For fjerde gang ud af fire mulige tog Brøndby sidste stik ved B.T. Cup i indefodbold i Brøndby. Og denne gang kom sejren i hus efter en tæt og intens finale mod arvefjenden FC København.

 • Gensyn med vennerne
 • Se alle resultaterne

  Efter to minutter havde københavnerne ellers bragt sig foran ved ynglingespilleren Jesper Bech, der hele dagen viste sine fine anlæg for indendørs fodbold.

  Men kun 40 sekunder senere udlignede Kenneth Larsen til 1-1, og det forblev stillingen både i de ordinære 10 minutter og de efterfølgende fem minutter med mulighed for at afgøre finalen på golden goal.

  I den efterfølgende »amerikanske« straffesparkskonkurrence formåede hverken Thomas Røll eller Niclas Jensen at få fodbolden forbi en stærkt spillende Kim Drejs i Brøndby-målet, og i stedet kunne Ruben Bagger og Rafal Niznik sikre Brøndby den fjerde turneringssejr i træk.

  Fuld forløsning for langt den største del af det medlevende publikum i den kogende Brøndbyhal, mens FCKerne igen måtte tage slukørede ind mod centrum.

  Forud for sejren i B.T. Cup havde Brøndby de tre forrige dage været på en tredages turné til tyske indestævner. En sejr, to tredjepladser samt nogle efterhånden temmelig slidte spillere var udbyttet af turen til Tyskland.

  »Vi spillede i går fra kl. 13.30 til 18 og kom først hjem i nat kl. 3. Nogle af spillerne sov herude og har kun fået fem timers søvn. Samtidig havde vi fået afbud fra Kim Daugaard, Thomas Lindrup, Peter Madsen og Dan Anton Johansen, som jeg havde regnet med at kunne bruge i dag, men skulle skånes på grund af skader.

  I stedet blev det mange af de samme spillere, der har været med de tre andre dage, så de var ved at være godt brugte til sidst. Men selvfølgelig er det sjovere at være med her end at løbe rundt ovre i skoven,« fortalte Lars Olsen, der har stået i spidsen for Brøndbys indendørshold, hvor der har været plads til unge talenter som Thomas Kahlenberg, Kenneth Larsen og Mads Junker.

  Landsholdets tidligere anfører var glad for, at holdet endnu engang havde vundet turneringen foran deres mange fodboldsultne fans på hjemmebanen i Brøndby-hallen.

  »Selvfølgelig er det mest prestige, der er på spil, når vi stiller op til B.T. Cup. Og så er der jo også en del penge at spille om. Men først og fremmest handler det om at vise alle vores fans, at vi kan levere varen, når det gælder.

  Set fra publikums side var det den rigtige finale, men for os er FCK bare et hold som alle andre,« sagde Lars Olsen med et smil.

  Brøndby starter den udendørs træning i morgen, og ugen efter tager holdet til Tyskland for at spille træningskampe mod Schalke 04, Utrecht og St. Pauli, hvis banerne er til at spille på.