Den tidligere basketstjerne Scottie Pippen er træt, meget træt, af legenden Michael Jordan.

De to dominerede sammen NBA i 1990erne hos ikoniske Chicago Bulls, men i dokumentaren 'The Last Dance' fra 2022 var Jordan meget kritisk over for Pippen.

Og siden er forholdet kun blevet værre.

Meget hænger sammen med Pippens ekskone Larrisa Pippens valg af ny partner. Hun er nemlig i et forhold med Jordans søn Marcus. Det hjælper næppe på forholdet.

Pippen har set sig godt og grundigt sur på sin tidligere holdkammerat Michael Jordan.
Pippen har set sig godt og grundigt sur på sin tidligere holdkammerat Michael Jordan. Foto: Robert Baker
Vis mere

Pippen har tidligere kaldt Jordan for den bedste nogensinde, sendt masser af roser hans vej og talt hans karriere op. Det er slut nu.

»Jeg så Michael Jordan spille, inden jeg kom til Bulls. I har set ham spille. Han var en forfærdelig spiller. Han var forfærdelig at spille med. Han kørte selv på, skød dårlige skud, og da vi blev et hold og begyndte at vinde, havde alle glemt, hvordan han var.«

»Han ville ikke vinde. Han gik bare efter at blive topscorer. Det ændrede sig først, da Phil Jackson (Bulls-træner, red.) dukkede op og ændrede det lidt. Det tog stadig noget tid, og det var ikke med i dokumentaren,« lyder svadaen fra Pippen.

Foto: Michael Macor
Vis mere

Det er dog ikke kun Jordan, der får kærligheden at føle. Også daværende træner Phil Jackson får et par ord med på vejen. For Pippen vil aldrig tale igen med hverken Jordan eller Jackson.

»De har kæmpe egoer, og jeg vil ikke ligge under for folk som det.«

Chicago Bulls vandt mesterskabet seks gange i 1990erne.