud efter ledelsen, som, han mener, har svigtet før sæsonstarten.

- Vores forberedelser har været ragnarok. Vi har haft et hav af spillere. Vi har ikke haft nogle i bestyrelsen til at hjælpe os. Jeg synes, der er blevet svigtet, sagde træneren blandt andet i det omtalte interview.

Ove Christensen havde egentligt kontrakt med Viborg frem til sommeren 2007, men nu er det altså slut.

nve@bt.dk

Andre læser også