O.J. Simpson har opbygget lidt af en gæld til Goldman-familien.

Nye retsdokumenter indgivet af Fred Goldman indikerer, at den tidligere NFL-stjerne angiveligt skylder 70 millioner dollar, skriver amerikanske TMZ.

Hvis man stoler på valutaomregneren, svarer det til mere end 435 millioner danske kroner.

Tilbage i 1997 blev O.J. Simpson beordret til at betale 33,5 millioner dollar til Goldman-familien, efter at han blev anset for at være ansvarlig for de voldsomme knivdrab på Ron Goldman og sin ekskone Nicole Brown Simpson i 1994

Ifølge Goldman-familien har O.J. Simpson blot betalt omkring 130.000 dollar af sin gæld, der nu på grund af renter er steget til over det dobbelte af, hvad OJ Simpson blev beordret at betale familien.

Selvom O.J. Simpson har tilbragt flere år i fængsel på grund af et væbnet røveri, så fortsatte han efter sin løsladelse i 2018 med at tjene en masse penge på at skrive autografer til ivrige samlere.

Men de penge har Goldman-familien aldrig set noget til. Det har fået dem til at reagere i sagen igen.

O.J. Simpson har på det seneste optrådt adskillige gange på forskellige golfbaner tæt ved Las Vegas, hvor han ifølge Goldman-familien lever et uforstyrret liv.

Goldman-familien mener derfor, at O.J. Simpson har flere penge, end han påstår at have. Penge, som han har pligt til at skulle betale tilbage.