Superstjernen Earvin "Magic" Johnson fik oprejsning for nederlaget i søndags, da det danske basketballhold Magic Great Danes vandt over det finske hold Honka Playboys med 90-79.

Danskerne måtte gennem forlænget spilletid, før sejren i den nordeuropæiske liga, NEBL, var hjemme. Holdet førte gennem hele kampen, men skabte unødig spænding om resultatet, da "Magic" Johnson smed en bold væk med kort tid tilbage af den ordinære kamp, og pludselig kom finnerne foran med 79-78. Men holdet fik udlignet, og i den forlængede spilletid var der ingen tvivl om resultatet.

Uden at lade modstanderne komme til fadet rykkede danskerholdet til slutresultatet 90-79, og så kunne de 1500 begejstrede tilskuere i Farum Arena for alvor høres.

Som i søndagens kamp spillede "Magic" Johnson samtlige 45 minutter, og han fik lejlighed til at vise sine fornemme maskerede afleveringer, selv om tempoet ikke er lige så højt som i hans storhedsdage i NBA. Magikeren scorede selv 8 point, tog 12 rebounds og smed 11 assists. Men den store spiller var en anden amerikaner, Mark Sanford, der sænkede 42 point og tog 14 rebounds.

"Det har været morsomt i dag, og jeg kommer gerne tilbage til Danmark, men jeg kan ikke sige hvornår," sagde "Magic" Johnson efter kampen.

/ritzau/